Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#401 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1040 příspěvků(y)

Publikováno 01 July 2011 - 12:35

http://files.arcao.c...ching4Locus.apk
  • 0

Člen odboje proti zdejší vtíravé reklamě

#402 fhonsa

fhonsa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 150 příspěvků(y)

Publikováno 01 July 2011 - 20:17

Tak jsem zjistil zajimavou vec co se tyka limitu stahovani 10 000 dlazdic/den. Po vycerpani limitu staci zmenit datum v systemovem nastaveni a muzete stahnout dalsich 10 000. Tento postup lze opakovat zřejmě stále dokola...
  • 0

#403 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1040 příspěvků(y)

Publikováno 01 July 2011 - 20:19

oooooooo anoooo :) nebo si ty mapy můžeš postahovat z ulozto.cz
  • 0

#404 fhonsa

fhonsa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 150 příspěvků(y)

Publikováno 02 July 2011 - 8:49

WAW napsal/a:
oooooooo anoooo :) nebo si ty mapy můžeš postahovat z ulozto.cz

Kdybych tam nějaký našel, tak je stahuju odtamtad... Nechapu, proc ma aplikace, za kterou jsem zaplatil takovyhle stupidni limity...
  • 0

#405 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1040 příspěvků(y)

Publikováno 02 July 2011 - 9:05

Stupidní limit to není. máš to tam vysvětleny. btw. ne všechny mapy toto omezení mají. např. OSD cyklo který používám já. Verzi mám neplacenou(když je to zatím beta verze tak nevidím důvod proč bych si měl kupovat plnou) Na ulož to NAPÍŠEŠ do okénka hledat například Mapa čr a v podstatě vše co ti vypadne lze použit pro Locus. Pokud máš problém i s takto jednoduchou věci tak přejdi na ten paskvil od Groundspeaku. Sice za něj taky zaplatíš ale je jednodušší a vcelku na nic :D
  • 0

#406 zLOST

zLOST

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 778 příspěvků(y)

Publikováno 02 July 2011 - 10:36

myslim, ze limit neni na strane aplikace, ale na strane serveru ze kterych se ty mapy stahujou
  • 0

#407 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1040 příspěvků(y)

Publikováno 02 July 2011 - 10:57

no vždyť jo. v podstatě to píšu. prostě použij jiný zdroj. kdo chce Google maps musi si z marketu sosnout Addon.
  • 0

#408 lacop

lacop

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 02 July 2011 - 16:40

Výroba mapy pre program LOCUS v PC

Pre LOCUS si môžeme vyrobiť mapu aj v PC. Použijeme na to program MOBAC (Mobile Atlas Creator), túto verziu: http://www.4shared.c..._19_beta_6.html

Pre LOCUS vyberieme výstupný formát "RMaps SQLite" (cez tlačidlo "NEW" ) Odporúčam zaškrtnúť všetky zoomy. Výsledkom je jeden súbor s príponou .sqlitedb. Ten si môžeme premenovať tak, ako chceme, napr. na "mojamapa.sqlitedb". Potom ho stačí iba nakopírovať do priečinka "Locus/maps/".

Poznámka: Týmto postupom možno obísť denný limit stiahnutých dlaždíc, ktorý je implementovaný v LOCUSe.
  • 0

#409 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1040 příspěvků(y)

Publikováno 02 July 2011 - 16:48

Laco tak to vyrob. Cr.v zoomu,20,21,22... nekam to soupni a dej sem odkaz.Furt s tim totiz nekdo z cechu problem. Diky za vsechny
  • 0

#410 Bubisovi

Bubisovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 180 příspěvků(y)

Publikováno 02 July 2011 - 18:37

Když už jste u těch map, nemá někdo tušení jak sloučit mapy.... Stahuju si postupně oblast Google do měřítka 25 i (které se mírně překrývají). Používám je v adresáři jak to vyžaduje Locus a vše OK. Pro uložení a manipulaci by bylo pohodlnější mít jeden soubor (ve kterém jsou navíc čtverce z překrývajících se oblastí)
  • 0
HW: Nokia E52, Vodafone 845, Eten M700, Garmin Béda Trávníček Převod z gg2 na .lmx - dacia.ic.cz/gg2

#411 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1040 příspěvků(y)

Publikováno 02 July 2011 - 19:11

načuď to jednoho podadresáře a mělo by to fachcit
  • 0

#412 Bubisovi

Bubisovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 180 příspěvků(y)

Publikováno 02 July 2011 - 19:24

jj v Locusu to funguje, spíš mi jde o snížení počtu souborů Teď tam mám asi 20 souborů od 20 do 40MB (toto mám odzkoušeno že načte na 1 zátah bez problémů), takže předpokládám že ještě přibudou.
  • 0
HW: Nokia E52, Vodafone 845, Eten M700, Garmin Béda Trávníček Převod z gg2 na .lmx - dacia.ic.cz/gg2

#413 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1040 příspěvků(y)

Publikováno 02 July 2011 - 19:28

já to nacpal ghostcomanderem všechno do složky mmc/locus/maps a mám klid. Htc wildfire
  • 0

#414 Bubisovi

Bubisovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 180 příspěvků(y)

Publikováno 02 July 2011 - 19:47

No zatím stahuju a cpu to tam taky.
  • 0

#415 lacop

lacop

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 03 July 2011 - 8:09

WAW napsal/a:
Laco tak to vyrob. Cr.v zoomu,20,21,22... nekam to soupni a dej sem odkaz.Furt s tim totiz nekdo z cechu problem. Diky za vsechny

Lenže ja nie som charita. Na rozdiel od charity radšej budem ľudí učiť ryby loviť, namiesto toho, aby som ich chodil nimi kŕmiť. Kto sa nechce naučiť loviť, nech ostane hladný.
  • 0

#416 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1040 příspěvků(y)

Publikováno 03 July 2011 - 8:17

Tohle neni o charite ale o vzajemne pomoci.
  • 0

#417 Bubisovi

Bubisovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 180 příspěvků(y)

Publikováno 03 July 2011 - 8:46

Tak tak jak říká WAW. to lacop: Čím víc downloadů mapy bude spuštěno na zařízeních, tak tím víc nám budou provideři situaci komplikovat a stejně se bude muset najít někdo, kdo ty zadní vrátka otevře. Jestli si četl diskuzi o programu MOBAC, tak se situace u uživatelů respektive síťových providerů lišila - někdo v pohodě stahoval z cykloserveru celé mapy a někdo stahoval černé čtverečky. Stahovat mapu tě nikdo nenutil, byls pouze požádán a když do toho z jakýhokoliv důvodu nejdeš, tak se nic neděje a není třeba se odvolávat na charitu. Myslím že o charitě by mohl mluvit menion za Locuse Free.
  • 0

#418 lacop

lacop

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 03 July 2011 - 9:29

Tak prepáčte, keď sa Vás to dotklo. Ja mapu ČR nepotrebujem. Chcel som iba, aby ste sa niečo naučili aj sami, a tak si mohli vzájomne pomôcť. S tými rybami, to bol len taký chabý pokus ateistu použiť príbeh z Biblie, ktorý mi zjavne nevyšiel, pretože hlavná myšlienka ostala nepochopená. Požiadavku v štýle "tak to urob a upni", aby som venoval niekoľko hodín svojho času a hodiny uploadoval niekoľko GB dát a pritom ešte porušoval autorské práva, som považoval mierne povedané za trochu drzú. Preto bola moja reakcia taká, aká bola. Určite by som však reagoval inak, ak by sa jednalo o niečo vážnejšie a nie iba o kratochvíľnu zábavku jednej skupiny ľudí.
  • 0

#419 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1040 příspěvků(y)

Publikováno 03 July 2011 - 10:06

No tak podekujme kolegovi ze Slovenska a podekujme mu za snahu a vratme se zpet k tematu. Mate nekdo k nahlaseni nejakou chybu?
  • 0

#420 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 03 July 2011 - 17:34

je tu tolik témat že nevím na co reagovat dříve ... ale ... 1) limit dlaždic na stažení je v appce ale ... http://locus.asamm.cz/?p=400. Komu nestačí, doporučuji milé čtení zde http://gis.638310.n2...-td6308590.html aby nechápavci mohli pochopit co jsem si musel slíznout... 2) pokud vytvoříte nějaké místo pro sdílení map, bude to vítané. můžete to klidně zkusit na locus fóru kde je složka "Tools & Share" (a dávat tam tedy odkazy třeba do jednoho topicu s tím že ho někdo založí a bude třeba udržovat funkční seznam odkazů na stažení v prvním příspěvku) ... každopádně je možné že někdo zažádá o smazání, v tom případě se to bude muset přesunout jinam 3) pokud s appkou budete mít nějaké KONKRÉTNÍ trable, doporučuju založit topic taky přímo na Locus foru (klidně v české sekci) a sem dát třeba jen odkaz. Pžidnám se že tenhle způsob, tedy řešení všeho v jednom topicu mi přijde dost nepoužitelné 4) no a pěkný zbytek neděle všem :)
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka