Ahoj,
Android s Locusem používám jako primární nástroj na GC a jsem maximálně spokojen. Bral bych ale jednu featuru a netuším, jestli je to v současné době možné a já o tom jen nevím nebo jestli to vůbec nejde. Dávám dotaz sem, snad je to správné vlákno.
Líbilo by se mi, kdybych si mohl některé keše zvýraznit. Tj. před cestou na keše kouknu, jaké keše se v okolí nacházejí, a ty, které se mi líbí nebo se mi hodí třeba do nějaké challenge/statistiky/... bych si nějak označil. Pak bych při pohledu na mapu hned viděl, které keše chci primárně ulovit a zbytek jen případně sezobnout cestou. Představoval bych si něco na způsob označení vyluštěných mysterek - přímo na ikonce vidím v pravém horním rohu červený puntík, tak vím, že tato keš je připravena k lovu. Kdyby šla podobně označit keška jako prioritní a na mapě by ikonka měla třeba zelený puntík vlevo nahoře :-), tak bych při pohledu na mapu hned viděl, kam se vydat. Samozřejmě to jde trošku pořešit předem naplánovanou trasou, ale když pak člověk v terénu změní plány (což se mi stává skoro pokaždé), tak se mu trasa rozsype.
Jak toto řešíte vy ? Je v Locusu nějaká možnost, jak si keše (body) zvýraznit ?
Díky.