@jidis: cca 20% DPH, 30% Google, zůstane nám kolem 55% ... no comment
Přece to musí jít nějak obejít ne? Např. platby přímo v aplikaci? Google akorát zneužívá svého dominantního postavení.
Publikováno 17 duben 2021 - 10:09
@jidis: cca 20% DPH, 30% Google, zůstane nám kolem 55% ... no comment
Přece to musí jít nějak obejít ne? Např. platby přímo v aplikaci? Google akorát zneužívá svého dominantního postavení.
Publikováno 17 duben 2021 - 15:14
Zdravím, chci se zeptat, zda by bylo možné změnit ve vyjíždějící části kešky u položky "Vzdálenost" ze statického údaje na dynamický, podle toho, jak se přibližuji ke keši. Nahoře při navádění se vzdálenost mění. Viz obrázek.
Publikováno 11 květen 2021 - 11:26
Měl jsem koupenej LocusPro tak proč mi LM nabízí verzi SILVER za peníze a ne se slevou 100% jak deklaruje.
Dík.
Tento příspěvek byl upraven od PeSis: 11 květen 2021 - 11:27
Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)
Moje statistika na Geocaching.com
Publikováno 11 květen 2021 - 11:32
Publikováno 11 květen 2021 - 11:46
Musíš se v Locusu 4 přihlásit pod stejným účtem jako v Pro. Instalace na jednom telefonu nestačí.
Dik, už jsem to taky zjistil.
Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)
Publikováno 11 květen 2021 - 13:27
Když koukám na ten obrázek detailu keše od Doggy_TeamLost, tak mě napadlo, zda by nešlo nastavit ikonku a hodnotu vzdálenosti v detailu bodu/keše jako rychlé tlačítko "navádět sem".
Spodní červené kolečko na obrázku. Odpadlo by tak u každé keše jedno kliknutí navíc.
Publikováno 14 květen 2021 - 9:06
Ahoj, dobrá práce.
Jen by mě zajímalo jak tam dostat a nastavit jiná mapová témata pro OSM (používal jsem ty od PAWS )
furt se mi tam zobrazují jen ty LM.
Díky
Tento příspěvek byl upraven od PeSis: 14 květen 2021 - 9:06
GeoGet (+Stator)
Publikováno 14 květen 2021 - 9:12
Ahoj, dobrá práce.
Jen by mě zajímalo jak tam dostat a nastavit jiná mapová témata pro OSM (používal jsem ty od PAWS )
furt se mi tam zobrazují jen ty LM.
Díky
Matne si pamatuji, ze po prvnim spusteni LM4 jsme PAWS temata nevidel. Udelal jsem reinstal ze stranek a uz mi normalne funguji.....
Publikováno 14 květen 2021 - 10:53
Matne si pamatuji, ze po prvnim spusteni LM4 jsme PAWS temata nevidel. Udelal jsem reinstal ze stranek a uz mi normalne funguji.....
Zkusím to, dík
O 15 minut později:
Jo ! Funguje.
Díky.
Tento příspěvek byl upraven od PeSis: 14 květen 2021 - 11:03
GeoGet (+Stator)
Publikováno 01 červen 2021 - 13:52
Ahoj, mohu poprosit o radu. Jak se v locusu smaže čára vytvořená přes Geocaching nástroje - Nástroje - čáry?
Publikováno 01 červen 2021 - 15:49
Ukončit Locus i z paměti a znovu zapnout.
Díky, alespoň trochu to pomohlo. Při klasickém ukončení nic. V nastavení aplikací tlačítko "Vynutit ukončení" zafungovalo.
Publikováno 01 červen 2021 - 19:54
Taky to jde (řekl bych jednodušeji) přes Vyčistit obrazovku. Pokud máš v bočním panelu tlačítko Správce bodů, tak ho stačí podržet a objeví se volba Vyčistit obrazovku. Stejná funkce je v menu Všechny funkce - Nástroje mapy - Vyč.obrazovku.
Publikováno 31 červenec 2021 - 0:05
Ahoj.
Když loguju a dám přidat fotografii -> vyfotografovat, tak nemám fotku v galerii , do který složky to Locus ukládá?
Díky.
GeoGet (+Stator)
Publikováno 10 září 2021 - 12:35
Jak se dají vypnout mapové body zájmu, co se mi objevují na mapě, aniž bych si o ně řekl? Překážejí natolik, že mám problém se dostat k vlastním bodům (keškám).
Publikováno 10 září 2021 - 12:41
Jak se dají vypnout mapové body zájmu, co se mi objevují na mapě, aniž bych si o ně řekl? Překážejí natolik, že mám problém se dostat k vlastním bodům (keškám).
Menu Obsah obrazovky s mapu (vlevo na mape) -> LoPoints (online a offline)
Tento příspěvek byl upraven od brazajar: 10 září 2021 - 13:09
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
Publikováno 11 září 2021 - 11:55
Je někde místo kde jich je opravdu tolik? Měli by být celkem silně optimalizované a shlukované nicméně pokud někde něco takového je, prosím pošli souřadnice místa a podíváme se na to.
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů