Souhlasím s Niximorem. Vyhovovala mi možnost po zalogování/odeslání FN záznamy smazat. Takto mrknu do nastavení a vidím, že tam mám stále záznamy, byť jsou už všechny nahrané na gc.com. Když se pak mrknu do přehledu z addonu, mate mě to.
Ponechala bych to, jak to bylo původně - kdo je chce smazat, zaškrtne po nahrání smazat. Kdo je tam chce mít - nezaškrtne. Ta volba mi tam velmi chybí.
Přivítala jsem volbu více šablon (chtěla jsem využít vícejazyčné verze) - nicméně ji nakonec nepoužívám. V terénu se snažím vytvořit FN co nejrychleji, proto když odlovím, dvěma kliky vytvořím FN přímo u kešky, a pokračuji. V terénu si neprohlížím FN přes addon, abych ho musela rozbalit, najít příslušný záznam, rozbalit, dokliknout šablonu, potvrdit. Když pak přijdu domů, tak FN rovnou nahraji na GC.com a tam případně upravuji - už si záznamy znovu neprojíždím a neupravuji v Locusu, abych tam doklikala další šablonu a až pak odeslala.
Ten efekt volby šablon mi nevynahradí rychlost a pohodlnost vytvoření záznamu přimo v kešce. Je to škoda.
Nešlo by dát možnost více šablon již u logování u kešky, nikoli až v addonu?
Addon mi funguje, jen se mi stýská po některých jednoduchých dřívějších funkcích.