Na kešky se většinou vydáváme s keškami nahranými do Garmina, ale občas dojde i na mobil. Už nějakou dobu mám v mobilu nainstalovaný Locus, až poslední dny jsem se v něm začala víc šťourat a líbit se mi začíná víc a víc.
Co ale nějak neumím....
1) v Nastavení > Geocaching > Jména přátel jsem si vypsala růčo pár přátel (oddělené středníkem), v pořádku to asi bude, protože v nastavení vidím hlášku "definováno 8 přátel", když ale otevřu nějakou keš, u které jsem si 100% jistá, že někdo z těch osmi to má odlovené, tak nijak zvýrazněný jejich log není. Čím to může být?
Předem moc díky za radu!
EDIT: tak asi už jsem na to přišla - mám nastaveno, že se má stáhnout 10 posledních logů, no a pokud v těch posledních logách (lozích?) :-) není někdo z mých přátel, tak to zvýrazněné není. Je to tak nebo existuje nějaká možnost, aby to ten log přátel vyšťouralo i z těch starších logů? Není to nic, na čem stojí a leží naše používání appky, ale přeci jen, už párkrát jsme v terénu log přátel využili.
2) nainstalovaný mám i doplněk Řešitel keší a ačkoliv jsme si zkoukla návod na YT, pročetla spoustu návodů, tak se mi po kliknutí na detailu keše "Vypočítat" sice otevře Řešitel, ale listing se nepřenese. Do záložky waypoints vzorec nakopíruju manuálně, ale proměnné se do řádku "Najít proměnné" nepřenesou a to i když jsem si jistá, že vzorec mám správně (vyzkoušeno na více keších), pokud proměnné na záložce Variables zadám ručně, tak k nim sice mohu přidávat hodnoty, ale na sousední záložce Waypoints se žádný výpočet neděje. Na Google Play jsem si přečetla, že s nepřenášením listingu má problém víc lidí, tak nevím, jestli doplněk odinstalovat nebo něco dělám blbě.
Předem moc díky za každou radu!
Tento příspěvek byl upraven od marbes: 16 březen 2018 - 18:21