Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#321 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2011 - 11:47

Hustý! Díky moc. včera jsem aktualizaci přehlédl. přijel jsem kolmo z eventu a padl za vlast. Obzvláště děkuji za fičurku pipani při přiblížení ke keši. pro cyklisty kteří nemají držák na mobil je to neocenitelná věc! Pokloňte se! ;)
  • 0

Člen odboje proti zdejší vtíravé reklamě

#322 DAMSI

DAMSI

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2011 - 12:10

Myslel jsem to takto:

Vložený obrázek
  • 0

#323 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2011 - 12:11

Ok. filtrování ale nešlape anebo tradičně lezeme do jiného menu
  • 0

#324 MedoMys

MedoMys

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 720 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2011 - 12:13

Filtrování nalezených mi taky nefunguje.
  • 0

#325 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2011 - 12:27

počet keši jsem zkoušel nastavit na víc než 50(60,70,80,99,100) stále jich to stáhne pouze 50. Ale i tak je to super! Nové ikonky alias c:geo naznačují která aplikace je tu teď nejlepší a hlavně plně funkční. Díky Martine BTW. c:geo už taky ztratilo svoji možnost filtrovat nalezené,nemůže být tento problém teď i v geocaching4locus?(včera?)
  • 0

#326 raduz_CZ

raduz_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 370 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2011 - 13:29

Bomba to spousteni primo z Locusu - ja to fakt netusil:) Holt neni nad to se obcas zeptat - dekuji moc!:)
  • 0

#327 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2011 - 15:46

WAW: o filtrovani nalezenych a o poctu vracenych kesi vim, ale trideni podle typu kese by melo fungovat. S filtrovanim nalezenych v c:geo to nesouvisi, pouzivam iPhone Groundspeak API, tzn neparsuji stranky jako c:geo.
  • 0

#328 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2011 - 16:19

Potvrzuji. Třídění dle typu funguje. HTC Wildfire. Vzhledem k mým předchozím zkušenostem s HandyGC jsem plně spokojen. Listing si uložím v aplikaci opera jako screen a mužů fungovat i offline. Perfektní práce Arcao! Díky
  • 0

#329 lacop

lacop

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2011 - 19:04

Kompletné mapové zdroje pre Locus doplnené o nasledovné zdroje s vrstvou lesných ciest:
Shocart + lesné cesty
Shocart + lesné cesty + tieňovaný reliéf

Vysvetlivka k lesným cestám:
Sú to lesné cesty Slovenska tak, ako sú zobrazené na mape lesných ciest Národného lesníckeho centra vo Zvolene.
- červenohnedé sú "hlavné lesné cesty"
- fialové sú "vedľajšie lesné cesty"
- oranžovožlté sú "lesné chodníčky"
- zelenou čiarou sú značené hrebene (nie sú to cesty)

Download:
http://www.4shared.com/file/1-dEK93p/LocusMaps.html

Priečinok "mapsOnline" nakopírovať do priečinku "Locus" (nahradiť ním pôvodný, ak ste ho tam mali).

Vložený obrázek
  • 0

#330 ti-na

ti-na

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2011 - 20:38

Looper36 napsal/a:
Ahoj, pokusím se zde najít řešení kamarádova problému: HTC Wildfire, při práci s online mapami mu po nějaké době (různě dlouhé době) vyskočí hláška, že nelze přistoupit na SD kartu a kartu mu to odpojí. A to pro všechny aplikace, takže systémově. Pomůže samozřejmě pouze restart zařízení, poté při zapnutí Locusu odpojuje systém kartu okamžitě.

Odpajanie SD karty je asi zalubou HTC Wildfire. Tiez mi to obcas robi (pri pouzivani 16GB karty Pretec). Ale u mna to nesuvisi priamo s Locusom ale spustenim akehokolvek suboru ulozeneho na SD karte (napr. aj fotografie z Galerie). Jednoducho, zahlasi, ze karta bola neocakavane odpojena. Ak vypnem mobil a znovu ho zapnem, kartu to pripoji ale pri siahnuti na cokolvek co je na SD karte ju znova odpoji. Nepomoze ani pri odpojenej karte vybratie a znovuvlozenie karty.
Jedine, co zatial spolahlivo funguje, je vlozenie povodnej 2GB karty, potom jej rucne odpojenie, vlozenie 16GB karty a funguje to bez problemov. Po case (nevedno akom) to asi urobi znova a uvedenym sposobom to potom zase funguje. Nechapem, ale funguje.
  • 0

#331 LooperCZ

LooperCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2011 - 20:45

Děkuju ti-na ! Zkusím mu to takhle interpretovat.
  • 0

#332 PeeSee

PeeSee

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2011 - 22:42

Download:
http://www.4shared.com/file/1-dEK93p/LocusMaps.html

Je to podvod nebo omyl. Ten soubor má jen 45 kB
  • 0

#333 lacop

lacop

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2011 - 6:11

PeeSee napsal/a:
Je to podvod nebo omyl. Ten soubor má jen 45 kB

... a koľko by podľa teba mala mať definícia mapových zdrojov? Pozri si priečinok "custom" a uvidíš, že je tam iba jeden krátky textový súbor a niekoľko miniatúrnych obrázkov o veľkosti 48x48 pixelov. Tak je to v hociktorej inštalácii LOCUSu.

