@menion mám tu pro tebe pár bugů z aktuální Pro verze. Možná by někdo mohl ověřit, jestli se to projevuje i u něj.
1. Nedochází k přesunu ikony na mapě, pokud nějaký doplněk změní upravené souřadnice.
Používám Locus Solver, který doteď fungoval bez problémů. Teď když upraví souřadnice, tak ikonka je furt na stejném místě, ale jakoby tlačítko se posune. Pomohl vždy až restart appky.
(finální souřadnice nesouhlasí, záměrně jsem je posunul)
2. Možná to souvisí s 1. bodem. Zůstaly mi několikrát na screenu viset ty popisky nebo bubliny nebo jak bych to nazval. Kliknu na jednu keš otevře se bublina s D/T atd., kliknu na druhou zobrazí se další bublina, ale ta předchozí je tam pořád. Takhle i s různými POI. Většinou to funguvalo normálně, ale několikrát se to chovale takhle podivně. Screenshot bohužel nemám.
3. Ve Field Notes jsem měl ter.logy. Dal jsem odeslat do draftů, všech 7 logů se odeslalo bez problémů a najednou vyskočila ta chyba z minula. Divný je, že jsem s cestovaly nic nedělal. Nevím jestli tam někde uvnitř v db neležel nějaký log z minula, ale teď podruhé už to neudělalo.