Locus (Online/Offline map klient - Android OS)
Publikováno 30 červen 2011 - 6:47
Publikováno 30 červen 2011 - 7:38
Publikováno 30 červen 2011 - 7:45
Člen odboje proti zdejší vtíravé reklamě
Publikováno 30 červen 2011 - 7:52
Publikováno 30 červen 2011 - 8:03
Publikováno 30 červen 2011 - 8:31
Publikováno 30 červen 2011 - 8:36
Pokud je ti proti srsti hnout prstem tak dál používej c:geo než umře úplně nebo máš na výběr z Geoquacku nebo Columbusu a počkej si až bude plná verze na marketu a bude i návod.Jezci-sokolov napsal/a:
Mno, kdyby se dal addon stahnout jednoduse a ne 20-ti minutovym prochazenim for, tak bych pak mel cas cist dalsi navody. Ze je nastaveni takhle podivne me nenapadlo. Diky vsem za ochotu. Jako vzdy je lepsi se neptat.
Howgh!
Publikováno 30 červen 2011 - 15:20
Publikováno 30 červen 2011 - 18:09
Publikováno 30 červen 2011 - 18:14
Publikováno 30 červen 2011 - 20:00
WAW napsal/a:
Pokud je ti proti srsti hnout prstem tak dál používej c:geo než umře úplně nebo máš na výběr z Geoquacku nebo Columbusu a počkej si až bude plná verze na marketu a bude i návod.Jezci-sokolov napsal/a:
Mno, kdyby se dal addon stahnout jednoduse a ne 20-ti minutovym prochazenim for, tak bych pak mel cas cist dalsi navody. Ze je nastaveni takhle podivne me nenapadlo. Diky vsem za ochotu. Jako vzdy je lepsi se neptat.
Howgh!
Zkus hledat něco na fóru přes malej displej HTC, ale to je zřejmě nad tvojí představivost. Požádal jsem o laskavost a místo jednoduchého přidání správného odkazu se tu každej dotaz dočká akorát urážek.
Vyzkoušel jsem Locus PRO. Rychlej, ale nepraktickej. V porovnání s ofiko aplikací od gc.com silně zaostává.
Dneska jsem obě otestoval v terénu.
U gc aplikace není třeba otevírat bůhvíkolik aplikací-jedna zvládne všechno, včetně fotek, komplet listingu, logů, navigace, otevření mapy a zalogování nálezu. To je všechno, co kačer venku potřebuje.
Myslím kačera, který hledá krabičky.
Howgh.
Publikováno 30 červen 2011 - 20:50
Publikováno 30 červen 2011 - 21:03
to chci videt co tu budes rikat az budes s oficialni aplikaci hledat multinu :-) .Jezci-sokolov napsal/a:
WAW napsal/a:
Howgh!
Zkus hledat něco na fóru přes malej displej HTC, ale to je zřejmě nad tvojí představivost. Požádal jsem o laskavost a místo jednoduchého přidání správného odkazu se tu každej dotaz dočká akorát urážek.
Vyzkoušel jsem Locus PRO. Rychlej, ale nepraktickej. V porovnání s ofiko aplikací od gc.com silně zaostává.
Dneska jsem obě otestoval v terénu.
U gc aplikace není třeba otevírat bůhvíkolik aplikací-jedna zvládne všechno, včetně fotek, komplet listingu, logů, navigace, otevření mapy a zalogování nálezu. To je všechno, co kačer venku potřebuje.
Myslím kačera, který hledá krabičky.
Howgh.
Publikováno 30 červen 2011 - 21:27
Publikováno 01 červenec 2011 - 9:45
mno, nicméně asi by nikdo neměl zapomínat že Locus není aplikace primárně určená na GC. Pokud by byla, tak nemá skoro 4MB ale jen polovinu a většina funkcí tam taky není. To jen díky takovým českým otravům jako MedoMys, MarHan, Pátrač a další se do Locusu dostává čím dál více GC věcí. Být neovlivněn, zůstal bych u obyčejného PQ importu jak to bylo před půl rokem ...
a komplikovaná na GC? Proti ofiko appce nebo c:geu ano, ale něco za něco. Naštěstí má každý na výběr že?
a jedna novinka, arcao nereaguje na icq tak to dávám i sem ať ho můžete uhánět ... Locus API ... nástřel API pro Locus. Už nyní lze posílat komplet GC body se vším všudy do Locusu
Publikováno 01 červenec 2011 - 9:56
Publikováno 01 červenec 2011 - 9:58
Publikováno 01 červenec 2011 - 10:04
Publikováno 01 červenec 2011 - 11:45
Nechcete zadávat hlavní myšlenky do fora Locusu ? Nebo i si zkontrolovat, jestli už nějaká taková myšlenka nebyla napsána a případně ji podpořit v jednom vlákně ?
Jarda
Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka
10 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 10 návštěvníků 0 anonymních uživatelů