Vidím, že tomu nerozumieš, ani si si to nevyskúšal a hneď "hodnotíš". A dokonca takými slovami ako OMYL a PODVOD.

To by som potom aj ja o tebe mohol kľudne napísať, že si škaredý a smrdíš. A pritom som ťa nikdy nevidel a nikdy som ťa neovoniaval.

http://forum.mtbiker...80.html#p499780

Ešte raz by som upozornil, že nadstavbová vrstva lesných ciest sa objavuje iba nad mapou Slovenska. Máme ju vďaka príkladnej spolupráci skupiny nadšencov z www.gpsforum.sk a štátnej organizácie Národné lesnícke centrum Slovenskej republiky.
  • 0

#334 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 293 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2011 - 9:49

Zdravím všechny, s velkým zájmem a s nadějí sleduji doplňující vývoj pro GC (s výhledem na zřejmě brzké znefunkčnění mého oblíbeného c:geo). můžu se zeptat, jestli doplněk bude šířen po odladění i přes android market, nebo jestli zůstane mimo? Jako androidímu miminu :D mi jde o to, abych doplněk nějak dostal do telefonu, a market používám jako hlavní zdroj Díky za úžasnou práci, kterou dokážu ocenit, ale je nedocenitelná.
  • 0

#335 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2011 - 9:57

Úplně bez problémů dostaneš Addon z odkazu který tu nabízí Arccao. Ale jinak vždy dá testovací verzi k sobě na stránky a po odzkoušení uživateli teprve na Market(na marketu to bude vždy o nějaký ten den déle takže doporučuji stahovat z Arcaovych stránek) Jinak před instalací Testovací verze která podporuje filtrování keší musíš tu verzi z marketu smazat. Se všemi dotazy se obracej sem.
  • 0

#336 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 293 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2011 - 10:00

Díky za radu, jdu to zkusit. tak se povedlo a vypadá to dost dobře. až se podaří doladit filtrování (a možná i dříve někým zmiňované automatické "obnovení" stažení po nějaké době), bude to hraničit s dokonalostí. Hluboce smekám před Arcaem, toto je nad moje chápání, ale s radostí to využiju.
  • 0

#337 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2011 - 11:12

Zatim to umi celkem prd, ve vysledku by to melo prinest kompletni import (ve stavajicim reseni API pro addony), moznost odesilat a logovat field notes primo na server, atd. API pro addony se jeste ale pry bude menit, tak uvidime, treba bude nekdy v budoucnu fungovat online vykreslovani POI na mape. :)
  • 0

#338 miklust

miklust

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 71 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2011 - 11:15

Zdravim, vzhledem k tomu ze podpora c:geo skoncila a pri nejblizsim zasahu do webu g.com jsem se rozhlodl prejit k Locusu a hledat kese pres nej. Vzhledem k tomu ze jsem s nim v zivote nedelal, procetl jsem tohle vlakno a nainstaloval ho v plne verzi z marketu s doplnkem pro geocaching. Po hodine jsem prisel na to jak tam dostat na mapu kese. Jeste tedy abych to konkretizoval uplne, jde mi o online mapu a online nacitani kesi, prozatim netouzim po offline... Existuje nekde nejaky navod jak se s tim poprat tak aby mi to ukazovalo google mapu, zobrazovalo kese v aktualnim stavu a nebyly videt ty co jiz mam odlovene? Forum k aplikaci jsem vcera v noci rychle prolez ale nepodarilo. Predem dekuji za pripadnou odpoved...
  • 0

#339 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2011 - 11:18

To by bylo super. A neuvažuješ o alternativě aktivní mapy formou nastavitelného refresche(Čas,vzdálenost).......Zase by jsi tak trochu ty vychcánky z GS ochcal :D
  • 0

#340 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2011 - 11:23

Miklust: zkoušej,zkoušej,zkoušej. Začal jsem s Addonem hned od chvíle co ho Arcao vydal. Věci které by se ti mohli hodit najdeš v tomto vlákně a co nenajdeš na to se zeptej a nějakou odpověď tu vždycky najdeš. BTW. je to jednodušší než si myslíš :D
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama