Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#2321 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1884 příspěvků(y)

Publikováno 09 March 2014 - 20:10

Menione jak prosimte fungujou ty logy kamaradu. V nastaveni jsem zadal jejich jmena. Pak jsem si stahnul nejake kesky co uz maji. Ale jejich logy nevidim. Je to tak, ze si musim tech logu stahnout vic, pro pripad,ze uz jsou ty jejich treba nize a pak ty logy budou jen nekde dole zvyrazneny?

Rekl bych, ze problem je v tom, ze pres API se taha jen poslednich 5 logu (nebo kolik jich menion zadal) a pokud v nich kamaradi nejsou ........  Ty Logy jsou spis pro praci s Addonem. V GG si zadat kamarady, nechat si ukladat logy od pratel do databaze a pak uz by to melo jit. Pokud uz to Addon umi posilat

Tento příspěvek byl upraven od Dobesch: 09 March 2014 - 20:10

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#2322 Voldik

Voldik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 09 March 2014 - 20:11

Zkouším zkouším... Přesun na finální WP je OK.

Datum poslední aktualizace nikde nevidím, přestože ho nastavuji.

DogVader: Na to ještě bude muset navázat úprava pluginů hádám...

menion: Otázka vývojáře, jak to má fungovat? :-)

Pořadí tabů - moc mi to nesedí přiznám se. Osobně bych asi upřednostnil toto pořadí: Přílohy - WP - Zákl. info - Listing - Logy - Obrázky.

• 0
\m/

#2323 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 09 March 2014 - 20:12

jo je to přesně tak. Locus při zobrazování toho seznamu, koukne jestli některý z logů je od kamaráda. Když ano, bude trošku zvýrazněn a v seznamu úplně na začátku. Nicméně celý ten systém kamarádů nezaručuje, že Locus (nebo spíše Geocaching4Locus) stáhne vysloveně logy kamarádů z netu. To ne

• 0

#2324 Voldik

Voldik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 09 March 2014 - 20:24

Tak v tom případě potvrzuji, že to funguje. :-)

• 0
\m/

#2325 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 09 March 2014 - 20:28

Perfekt

Jinak kdo ještě neví, tak máme nové místo na nápady. Ano opět. Bohužel. Tentokrát myslím že to je finální verze. http://help.locusmap.eu/

Pokud jste měli účet na GetSatisfaction, určitě se neregistrujte a čtěte zde http://help.locusmap...o-new-help-desk

Voldíku, udělal jsem tam anketu. Tak uvidíme

• 0

#2326 budnicek

budnicek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 10 March 2014 - 10:02

Zdravím o slunném pracovním víkendu :)

Tak je tu další test verze která je opět tématicky ideálně pro vás.

Změny se týkají hlavně úprav Geocaching obrazovky, pro Voldíka nějaké úpravy přes API, které když vyzkouší, budu rád a doufám, že taky někdo zkusí tu "Logy kamarádů", když už jste o ně tak stáli. Zatím nevím jak získat seznam kamarádů, protože přes Groundspeak API to nelze, takže je musíte zadat ručně. Ale kromě toho bychom mohli ty věci kolem kamarádů udělat jak se patří. A časem, až Groudspeak dodělá API případně se objeví jiná možnost, tak to jen doladíme ...

Ahoj, omlouvám se, ale mohl by mi někdo poradit, kde tu testovací verzi najdu. Ty logy kamarádu bych rád vyzkoušel. Přes googleplay se mi o víkendu aktualizoval akorát Geocaching4locus a tam jsem žádné nastavení, o kterém se tu mluví nenašel. Mrknu sem vždycky jednou na tři týdny, tak netuším, kde hledat :-). A jak to vypadá s těma TB ohledně nastavení na navštíveno?

Dík a pěkný den všem.

• 0

#2327 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 10 March 2014 - 10:07

http://forum.locusma...g26879#msg26879
  • 0

#2328 budnicek

budnicek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 11 March 2014 - 10:24

DÍKY.

Bezva práce :-)! Logy kamarádů mi běhají taky :-). Asi by se mi víc líbilo, když by mohli být v samostatné záložce jako to má c:geo, zdá se mi to tak přehlednější, ale to už je detail.

Co mi ale trochu vadí, je uspořádání záložek, jde o to, že když se chci dostat k logům ze základního infa, musím projet i listing a tam občas bývají obrázky, které obrazovku s listingem roztáhnou. Tak bych měl jen návrh, jestli by nešlo udělat, aby v záhlaví byly vidět vždycky všechny záložky jako to bylo doteď. Tím by člověk nemusel přejíždět po všech, ale mohl rovnou překliknout třeba z krajní do krajní.

Nikde jsem nenašel odkaz na logování, ale to je asi test. verzí.

Moc se mi líbí nápověda na jedno šáhnutí, se zaogováním to bude taky tak?

A jak to vypadá s logováním TB, respektive s jejich nastavením na navštíveno, půjde to nějak výhledově udělat? :-)

• 0

#2329 Voldik

Voldik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 11 March 2014 - 20:41

Zalogování je vpravo nahoře.

