Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#361 petezdara

petezdara

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2011 - 20:57

Ja zatim teda jeste nepochopil kdeze se da vlastne zapnout to filtrovani kesi??? Mohl by mi to nekdo polopaticky vysvetlit?? Diky moc Edit: koukam ze jsem soucasne psal to same co prispevek prede mnou.... :-)
  • 0

#362 labyorkie

labyorkie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2011 - 21:00

Jo tak to by mě taky zajímalo i když takové věci nepoužívám, tak by mě to taky zajímalo neb jsem an to také nepřišla... Edit: Nebo jak se myslelo filtrování? Já myslela jestli jde nastavit, aby se zobrazily jen tradičky. To jde?
  • 0

#363 petezdara

petezdara

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2011 - 21:07

no psalo se tu ze je tu snad nejake nastaveni kde se da nastavit filtrovani kesi a taky nezobrazovani nalezenych, ale ja proste nemuzu prijit na to jak se do toho nastaveni vubec dostat...
  • 0

#364 labyorkie

labyorkie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2011 - 21:12

Už jsem myslela že jsem tě špatně pochopila ;) no ani já to nevím a že jsem si skoro vždy poradila, tak ted fakt nevím :D :(
  • 0

#365 MedoMys

MedoMys

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 720 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2011 - 21:19

Veškeré nastavení se provede, pokud spustíš aplikaci samostatně ( ne z Locusu ). Začne se vyhledávat pozice, tak to přeruš a v horní liště dialogu ťukni na kolečko. Otevře se dialog pro nastavení. Arcao: nová verze mi též nefunguje, píše to stejně jako WAW - při stahování keší došlo k chybě. Edit: tak na mobilní připojení vše OK, chyba bude v připojení přes PC, takže na mé straně.
  • 0

#366 petezdara

petezdara

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2011 - 21:21

Jeste maly dotaz.... Jakpak to prerusim?
  • 0

#367 labyorkie

labyorkie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2011 - 21:25

Už to funguje hurá, by mě teda nenapadlo to hledat tady :) ale furt mi teda nefunguje ta mapa :( peterzdara - počkej až se ti načtou souřadnice a pak nedáš pokračovat, ale klikneš na to kolečko...
  • 0

#368 petezdara

petezdara

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2011 - 21:27

Aha,tak ja to na mem telefonu ale mam jinak, me vyhledava polohu, pak stahuje prvnch 50 kesi a rovnou se mi otevre Locus s kesema.... Tak co ted s tim...
  • 0

#369 labyorkie

labyorkie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2011 - 21:35

Když ti vyhledává polohu tak se ti to samo pak následně otevře nebo pak musíš tu polohu odsouhlasit? Mě to příjde divný že by to mě každý telefon jinak :|
  • 0

#370 wadesss

wadesss

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 112 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2011 - 21:43

Můj postup s poslední beta verzí Geocaching4Locus.Otevřu aplikaci Locus.Podržím prst v Locus na nějakém místě mapy(objeví se adresa-klepnout na ni) objeví se tabulka a vní klepnout na dvě ozubená kolečka.Pak klepnout "Hledat nejbližší keše" Pokud chci něco nastavit klepnu na ikonu vedle nápisu Geocaching4Locus a objeví se nastavení.Tak to je vše.Místo odkud chci hledat je to místo kde jsem klepl na mapě nebo možno zadat ručně(souřadnice N E) nebo klepnu na GPS a vyhledá z aktuální pozice kde stojím(samozřejmě při zapnutéGPS).Mně funguje i filtrování dle druhu keše i nalezené.Díky za skvělou aplikaci.
  • 0

#371 petezdara

petezdara

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2011 - 21:46

Vse to skace samo, tapnu na GeocachingForLocus a objevi se ze hleda polohu bud GPS nebo ze site,potom tam hned skoci stahuji prvnich 50 kesi a nasledne se otevre Locus s mapou a kesemi,vubec nic nikde nepotvrzuju,ani nikde nejde nic prerusit...
  • 0

#372 MedoMys

MedoMys

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 720 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2011 - 21:59

Patezdara: nejspíš máš starou verzi. Na poslední verzi je tu přímo odkaz na .apk o něco výš od Arcaa.
  • 0

#373 petezdara

petezdara

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2011 - 22:00

Tak bohuzel ani tak jak pise Wadesss tak mi to nejde,cvaknu na adresu,potom na ozubena kolecka a pak uz mi jde cvaknout jen na Hledat nejblizsi kese, Geocaching4Locus uz v nabidce vubec nemam......
  • 0

#374 petezdara

petezdara

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2011 - 22:04

Jasnacka,mel jsem verzi 1.1.1.1, ted jsem tam soupnul 1.2 a uz to jede,diky moc :-)
  • 0

#375 wadesss

wadesss

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 112 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2011 - 22:07

petezdara napsal/a:
Tak bohuzel ani tak jak pise Wadesss tak mi to nejde,cvaknu na adresu,potom na ozubena kolecka a pak uz mi jde cvaknout jen na Hledat nejblizsi kese, Geocaching4Locus uz v nabidce vubec nemam......

V nabídce není.Je třeba klepnout Hledat nejblizsi kese a pak se otevře tabulka ve které je vedle nápisu Geocaching4Locus ikona a na ni klepnout pro nastavení.
  • 0

#376 petezdara

petezdara

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2011 - 22:10

JJ,diky, bylo to starou verzi,proste ta tabulka se mi vubec neukazovala,rovnou to skocilo do mapy s kesema.... :-)
  • 0

#377 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2011 - 23:01

labyorkie napsal/a:
Chtělo by to napsat příručku, nějak se v tom špatně orientuju. C:geo bylo takové jednoduší... ;)

Mám stejný pocit a jak to tu čtu, nedostala jsem se ani tam, kam jsi se dostala ty. :(
Ještě jsem nepřišla ani na to, jak do Locusu dostat kešky (listingy) a to si na vedení fakt nestojím. :D Natož jak si tam nahrát mapy. Když se tu řeší mapy, mám pocit, že se tu mluví přinejmenším maďarsky.
Potřebovala bych vyloženě blbuvzdorný návod od A do Z.
Jak píšeš c:geo mi přišlo mnohem intuitivnější, to jsem si sama nainstalovala, prolezla a ještě ten den jsem šla s jeho pomocí na úspěšný lov.

Takže na výukový event v Praze se hlásím okamžitě!!!;)
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#378 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2011 - 0:48

Hlásím že už mi to taky funguje ale dalo mi to fušku než jsem na to přišel. v Nicku na GC.com jsem měl & (stejný problém jako tenkrát u javového Handy) teď jsem si změnil nick zpátky na WitkoAWendy a už to šlape. Alf gang:jestli na to příjdeš jak dostat listing do Locusu tak jsi borec protože na to zatím nepřišel ani Arcao. Listing řeším tak jak píšu ve svém příspěvku někde výše(Stačí číst sakra než začneš šilet že ti něco nefunguje!)
  • 0

Člen odboje proti zdejší vtíravé reklamě

#379 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2011 - 4:36

ani arcao na to nepřišel protože to zatím nejde ... řešení by zatím bylo jen mě napadá vygenerovat z těch 50ti kešá validní gpxko a to poslat rovnou locusu a propo - lehký návod na stažení map je zde http://locus.asamm.cz/?p=154
  • 0

#380 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2011 - 6:37

Ty listingy řeším tak že Kliknu na Celý listing,nastavena aplikace mi ho otevře v Opeře(cca max5 vteřin)uložím ho jako stránku(screen) a pak ho mám přes tlačítko(htc wildfire nemá tlačítka,jen takový symbol domečku)kdykoliv k dispozici. na Waypointy používám Copy-paste
  • 0

Člen odboje proti zdejší vtíravé reklamě

9 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama