Zdravím bando,
omluva za prodlevu a moje nereagování. Až dneska jsem trošku pročistil náš oficiální help desk a mám čas se taky někam na chvilku ulít .
Je tu od vás dost příspěvků, tak zkusím nadhodit nějaké odpovědi
Synchronizace v Locus Map Pro, jak zmínil @Archi1 nebude, nic takového jsme nikdy neplánovali tak nevím odkud je ta informace. Synchronizace, tedy přenost bodů/tras, časem snad i více, mezí více telefony a mezi webem je opravdu funkce jen Locus Map 4 v Gold předplatném. Nicméně zálohování tak jak jste mnozí používali, tedy Google Drive, Dropbox a LM4 i OneDrive by snad měli fungovat. Pokud zlobí i s poslendí verzí 3.52.3/4.0.2 (v předchozích byla drobná chyba), určitě dejte vědět.
@jidis: cca 20% DPH, 30% Google, zůstane nám kolem 55% ... no comment
Spotřeba baterie: jádro obou aplikací zůstává společné, tedy spotřeba by též měla být v podstatě identická!
@Y&MD upload souřadnic na GC.com ... ty jo, to bych nechtěl vidět to domlouvání s bandou v americe, to by zase bylo peklo. No na jednu stranu by to bylo pěkný ale bojím se že na tohle dojde (jestli) až o hodně později. Tedy o napojení webu přímo na geocaching.com. Pokud, tak spíše by to chtělo zase pohnout s geocachingem v apce.
@hlavsic sync jede zatím globálně bez možnosti si jakkoliv definovat co se má či nemá synchronizovat. Už jsem ti na to někde odpovídal že? No ještě vůbec nevím(e) jistě jestli nějakou takovou možnost dělat budeme. Musíme promyslet, dost bych se totiž bál různých zmatků co, kde, jak, proč není vidět atd...
@Hracicka: použij stejný účet v Locus Map 4 jako jsi používal v LM Pro. LoCoiny by jsi pak měl vidět pod svým účtem.
---
Co obrazovka pro kešky v nové LM4, chybí vám tam něco zásadního na co bych se měl nejpozději dnes podívat? Sám jsem se za poslední měsíce dostal jen na pár tradiček, takže trošku zevrubnější test na mé straně chybí. Ď
Tento příspěvek byl upraven od menion: 14 duben 2021 - 10:32