Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#2061 petegeo

petegeo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1005 příspěvků(y)

Publikováno 30 August 2013 - 7:00

Dobesch napsal/a:

petegeo napsal/a:

vsa napsal/a:
Chtěl bych se zeptat, dá se nějak editovat údaj ve Field Notes?

No me by spis zajimalo, jak lze zrusit radku s kesi, kdyz ji napr. odkliknu omylem jako nalezenou. (Nastavit nenalezená to nezruší, jen přídá další řádky s DNF)

No ja to ted nechci zkouset, ale ono u nalezene kese jsou pri kliknuti na zalogovat nalez moznosti celkem 3. Je tam STORNO - neni treba resit, je tam OK to ti dovoli udelat NOVY LOG (field notes) no a treti moznost je kliknout do toho radku se "smajlikem" Tim se dostanes k editaci ulozeneho logu ---

Tak jsem to u PC v klidu vyzkousel. V te editaci je opravdu volba "Smazat -Odstranit uložené terénní poznámky" ... jenže to člověk neví, zda to nesmaže celý soubor se všemi poznámkami. Tak na to v terenu radši nesahá.
Teď jsem vyzkoušel, že to maže jen ten jeden zápis konkrétní keše.
Takže je to to co jsem potřeboval.
Melo by to mít jen lepší - jednoznačný- popis, např. "Smazat -Odstranit uložené terénní poznámky této keše" :(
  • 0

#2062 tempoteam

tempoteam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 30 August 2013 - 9:30

Jen jsem chtel potvrdit, ze mi funguje navigovani se Sygic. Dnes jsem ji zkusil nainstalovat. Volam ji primo z menu Nastroje. (Mam ji i v menu Nastroje->Navigace, ale odtud se asi nepredaji souradnice spravne) Navigon mi nefunguje. Tak alespon, ze jedna je pouzitelna. Diky.
  • 0

#2063 olmiq

olmiq

Member

• Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 30 August 2013 - 18:44

Hlásím problém s Locusem na HTC One 802w (dualsim) s ROMkou Etotalk. Mám legálně koupený Locus Pro v poslední verzi a Geoget DB addon. Tenhle setup mi krásně fungoval na Motorole DEFY+. Mám správně nastavenou cestu k GG DB, Locus zobrazuje mapu i všechny keše. Jakmile ale na kteroukoliv ťuknu (zobrazit info/listing atd), Locus padne jako hruška. Nějaký nápad co s tím, prosímpěkně?
  • 0

#2064 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 05 September 2013 - 14:39

Ahoj, Menione, jaky je rozdil mezi verzi a 2.15.0 a 2.15.1? Zadne novinky, opravy atd. to neukazalo.Ptam se ze zvedavosti... A neslo by v nejake pristi verzi vratit kopirovani nazvu bodu do schranky? Diky.
  • 0
Xiaomi Mi 9 (Android 9) + Locus Pro

#2065 skurakai

skurakai

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 513 příspěvků(y)

Publikováno 05 September 2013 - 22:34

Chystá se také oprava zdroje z SmartMaps map?
  • 0
Garmin Oregon 550
Sony Xperia Tipo ST21i - aDrake Plus

#2066 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 06 September 2013 - 1:54

DogVader_cz napsal/a:
Ahoj,
Menione, jaky je rozdil mezi verzi a 2.15.0 a 2.15.1? Zadne novinky, opravy atd. to neukazalo.Ptam se ze zvedavosti...

Verze 2.15.0 má problém s ověřováním licence.
http://forum.locusma...g23544#msg23544
  • 0

#2067 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 06 September 2013 - 8:36

Aha, me to slapalo dobre...
  • 0

#2068 neattom

neattom

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 15 September 2013 - 11:44

Ahoj, nevím jak vám, ale mě po poslední aktualizaci přestal fungovat filtr keší. Když si najedu do seznamu bodů a stiknu tlačítko filtr, tak se nic neděje :-( Možná je to telefonem, používám HTV Wildfire ...
  • 0

#2069 Dragouni

Dragouni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 15 September 2013 - 12:28

Po poslední aktualizaci je podobný problém jako minule. Po aktualizaci kešky se "nic" nestane. Keške je aktualizována, ale znovu se otevře. Musí se na ni znovu kliknout, aby se otevřela. Další problém je poslední dobou s datovou náročností Locusu. Nejspíš se po otevření listingu začínají stahovat všechny obrázky z listingu, ikdyž to nechci a nikdy to tak nedělalo. V menu je stahování obrázků vypnuté. Díky
  • 0

#2070 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 15 September 2013 - 14:23

Filtr mi funguje OK.
  • 0

#2071 vytrvalec

vytrvalec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 115 příspěvků(y)

Publikováno 15 September 2013 - 16:06

tempoteam napsal/a:
Jen jsem chtel potvrdit, ze mi funguje navigovani se Sygic. Dnes jsem ji zkusil nainstalovat.
Volam ji primo z menu Nastroje. (Mam ji i v menu Nastroje->Navigace, ale odtud se asi nepredaji souradnice spravne)

Asi jsem natvrdlý. Jak mám Locusu oznámit, že chci navigovat pomocí Sygic? Sygic mám koupený (voucher edition) a nainstalovaný.
  • 0

#2072 niximor

niximor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 16 September 2013 - 15:57

Mam jeden hodne kriticky bug... Pri nahravani vetsiho poctu field notes na web se narazi na limit API - maximum volani za casovy usek. Fajn, Locus vypise chybu, clovek by cekal ze kdyz to zkusi znova, neni problem. JENZE!! I takhle zfailovane zaznamy jsou smazany, takze clovek o dane FN prijde. Prisel jsem ted o nejakych 15 kousku z vikendu, vzhledem k tomu, ze jsem byl v relativne nezname a hodne zakesovane oblasti, tak uz vidim, jak to budu hodne tezko dohledavat...
  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#2073 drowned

drowned

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 321 příspěvků(y)

Publikováno 16 September 2013 - 16:30

@niximor: zkus najít v adresáři Locusu field_notes.txt dříve to tam bejvávalo uložený
  • 0

#2074 niximor

niximor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 16 September 2013 - 18:50

drowned napsal/a:
@niximor: zkus najít v adresáři Locusu field_notes.txt dříve to tam bejvávalo uložený

zas tak blbej nejsem, a Locus taky ne... kdyz proste FN smaze (po "uspesnem" nahrani), tak je proste smaze... ten soubor je samozrejme prazdny.
  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#2075 vsa

vsa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 568 příspěvků(y)

Publikováno 16 September 2013 - 20:06

niximor: potvrzuju stejny problem. Taky bych cekal, ze pokud Locus zahlasi chybu, ze FN nesmaze. Ale on smaze. Pokud to clovek zjisti vcas a ma Locus na SD karte, mohlo by jit udelat v PC undelete. Zatim jedine reseni je, odskrtnou, at to Locus nemaze a pokud to zahlasi chybu, presunout soubor FN rucne do PC a odtud na WEB.
  • 0
VSA

#2076 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1884 příspěvků(y)

Publikováno 17 September 2013 - 5:55

JA posilam soubor FN z mobilu pres Opera Clasic ---mam nastavenou v zalozce stranku s uploadem a zaskrtnuto ignoruj zaznamy pred (poslednim uploadem). Je to dokonce rychlejsi nez pres API a nemusim nic mazat ;)
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#2077 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1158 příspěvků(y)

Publikováno 18 September 2013 - 8:02

Ahoj, kdyz se snazim otevrit cache na mape, bud se nestane nic a nebo se objevi "aktualizuji cache" a pak se nestane nic...nevite nekde proc???
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#2078 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 20 September 2013 - 18:39

dela mi to taky, ale jen u kesi ktere jsem dnes stahnul prez G4L...
  • 0

#2079 janca361

janca361

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 215 příspěvků(y)

Publikováno 21 September 2013 - 7:16

vsa napsal/a:
Zatim jedine reseni je, odskrtnou, at to Locus nemaze a pokud to zahlasi chybu, presunout soubor FN rucne do PC a odtud na WEB.

Driv (nez jsem mela Locus PRO), tak jsem nahravala pres prohlizec z telefonu na web. Vpohode, gc.com si zjisti posledni (zaskrtnutim dane volby) a nahraje jen nove. Diky tomu ma uz muj soubor s FN asi tisic zaznamu a nejak se mi nechce ho mazat.
Jenze upload z Locusu automaticky zaskrtne vse... Docela by me zajimalo, co nahraje... vzhledem k tomu, ze porad mam na webu nezpracovane FN, tak jsem nemela odvahu ti zkusit. Bylo by fajn, kdyby umel nahrat jen nove a clovek vy nemusel po uploadu FN mazat/ nebo tak vybirat v Locusu ty, co nahrat chce...
Kdyby mel nekdo zkusenosti, jak je to s uploadem starych FN, dejte vedet ;)
  • 0

#2080 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1884 příspěvků(y)

Publikováno 21 September 2013 - 7:28

Jednou sem to udelal --uploadne vse apak si muzes mazat na webu
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama