Tak jsem po delší době aktualizovala.
První věc, která se mi nelíbila a donutila mě sem dojít jsou ty (podle mě nesmyslný) vibrace při otevření keše. Fuj, já chci telefon tichounký Takže s tím se přidávám k ostatním - pryč s tím...
Nový vzhled k rozkliknuté keši je fajn. Vždy mi vadilo se vracet z rozkliknuté keše na mapu a pak zase na první stranu, protože na té druhé nebylo možné aktualizovat keš (ale nikdy jsem to sem nenapsala). Jen mi dole na liště chybí tlačítko pro hint, které je pro mě trošku na divném místě a tlačítko pro Terénní poznámky (Field Notes), které je ještě nesmyslněji schované v nabídce. Myslím si, že by se domů na lištu vešlo. Případně zda by byla možnost si to nějak upravit podle sebe, stejně jako třeba pravou nabídku.
Úplně nevím o jakém Addonu tu byla v některých příspěvcích řeč. Nevím, že by něco nového na Play bylo.
A ještě jedna věc - stěžoval si mi Voldik na to, že mám ve svém listingu velké obrázky a na telefonu se to zobrazuje blbě. Ale jeho na telefonu bylo v Locusu. Jaká šířka obrázku je v Locusu OK?