Narážíš na stejný problém, dostat se z hlavního tabu (Basic) na ostatní důležité - WP, Listing a Logy. Proto jsem navrhnul, aby byly WP vlevo a zbytek napravo, jedním šoupnutím bych se tak dostal na WP a na Listing, na dvě šoupnutí na Logy.

Nejideálnější by byla možnost configurace, jak navrhnul menion v anketě.

Tento příspěvek byl upraven od Voldik: 11 March 2014 - 20:42

• 0
\m/

#2330 budnicek

budnicek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 12 March 2014 - 7:14

No mít možnost si navolit, která ze záložek se mi otevře po kliknutí na kešku by bylo dost dobrý. Třeba základní info prakticky nepoužívám-vše potřebné vidím před kliknutím na kešku na upravených ikonách, co jsem tu našel. Takže základní info by mohlo být klidně někde daleko na straně. Nicméně i kdyby tahle možnost nastavení si výchozí záložky byla, případně i když by byly záložky přetříděné, jak navrhuješ (což by se mi taky zdálo lepší!) stejně bych se moc přimlouval za to, aby vždycy byly vidět všechny záložky, to přejíždění přes všechny je než se dostanu na krajní je děs! Už jsem totiž zvyklý na současnou verzi, kde si kliknu, kam chci, moc bych se přimlouval, aby to tak bylo možné i v nové verzi....

a s tím zalogováním.... nešlo by to prosím vypíchnout hned vedle nápovědy? Přeci jen to jsou dvě nejpoužívanější tlačítka.....

• 0

#2331 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 12 March 2014 - 7:29

@voldíku: na zkoušku je to v test verzi přehozené

@budníček: tahle možnost je tam dávno - http://support.locus...File , parametr

geocaching_screen_prefered_tab

• 0

#2332 Voldik

Voldik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 12 March 2014 - 7:30

a s tím zalogováním.... nešlo by to prosím vypíchnout hned vedle nápovědy? Přeci jen to jsou dvě nejpoužívanější tlačítka.....

Ono to je hned vedle nápovědy - v nové verzi. :-)

• 0
\m/

#2333 budnicek

budnicek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 12 March 2014 - 9:48

menion: aha, dík, za info, žel ale anglicky nemumím natolik, abych to z tohohle rozluštil, co mám pozměnit, když bych chtěl výchozí záložku na listing?

Voldik: vim, ze napravo od nápovědy je rozbalovací ikonka a hend prví je zalogování. Jen by mi přišlo lepší, aby bylo zalogování vypíchlé stejně jako nápověda. Tedy že by tam byla tři tlačítka: nápověda, terénní poznámky, a zbytek obsahu pod rozbalovacím políčkem.

• 0

#2334 raddino

raddino

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 243 příspěvků(y)

Publikováno 12 March 2014 - 9:51

V testovaci verzi to tak presne je.

Přiložené miniatury

• Screenshot_2014-03-12-09-49-55.png

• 0

#2335 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 12 March 2014 - 10:10

to horní menu se mění podle velikosti zařízení, takže čím větší telefon, tím více tlačítek je z těch tří teček (menu) vyndáno do horního panelu přímo ... malý telefon = málo tlačítek ;)

@budníček: zkus to změnit jen na

geocaching_screen_prefered_tab=listing

• 0

#2336 Voldik

Voldik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 12 March 2014 - 11:09

Já tu tři tečky nevidím, displej mám 480 × 800 pixelů. Ani, když to otočím na šířku... Přitom místa tam mám dost, myslím, že by to sneslo trochu zdrcnutí.. :-)

A jak s tím nastavováním data poslední aktualizace? Stále ho tam nevidím a nevím, jestli už ho mám vidět, nebo ne. :-) V jakém je to teď stavu.

• 0
\m/

#2337 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 12 March 2014 - 11:18

pokud nemáš nahoře tři tečky, tak pardón. To máš nejspíše nějaké zařízení ještě s 2.x androidem ... to ale na tom nic nemění. Pokud s androidem trošku děláš, tak víš že ActionBar si to prostě dělá celkem po svém ...

Jinak časy jsem ti odpovídal - http://forum.locusma...g27475#msg27475

• 0

#2338 Voldik

Voldik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 12 March 2014 - 11:53

Jo, bohužel 2.3.3 :-( Tak to pak jo.

Jojo, to jsem četl, reaguji na to tady - nefunguje to, vidím pouze datum ukrytí a vytvoření. Mám ti to napsat i tam, pro udržení linie komunikace? :-)

A ve vedlejším topicu mám ještě položený dotaz, zda je možné nastavit nadmořskou výšku - skrze API jsem tuto možnost nikde nenašel... Díky

• 0
\m/

#2339 nalano

nalano

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 637 příspěvků(y)

Publikováno 16 March 2014 - 12:06

Ahoj, mám malinkou prosbu. V mapě je vidět vždy keška a červenými linkami spojené waypointy. Bylo by možné odlišit spojnici k finálce? Buď odlišnou barvou nebo třeba dvojnásobnou šířkou. Pokud je totiž finálka mimo zobrazenou oblast a waypointy též, pak se nedá poznat, kterým směrem se musím posunout s mapou. Díky.
  • 0

#2340 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 16 March 2014 - 13:37

No na finální souřadnice se snad přesune v okamžiku vypočtení právě ta ikona kešky ne?

• 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama