Publikováno 24 leden 2011 - 10:25
Publikováno 24 leden 2011 - 10:33
Publikováno 24 leden 2011 - 10:33
Citace
no pro mne taky řada mysterek D4 až D5 je v podstatě D1, ale nebudu to vnucovat všem, když to není jejich oborDain a Olik napsal/a:
...jinak pro mne to "Chyt..." tedy D5 neni...
Publikováno 24 leden 2011 - 10:37
Publikováno 24 leden 2011 - 10:38
Publikováno 24 leden 2011 - 10:52
Citace
ja vim ze bezi, takze ja to napisu jinak - "pro mne" mysleno - z meho pohledu na prumer to D5 nenidr.vota napsal/a:
Citace
no pro mne taky řada mysterek D4 až D5 je v podstatě D1, ale nebudu to vnucovat všem, když to není jejich oborDain a Olik napsal/a:
...jinak pro mne to "Chyt..." tedy D5 neni...
Nemělo by se posuzovat podle mne, ale podle průměru, to je oč tu běží
Publikováno 24 leden 2011 - 10:56
Citace
Však jasně, ty i další řešíte otázku nastavení obtížnosti z obecného pohledu, jen u Zeggy jsem si nevšiml, žeby dala nějaký jiný případ nesprávného ohodnocení. Honny se třeba zmínil o nějaké kešce podhodnocené na 3,5 v Brně. Ale to ji už nezajímá. Tak proto z toho mám dojem že se pere jen za svoje hvězdičky v tabulce.kapsa napsal/a:
Citace
Ja myslim, ze nejde ani tak o jeji tabulku, jako spise o princip. Na trojku to podle me neni ani nahodou, protoze auto sice asi nelze povazovat za specialni vybaveni (i kdyz taky jak pro koho) ale mobil s pristupem na internet uz jednoznacne ano.Smogeo napsal/a: Jestli pro tebe je to pětka, potom by Zegga měla být spokojená s trojkou
Mmch, zajímalo by mě jestli by se takhle prala za spravedlnost i u kešek který nejsou v její tabulce
Publikováno 24 leden 2011 - 11:02
Citace
No tak jestli jeden týden strávený nad řešením jedné mysterky odpovídá D3,5 ...no tak to asi jozmijovkar napsal/a:
...3.10.2010 ji ulovili dva mladí kluci, co ani řidičák nemají. Jedno auto honil jeden z nich na kole, sehnat obě auta jim trvalo týden (a není na to potřeba žádný mobil s připojením, stačí internet na PC). Tak nebuďte trapní furt s tou pětkou...
Publikováno 24 leden 2011 - 11:08
Citace
zmijovkar napsal/a:Zrovna tak to byl nesmysl u této, o které je vlákno. 3.10.2010 ji ulovili dva mladí kluci, co ani řidičák nemají. Jedno auto honil jeden z nich na kole, sehnat obě auta jim trvalo týden (a není na to potřeba žádný mobil s připojením, stačí internet na PC). Tak nebuďte trapní furt s tou pětkou...
Publikováno 24 leden 2011 - 11:13
Publikováno 24 leden 2011 - 11:20
Citace
Zegga napsal/a:
1)Oba jsou z Prahy. Budou na tom stejně dva kluci od Kolína?
2)Nahoru lezl 3x jen jeden, druhý přihlížel. (tím to nedegraduji, sama také moc nikam nelezu)
3)Lezl bez jakéhokoli jištění, což je celkem nezodpovědné. Rozhodně bych je tu nedávala jako příklad.
4)Jel na kole ze Zahradního města na Strašnickou, max 5 km, o tom bych snad ani nemluvila. Jiný jel z Karlína do Benátek nad Jizerou.
Publikováno 24 leden 2011 - 11:20
Publikováno 24 leden 2011 - 11:33
Citace
¨Smogeo napsal/a:Však jasně, ty i další řešíte otázku nastavení obtížnosti z obecného pohledu, jen u Zeggy jsem si nevšiml, žeby dala nějaký jiný případ nesprávného ohodnocení. Honny se třeba zmínil o nějaké kešce podhodnocené na 3,5 v Brně. Ale to ji už nezajímá. Tak proto z toho mám dojem že se pere jen za svoje hvězdičky v tabulce.
Ještě k tomu speciálnímu vybavení: Nepřijde mi moc logické, aby se keš ohodnotila jako T5 ani v případě nutnosti auta (keš na dálničním odpočivadle) ani v případě nutnosti mobilního připojení (multina s meziúlohama na netu) To by stačilo označit attributem "šroubovák"
T totiž znamená terén a ohodnocení u něj by se imho mělo nastavovat podle fyzické náročnosti.
Publikováno 24 leden 2011 - 11:39
Citace
Chryseis napsal/a:
Já mám spíš pocit, že u nás je zvykem obtížnost (a někdy i terén, to mi vadí z hlediska bezpečnosti víc) podhodnocovat, než naopak.
Z geowiki:
...
Publikováno 24 leden 2011 - 11:41
Citace
MedoMys napsal/a:Ale k jádru věci - je pouze záležitostí lovce, když napíše svůj názor na kvalifikování keše, a je zase pouze záležitostí autora, zda jeho argumenty uzná a kvalifikaci změní. A to v tomto případě v naprosté slušnosti a oprávněně. A autor nemá důvod cokoli vysvětlovat, je to pouze jeho věc.
Ty do toho nemáš právo říct ani "ň", protože se tě to netýká, a už vůbec ne takovým hulvátským způsobem. Kde to proboha jsme ?
Publikováno 24 leden 2011 - 11:42
brundi
Publikováno 24 leden 2011 - 11:46
Citace
brundi napsal/a:
ja se zeptam uplne blbe. Chapu dobre, ze mam chytit 2 auta jako TB. Ale na mapce je jen jeden cervenej puntik:D. Pak by D sedela, kdybych ten druhej musel lovit nahodne
Publikováno 24 leden 2011 - 11:47
Citace
haggaeus napsal/a:
To je ale volny preklad s vykladem a priklady, oficialni rating na http://www.geocachin.../hide/rate.aspx, zkopirovany z http://www.clayjar.com/gcrs/, je u obtiznosti o dost strucnejsi a volnejsi v interpretaci (pravda, taky by vsechny multi podle tohohle mely D3 a vic).
Publikováno 24 leden 2011 - 11:48
Publikováno 24 leden 2011 - 11:51
Citace
Zegga napsal/a:
Takže: Já jsem také lovec a mám to stejné právo. Keš lovím s určitým nastavením a považuji je za oprávněné. A někdo jiný uplatní "své právo" a opakovanými výzvami docílí změnu. V tu chvíli ovšem já považuji ohodnoceníí za chybné. A mám právo využít svého práva. Stíháš?
A abych zůstala hulvátem, tak se mě to kurva týká!
Jo a jsme na žumpě...
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů