Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#2401 Voldik

Voldik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2014 - 13:11

Ahoj,

kdyz kliknu na napovedu u kesky, ktera ji nema, tak se nic nestane. Nezobrazovalo se drive alespon - zadna napoveda - ?

Mam posledni Pro verzi (ne testovaci).

To už tu někdo zmiňoval, bude napraveno.

• 0
\m/

#2402 Dragouni

Dragouni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 28 březen 2014 - 19:30

Uz mam nainstalovanou novou verzi a je mozny, ze pri kliknuti na bod telefon zavibruje? Predtim se to nedelo. loadovaci dialog mezi kliknutim a otevrenim bodu uz v nove verzi neni :-)

• 0

#2403 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 28 březen 2014 - 21:18

jj, vibruje to pri otevreni kesky (bodu) a zatim jsem nenasel, kde se to vypina. Nevite to nekdo? Prijde mi, ze to jen zbytecne vybiji baterku a na kole to stejne ani necitim...
  • 0
Xiaomi Mi 9 (Android 9) + Locus Pro

#2404 jessie.r

jessie.r

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 471 příspěvků(y)

Publikováno 28 březen 2014 - 21:20

V té nové verzi nemůžu najít obrázky jako třeba fotohinty, kde se to zobrazí, prosím?
  • 0

#2405 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 28 březen 2014 - 22:18

V té nové verzi nemůžu najít obrázky jako třeba fotohinty, kde se to zobrazí, prosím?

Jo na tohle přesně jsem chtěl upozornit.

V předchozích verzích byly obrázky jedna ze záložek a teď jsou pryč, i když aktualizuju přes API (která obrázky umí). Zkoušel jsem to přes ten gcofflinizer, ale ten stahuje strašně, strašně, strašně pomalu a vubec mi nefungoval (po pěti minutách načítání jsem Locus zrestartoval natvrdo). Minulá verze byla mnohem lepší. Spoilery totiž nejsou součástí listingu, ale obrázky vložené pod ním...

• 0
Užívej života...

#2406 jessie.r

jessie.r

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 471 příspěvků(y)

Publikováno 28 březen 2014 - 23:51

Hilfeee, ráno jedu na keše, potřebuju fotohinty, jak se dostanu zpátky na tu starou verzi?
  • 0

#2407 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 29 březen 2014 - 4:28

Zadat do google "Locus Map Pro v2.20.0".

• 0

#2408 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 29 březen 2014 - 6:54

počkejte pánové, žádná záložka by chybět neměla. Pokud na kartě máte obraázky stažené a připravené pravděpodobně z Geocaching4Locus nebo Spoilersync, tak by jste je měli vidět!

Jinak drobná vibrace je tam kvůli tomu, že se načtení obrazovky zrychlilo a dal jsem pryč ten dialog ale jelikož to pořád ještě lehce trvá, tak pro pojištění vašeho stisku je tam drobná vibrace. Špatný nápad?

• 0

#2409 jessie.r

jessie.r

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 471 příspěvků(y)

Publikováno 29 březen 2014 - 7:46

To je fakt divný - u některých keší se mi složka s obrázky zobrazuje (sice strááášně pomalu se načítá, ale nakonec se přece jen načte), ale u některých ne... Namátkou GC50NF1... Tam se fotohint nenačítá...

• 0

#2410 drowned

drowned

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 321 příspěvků(y)

Publikováno 29 březen 2014 - 8:38

Otevři kešku a nahoře vpravo ťapni na gcofflinizer. Fotohint se ti stáhnou.
  • 0

#2411 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 29 březen 2014 - 8:40

Pokud ovsem nema testovaci verzi - v ty to vytuhne a nic nestahne

• 0

#2412 jessie.r

jessie.r

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 471 příspěvků(y)

Publikováno 29 březen 2014 - 8:48

Mě se ta aktualizace stáhla automaticky přes Play obchod, takže by to teoreticky měla být ne-testovací verze, ne? Přes ten offlinizer to sice jde, ale to spousta kliků a času navíc ;(!

• 0

#2413 drowned

drowned

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 321 příspěvků(y)

Publikováno 29 březen 2014 - 9:23

Tak si označ více keší a chvilku to nech stahovat přes WiFi . Zaškrtni pouze spoiler a přes API. To by se mělo zrychlit.
  • 0

#2414 nalano

nalano

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 637 příspěvků(y)

Publikováno 29 březen 2014 - 9:51

Jsem vyzkoušel poslední verzi - zatím jen z postele :P . Drobnosti co mne zarazily:

- zmíněná drobná vibrace - to je asi zbytečné

- načtu kešky v okolí z GGpluginu BEZ importu. Pěkně se mi zobrazí kešky spojené s waypointy. Nově je krásně zvýrazněná spojnice s finálkou tlustší čarou. Za to moc děkuji. Problém je, když kliknu na waypoint, zobrazí se mi informace o daném WP. Tam je i ikonka, která zobrazila info o příslušné kešce. Když na ní kliknu, nic se nestane, resp. se zobrazí mapa. Vypadá to, že to nezobrazí informace o keši v dočasných datech. V dřívější verzi to fungovalo. Chová se to stejně, ať načítám přes Live nebo tlačítkem v pravém panelu. Pokud v pluginu nastavím Importovat, pak to už příslušnou keš najde...

Zjednodušeně se potratilo hledání v dočasně zobrazených datech. Přitom ta informace je v dočasných datech je, protože mezi WP a keší je zobrazená linka...

Změna UI mi nevadí, praktické poznatky případně sdělím po keškování.

Díky za skvělou aplikaci!

• 0

#2415 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 29 březen 2014 - 10:23

Vse facha jak ma a celkem svizne. Jen ty vibrace bych dal pryc, nebo pridal moznost na vypnuti, treba i editem cfg...
  • 0

#2416 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2014 - 12:31

K nové verzi

- předělání základních informací přispělo k přehlednosti

- logy fungují, jak mají (dokonce se mi zvýraznil i log přítele - super)

- když kliknu na kešku v mapě, tak mi to přijde ještě pomalejší než to kdy bylo - zaprvý to bzukne, a pak se to asi 3-4 sekundy načítá (s nápisem "Pracuji"), což snad předtím tak dlouho nebylo

k těm obrázkům

- nikdy jsem nepotřeboval GC Offlinizer a rád bych ho nepoužíval dál - je to krok navíc a když mám internet v telefonu tak zbytečnost

- v předchozích verzích jsem nic offlinizovat nemusel, prostě tam byl tab "obrázky", na který když jsem najel tak se prostě načetly

- vzhledem k tomu, že spoilery se u nás moc nepoužívají a když, tak tam kde je jich opravdu potřeba, jejich stahování si neplánuju, ale když na ně narazím, prostě si je chci zobrazit

- mám pomalý internet a v terénu ten offlinizer prostě funguje pomalu, nebo nefunguje vůbec - poslední zkouška mě zabrala pět minut, kdy se nic nedělo a pak jsem to prostě vypl

- nejde ten tab obrázky vrátit zpět tak, jak byl?

• 0
Užívej života...

#2417 Voldik

Voldik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2014 - 12:42

Jenom takový hlas ze záhrobí (čti 2.3.3 :-)), mně to ani nevibruje, ani se nezobrazuje nějaký dialog. V předchozí verzi z Play obrazovka zešedla, ted už nešedne, ale zase mi přijde načítání rychlejší.

A ještě připomínám, že se neoznačuje hvězdičkou zobrazená (neimportovaná) vypočtená a přesunutá keš.

A taky mi nefunguje zoomování listingu pomocí volume - nevím, jestli má, nebo ne. Hlasitost to nemění. Mně je to vcelku jedno, já to nepoužívám, jestli je problém jen u mě (2.3.3), tak to kvůli mě neřeš. :-)

• 0
\m/

#2418 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2014 - 17:05

@jessie.r a puczmeloun: řekněte mi o těch vašich obrázcích více, protože nic by se ohledně toho v novém locusu změnit nemělo. Takže mi napište kde je máte, jak jsou uložené a jak se tam dostali. Pokud přiložíte i něco na čem bych mohl otestovat že to nefunguje, tím lépe.

- vibrace - doufal jsem, že tím bude jasně řečeno "ano kliknul jsi a teď ještě chvilku počkej". Pokud se nicméně jednohlasně shodujete, že pryč s nimi, tak to do další verze udělam, natolik na nich nebazíruju.

@voldík: díky, zkontroluju

• 0

#2419 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2014 - 18:47

vibrace pryc :-)

jinak kesky se mi oteviraji behem vteriny, ale po 4h kesovani uz byl Locus dost liny a trvalo to 3s, ale tezko rici cim to je, muze to byd androidem....

• 0

#2420 Dragouni

Dragouni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2014 - 6:49

Ted o vikendu jsme kesovali a vibrace asi opravdu pryc. Nejaka prodleva tam je, takze progressbar by tomu nevadil.

• 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama