Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#2121 raddino

raddino

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 243 příspěvků(y)

Publikováno 11 November 2013 - 16:15

Mám dotaz na ty, co používají Locus a GG addon. Kopírují se vám z GG do locuse poznámky u WP? Například když mám nějakou vyluštěnou mysterku, tak v GG přidám Final WP a do poznámky si nakopíruju řešení, kdyby se finálka měnila. Jenže když pak použiji addon, tak se mi poznámka nezkopíruje. Jedno řešení je dát to jako poznámku přímo ke keši která se mi zobrazí, ale to bych zase potřeboval udělátko co všechny poznámky z WP's nakopíruje do poznámky keše. Máte to stejně, máte nějaké řešení nebo něco dělám špatně?

Díky

• 0

#2122 Voldik

Voldik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 17 November 2013 - 20:56

Zdravím,

trochu mě Locus zlobí, resp. asi bude problém v GC pluginu:

Mění se mi souřadnice uložených keší. Z nějakého neznámého důvodu se mi keše nějak párují a na jednom místě mám dvě a více keší se stejnými souřadnicemi. Třeba tradičku a vyluštěnou mysterku. Mysterka má stejné souřadnice jako mám změněno na gc.com - tedy ta je správně, ale tradička má tytéž souřadnice, tedy špatně. Dělá mi to bohužel poslední dobou docela často, dříve nikoliv... Teď při aktualizaci všech uložených keší (cca 100) se mi na jednom místě objevily dokonce čtyři keše. Jedna multina - mám ji uloženou bez jakékoliv změny souřadnic, pak vyluštěná mysterka (ta byla dobře) a pak dvě tradičky. Původní souřadnice oné multiny se mi přesídlily na vyluštěné souřadnice ještě úplně jiné keše. Prostě chaos2.

Locus mám zcela aktuální, ten GC plugin nikoliv, mám asi poslední verzi co jela i BM. Tuším problém v tom, ale jak říkám, dříve to nedělalo a začalo to až tak odhadem během posledního měsíce.

Tento příspěvek byl upraven od Voldik: 18 November 2013 - 13:35

• 0
\m/

#2123 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1884 příspěvků(y)

Publikováno 18 November 2013 - 6:50

Mám dotaz na ty, co používají Locus a GG addon. Kopírují se vám z GG do locuse poznámky u WP? Například když mám nějakou vyluštěnou mysterku, tak v GG přidám Final WP a do poznámky si nakopíruju řešení, kdyby se finálka měnila. Jenže když pak použiji addon, tak se mi poznámka nezkopíruje. Jedno řešení je dát to jako poznámku přímo ke keši která se mi zobrazí, ale to bych zase potřeboval udělátko co všechny poznámky z WP's nakopíruje do poznámky keše. Máte to stejně, máte nějaké řešení nebo něco dělám špatně?

Díky

Tohle neumi od zacatku -- resenim je davat si to do CMT , ale tam je omezena delka.  Jediny doftware ktery umi pracovat s poznamkou u WPT je a:drake

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#2124 vavros

vavros

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 18 November 2013 - 14:07

Mám dotaz : Co znamená zlatá korunka u ikony keše ?

Objevila se mi dnes poprvé.

• 0

#2125 Xork42

Xork42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 361 příspěvků(y)

Publikováno 18 November 2013 - 17:14

mam takovej dotaz - jde nastavit neco jako vystaha priblizeni ?

proste kdyz mate na kes zapnuty navadeni, je to vic jak kilak, tak schovate mobil ... jde nekde nastavit aby locus zacal treba 50 metru od kese nejak pipat ?

• 0

#2126 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 18 November 2013 - 17:20

aby ti zapipal - vse je v nastaveni locusu, primo v navadeni, pak upozorneni a tam uz si nastavis vzdalenost a ton...

Tento příspěvek byl upraven od DogVader: 18 November 2013 - 17:22

• 0
Xiaomi Mi 9 (Android 9) + Locus Pro

#2127 Xork42

Xork42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 361 příspěvků(y)

Publikováno 18 November 2013 - 22:21

aby ti zapipal - vse je v nastaveni locusu, primo v navadeni, pak upozorneni a tam uz si nastavis vzdalenost a ton...

MOC diky

• 0

#2128 vsa

vsa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 568 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2013 - 7:07

Mám dotaz : Co znamená zlatá korunka u ikony keše ?

Objevila se mi dnes poprvé.

Novinka poslední aktualizace = Premium Member keš

• 0
VSA

#2129 Xork42

Xork42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 361 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2013 - 12:07

tak dalsi dotazek a tusim ze uz tu byl a nejen odemne

Jde nebo by slo udelat aby se to nepreplo uplne do kompasu ale byl kompas pres / nad mapou ?

• 0

#2130 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 20 November 2013 - 14:49

Ahoj, co znamena cervena hvezdicka u ikonky tradicky? U multi a mysterek vim, ze je to pri presunuti na finalni souradnice, ale u tradicky.....

• 0

#2131 Xork42

Xork42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 361 příspěvků(y)

Publikováno 20 November 2013 - 15:01

vcera po updatu se mi u kesi objevili hvezdicky ... po chvili patrani sem nasla ze je to GC vote ... slo by aby se tam dalo vybrat jestli to bude ukazovat GC vote nebo teren nebo obtiznost ?

diky

• 0

#2132 Hickos

Hickos

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 482 příspěvků(y)

Publikováno 21 November 2013 - 10:22

Dotaz - nenašel jsem něco podobného v nastavení, ale s kolegou jsme shodli, že by to docela bodlo - když si člověk pustí Locus jako navigaci v autě ve tmě, má možnost buď rušivě svítícího denního displeje nebo inverzního nočního špatně čitelného (z hlediska barev a různých objektů na mapě) nebo ručně stáhnout jas na displeji a použít první variantu. Šla by do nastavení doplnit varianta nočního režimu jako normální plus snížený jas?

• 0
Don't panic!

#2133 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 21 November 2013 - 10:37

zkus v nastaveni nastavit nizky kontrast mapy, spolu s nizkym jasem me to prijde dobry a muzes si ten kontrast nastavit do rychleho prepinace - je to ovladani obrazovky a dat si to treba do praveho panelu....

• 0

#2134 vjmacek

vjmacek

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 25 November 2013 - 11:37

Zdravím,

trochu mě Locus zlobí, resp. asi bude problém v GC pluginu:

Mění se mi souřadnice uložených keší. Z nějakého neznámého důvodu se mi keše nějak párují a na jednom místě mám dvě a více keší se stejnými souřadnicemi. Třeba tradičku a vyluštěnou mysterku. Mysterka má stejné souřadnice jako mám změněno na gc.com - tedy ta je správně, ale tradička má tytéž souřadnice, tedy špatně. Dělá mi to bohužel poslední dobou docela často, dříve nikoliv... Teď při aktualizaci všech uložených keší (cca 100) se mi na jednom místě objevily dokonce čtyři keše. Jedna multina - mám ji uloženou bez jakékoliv změny souřadnic, pak vyluštěná mysterka (ta byla dobře) a pak dvě tradičky. Původní souřadnice oné multiny se mi přesídlily na vyluštěné souřadnice ještě úplně jiné keše. Prostě chaos2.

Locus mám zcela aktuální, ten GC plugin nikoliv, mám asi poslední verzi co jela i BM. Tuším problém v tom, ale jak říkám, dříve to nedělalo a začalo to až tak odhadem během posledního měsíce.

Tak stejný problém sleduji u sebe možná už půl roku. Stává se mi úplně to samé pokud dám aktualizovat celý adresář bodů. Už jsem minimálně 2x ručně kešky opravoval. Pokud je to tradička je to jednoduché kešku smažu a stáhnu znovu. Ale mysterku s vyluštěnými souřadnicemi si musím přepsat ručně.

• 0

#2135 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 25 November 2013 - 12:23

zdravíčko, tohle se vám děje jen při používání Geocaching4Locus add-onu jo? A děje se to někomu i s poslední verzí tohoto add-onu a Locusu nebo jen s tou starou? Protože pokud jen s tou starou, tak s tím se teď už těžko něco udělá

• 0

#2136 Voldik

Voldik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 25 November 2013 - 20:26

Ano, je to při používání toho add-onu. Bohužel nemohu potvrdit, zda se to děje i s novou verzí, protože nemám PM a bez něj mi to myslím stáhne max. 3 tradičky. Nějaký log by nepomohl? Jestli třeba nebude chybka i někde jinde... Nebo, že by to GC posílal zpřeházené jako sabotáž? :-) Nevím, jak ten starý plugin funguje, jak data získává, ale souřadnice a keše dostanu správně, jenom se to pak blbě pospáruje... :-(

• 0
\m/

#2137 vjmacek

vjmacek

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 26 November 2013 - 8:18

Ano máš pravdu děje se to při používání staré verze Geocaching4Locus add-onu. A jestli to dělá i nová verze zkoušet určitě nebudu.

• 0

#2138 marram

marram

marram.cz

• Members
  • PipPipPip
  • 682 příspěvků(y)

Publikováno 26 November 2013 - 23:03

Mám poslední verzi addonu G4L a nemám se stahováním keší problém. Takže se na to asi GS podíval a přidal tam zase nějakou "specialitku".

• 0

#2139 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 27 November 2013 - 8:13

díky pánové. pokud se to děje jen se starou verzí a nebudu mít potvrzeno že se to děje i u nové verze (locusu nebo add-onu), tak s tím nic moc nesvedu ...

• 0

#2140 Voldik

Voldik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 27 November 2013 - 16:16

Tak tedy potvrzuji. Aktivoval jsem si PM, zaktualizoval addon, Locus mám stále aktuální. Dal jsem zaktualizovat všechny keše a ty co byly špatně, špatně zůstaly. Kupříkladu mám na sobě dvě multiny - GC156HZ a GCWRET. Tu druhou mám obejitou a její souřadnice změněny na gc.com, tu první mám pouze uloženou. Přesto má GC156HZ změněné finální souřadnice na mnou upravené u GCWRET. Aktualizací celé složky keší se nic nezměnilo a ani se nic nezměnilo ruční aktualizací špatné (GC156HZ) keše. Pomohlo až smazání a znovustažení. Je toto očekávané chování?

• 0
\m/

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama