Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#381 Jezci-sokolov

Jezci-sokolov

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 429 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2011 - 6:47

Muzete mi nekdo, prosim, poslat odkaz ke stazeni toho addonu? Pres HTC se nehleda uplne jednoduse. Uz jsem projel forum a stranky autora a nikde nic. Jen fora a popisy, manualy...poridil jsem si plnou verzi a rad bych to uz vyzkousel v terenu. Diky moc za odkaz.
  • 0

#382 MedoMys

MedoMys

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 720 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2011 - 7:05

??? Máš ho o pár příspěvků výš, od Arcaa.
  • 0

#383 Jezci-sokolov

Jezci-sokolov

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 429 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2011 - 7:38

Tak to mi opravdu pomohlo :-( "o par prispevku"? O par stranek. No, nasel jsem to. Problem je, ze i kdyz jsem nejprve odinstaloval ten z marketu, tak mi to porad ukazuje to same. Zadne odfiltrovani kesi. Odkaz ke stazeni: http://files.arcao.c...ching4Locus.apk
  • 0

#384 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2011 - 7:45

Musis si v Addonu nastavit filtr a přihlašovací údaje. Kešky už snad budeš hledat sám :D
  • 0

Člen odboje proti zdejší vtíravé reklamě

#385 MedoMys

MedoMys

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 720 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2011 - 7:52

Jezci-sokolov: prosím tě, přečti si posledních pár příspěvků ( 2-3 stránky ) tohoto vlákna. Popisoval jsem, jak nastavit filtr. Nebo si myslíš, že se to tu bude opakovat pořád dokola pro každého zvlášť ? B)
  • 0

#386 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2011 - 8:03

Pro všechny kterým "něco" nefunguje. Snažte se problém odstranit vlastními silami. Postřehy,problémy a chyby pište do tohoto vlakna. Jsme BETATESTEŘI protože aplikace je teprve v plenkách a my jsme tu proto aby jsme ji pomohli rozběhnout na plný výkon a poté bude k mání i návod. Ale to může ještě nějaký čas trvat. Pokud si netroufate nebo nejste způsobili pomoct při vyvoji aplikace testováním tak vám nezbyde než čekat.
  • 0

#387 Jezci-sokolov

Jezci-sokolov

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 429 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2011 - 8:31

Mno, kdyby se dal addon stahnout jednoduse a ne 20-ti minutovym prochazenim for, tak bych pak mel cas cist dalsi navody. Ze je nastaveni takhle podivne me nenapadlo. Diky vsem za ochotu. Jako vzdy je lepsi se neptat.
  • 0

#388 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2011 - 8:36

Jezci-sokolov napsal/a:
Mno, kdyby se dal addon stahnout jednoduse a ne 20-ti minutovym prochazenim for, tak bych pak mel cas cist dalsi navody. Ze je nastaveni takhle podivne me nenapadlo. Diky vsem za ochotu. Jako vzdy je lepsi se neptat.

Pokud je ti proti srsti hnout prstem tak dál používej c:geo než umře úplně nebo máš na výběr z Geoquacku nebo Columbusu a počkej si až bude plná verze na marketu a bude i návod.
Howgh!
  • 0

#389 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 293 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2011 - 15:20

Tak jsem nainstaloval nový addon, a opět musím smeknout (ještě že obvykle mám na hlavě několik čepic). Odfiltrování nalezených funguje dokonale, včera jsem si vyzkoušel zvukovou navigaci při dohledávání, a jediné co mi teď dělá malinký problém je přesnost mojí interní GPS [:D]. S tím ale asi nikdo nic neudělá, takže budu muset při dohledávání kromě pípání používat i oči a mozek. ach jo [:p] Arcao, díky za úžasnou práci
  • 0

#390 fhonsa

fhonsa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 150 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2011 - 18:09

Mám dotaz (možná se opakuju), ale buďto jsem tu na posledních několika stranách nenašel odpověď, nebo neumím hledat... Scháním offline mapu ČR (pro GC samozřejmě- takže turistická, cykloturistická, nebo klidne i obycejna) v meritku nejlepe kolem 1:10 000 a aby už byla stažená (10 000 dlaždic za den je fakt málo :( ). Nasel jsem zatim jen cyklo: http://forum.asamm.c...c.php?f=15&t=30 . Muzete mi sem prosim nekdo hodit nejake odkazy? Díky
  • 0

#391 wadesss

wadesss

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 112 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2011 - 18:14

Já si vyrobil vlastní mapu na PC v MOBACU.Celá ČR 2 vrstvy.Pozor na velikost max 2GB.
  • 0

#392 Jezci-sokolov

Jezci-sokolov

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 429 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2011 - 20:00

WAW napsal/a:

Jezci-sokolov napsal/a:

Pokud je ti proti srsti hnout prstem tak dál používej c:geo než umře úplně nebo máš na výběr z Geoquacku nebo Columbusu a počkej si až bude plná verze na marketu a bude i návod.
Howgh!

Zkus hledat něco na fóru přes malej displej HTC, ale to je zřejmě nad tvojí představivost. Požádal jsem o laskavost a místo jednoduchého přidání správného odkazu se tu každej dotaz dočká akorát urážek.
Vyzkoušel jsem Locus PRO. Rychlej, ale nepraktickej. V porovnání s ofiko aplikací od gc.com silně zaostává.
Dneska jsem obě otestoval v terénu.
U gc aplikace není třeba otevírat bůhvíkolik aplikací-jedna zvládne všechno, včetně fotek, komplet listingu, logů, navigace, otevření mapy a zalogování nálezu. To je všechno, co kačer venku potřebuje.
Myslím kačera, který hledá krabičky.
Howgh.
  • 0

#393 MedoMys

MedoMys

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 720 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2011 - 20:50

Jezci-Sokolov: malý display je pouze tvůj problém, můžeš si třeba zajít do internetové kavárny, když nepřijdeš do styky s počítačem. Základ slušnosti na internetových diskuzích je projít si ji a pokud tam nenaleznu odpověď, až pak pokládat dotaz. Pokud ti někdo dokonce řekne, že tam je, co hledáš, a pořád je ti to málo, a pokládáš to za urážku, pak není co dodat. Ať se ti daří s perfektní oficiální aplikací ;)
  • 0

#394 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2011 - 21:03

Jezci-sokolov napsal/a:

WAW napsal/a:

Jezci-sokolov napsal/a:

Howgh!

Zkus hledat něco na fóru přes malej displej HTC, ale to je zřejmě nad tvojí představivost. Požádal jsem o laskavost a místo jednoduchého přidání správného odkazu se tu každej dotaz dočká akorát urážek.
Vyzkoušel jsem Locus PRO. Rychlej, ale nepraktickej. V porovnání s ofiko aplikací od gc.com silně zaostává.
Dneska jsem obě otestoval v terénu.
U gc aplikace není třeba otevírat bůhvíkolik aplikací-jedna zvládne všechno, včetně fotek, komplet listingu, logů, navigace, otevření mapy a zalogování nálezu. To je všechno, co kačer venku potřebuje.
Myslím kačera, který hledá krabičky.
Howgh.

to chci videt co tu budes rikat az budes s oficialni aplikaci hledat multinu :-) .
  • 0

#395 MAO

MAO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2011 - 21:27

Sak on pise "krabicky" na multi je ofiko aplikace opravdu velice hloupa, verze pro iOS je na tom o hodne lepe :-) kazdopadne diky za tuhle aplikacku v kombinaci s odiko aplikaci to jde odlovit vse v pohode ;-)
  • 0
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

#396 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2011 - 9:45

pánové, tady to teda žije :) ...

mno, nicméně asi by nikdo neměl zapomínat že Locus není aplikace primárně určená na GC. Pokud by byla, tak nemá skoro 4MB ale jen polovinu a většina funkcí tam taky není. To jen díky takovým českým otravům jako MedoMys, MarHan, Pátrač a další se do Locusu dostává čím dál více GC věcí. Být neovlivněn, zůstal bych u obyčejného PQ importu jak to bylo před půl rokem ...

a komplikovaná na GC? Proti ofiko appce nebo c:geu ano, ale něco za něco. Naštěstí má každý na výběr že? :)

a jedna novinka, arcao nereaguje na icq tak to dávám i sem ať ho můžete uhánět ... Locus API ... nástřel API pro Locus. Už nyní lze posílat komplet GC body se vším všudy do Locusu
  • 0

#397 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2011 - 9:56

Ale v první řadě by se mělo(mohlo) myslet na uživatele on-line kešování když c:geo jde di kytek...Na offline je tu geokvak. Gozaj Arigato Ma's Menion san
  • 0

#398 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2011 - 9:58

na online kešování myslím Arcao, proto tu je taky teď to API, aby mohl posílat regulérní keše se vším všudy (logy, tb atd ...) přímo do Locusu
  • 0

#399 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2011 - 10:04

Jasné však už se taky těším na testování. mimochodem. Android umí např z gmail aplikace kde v příchozím emailu je odkaz(notifikace) dát na výběr v jaké aplikací si přeju otevřít odkaz. šlo by tohle udělat s Locusem? c:geo to umělo. Díky
  • 0

#400 XiXi_team

XiXi_team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 01 červenec 2011 - 11:45

>Damsi: Toto jsem již navrhoval v březnu. Jak je vidět, je tu spousta myšlenek, ale jsou roztříštěné. V tom se musí ztratit i autor, natož aby pak vylepšoval Locus :)
Nechcete zadávat hlavní myšlenky do fora Locusu ? Nebo i si zkontrolovat, jestli už nějaká taková myšlenka nebyla napsána a případně ji podpořit v jednom vlákně ?

Jarda
  • 0

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka

8 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama