Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#441 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 04 červenec 2011 - 11:10

No však jak jsem psal výše. pokud to bude aplikace umět zobrazit tak ji to nabidne automaticky.
  • 0

Člen odboje proti zdejší vtíravé reklamě

#442 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 04 červenec 2011 - 11:40

Ty linky nejsou pro me problem, predaji se nakonec do Locusu jen data o kesi, akorat ted nedokazu rict, jak to bude vypadat v Locusu po predani, pac jsem jeste to nove API nezkousel. Mrknu na to vecer.
  • 0

#443 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 04 červenec 2011 - 11:46

Díky mistře Arccao.
  • 0

#444 RouLovci

RouLovci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 05 červenec 2011 - 16:40

Ahoj, řeším po aktualizaci Locusu poměrně závažný problém. Při provozu Locusu mi neustále ubývá volné místo v mobilu. Locus je kompletně přesunutý na kartě a nejsem online, takže mapy se nestahují. Ale po nějakém čase mi mobil vypíše nedostatek místa v mobilu (ne na kartě). Zkoušel jsem mazat cache i nějaký data, co locus generuje (logy atd.), ale vše je samozřejmě na kartě. K souborům, které narůstají v mobilu nemám přístup. Je to poměrně nepříjemné, protože při minulém výletu to bylo 30MB a po dnešním kešování přibylo dalších 20MB, které nemůžu smazat. Má někdo podobný problém?
  • 0

#445 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 05 červenec 2011 - 18:17

ahoj, tohle jsem prosímtě řešil ještě s jedním klukem z německa který měl stejný problém a stejný problém jsem zjistil i na simulátoru v počítači, takže nejsi jediný. Bohužel se mi ale nepodařil zjistit zdroj problému a natož řešení. Tomu klukovi pomohl update na novou verzi systému, pak už se to nedělo. Co máš za telefon a za verzi?
  • 0

#446 RouLovci

RouLovci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 05 červenec 2011 - 18:23

mám LG OPTIMUS ONE P500, 2.2 Froyo. Zatím jsem rootnul telefon a procházím všechny možné adresáře. Zatím neúspěšně.
  • 0

#447 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 05 červenec 2011 - 18:26

aha máš root tak fajn. no locus by měl mít adresář něco jako data/data/menion.android.locus nebo menion.android.locus.pro podle verze. Tak koukni tam jestli tam není nějaký soubor abnormálně velký. Někde to zabrané místo být musí tak hledej šmudlo. Pak je taky otázka jestli za to vůbec může Locus. Osobně v tom vinu na 100% nemám, protože interní paměť nevyužívám vůbec. Ukládají se tam pouze záležitosti androidí, tedy nastavení a nějaká keš web stránek ale nic víc
  • 0

#448 RouLovci

RouLovci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 05 červenec 2011 - 18:35

Tak ty soubory jsou v adresáři /data/tombstones a asi to jsou soubory, které vytvoří aplikace, když spadne. Je fakt, že ta nová verze locusu mi pořád padala. Problém je, že ty soubory mají desítky MB. Časy vytvoření těch souborů souhlasí s našim kešováním, takže mažu. EDIT: Tak +60MB volného místa. :) Budu to teď víc hlídat, když už vím, kam kouknout. Crash logy jsem bohužel vymazal v záchvatu paniky.
  • 0

#449 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 05 červenec 2011 - 18:36

heh to něco takového existuje? to koukám ... prosímtě pokud ti appka bude padat tak mi hned piš! fajn že se to vyřešilo
  • 0

#450 RouLovci

RouLovci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 05 červenec 2011 - 18:39

Tak snad to někomu pomůže. Díky za rychlou reakci :)
  • 0

#451 jahodajiri

jahodajiri

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 05 červenec 2011 - 22:00

Zdravím. Měl bych takovou malou prosbu,určitě to tady je někde už popsané. Zakoupil jsem Locus pro a nemůžu si jej vynachválit. Akorát mám pár nějakých vlastních map pracně vytvořených a s kalibrovaných v ozi exploreru a potřeboval bych je nějak jednoduše převest do Locusu. Program Global Mapper jsem nainstaloval ,ale nevím jak otevřenou mapu převest na dlaždice. PD Map Creator nevíte prosím kde stáhnout? Opravdu předem moc děkuji za informace,děkuji.
  • 0

#452 Bubisovi

Bubisovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 180 příspěvků(y)

Publikováno 05 červenec 2011 - 22:20

Ten prográmek bys mohl najít třeba tady (cca v půlce stránky):

http://pocketdrake.cz/doku.php?id=download

• 0
HW: Nokia E52, Vodafone 845, Eten M700, Garmin Béda Trávníček Převod z gg2 na .lmx - dacia.ic.cz/gg2

#453 jahodajiri

jahodajiri

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2011 - 0:01

Děkuji,ale jsem s toho úplně vedle. Vůbec nevím jak na to.
  • 0

#454 labyorkie

labyorkie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2011 - 11:24

Já začínám mít též problémy s tím, že když si na začátku dám načíst keše z nejbližšího okolí, tak mi to zobrazuje že stahování keší se nezdařilo (nebo něco v tom smyslu). Někdy když stahování opakuju, tak se mi to na poněkolikáté podaří, ale někdy ne a musím telefon restartovat a někdy to pomůže někdy ne. Někdy se mi to neotevře totiž ani na podesáté. Kde je chyba prosím?
  • 0

#455 jirifno

jirifno

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 188 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2011 - 12:04

Ahoj. Je fakt, že i mi se tato chyba zobrazí, ale jen když zapomenu zapnout připojení k síti. Nemůže být problém v nastavení nebo tak něco?
  • 0

#456 labyorkie

labyorkie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2011 - 15:29

Ted jsem byla odzkoušet locus v terénu a myslela jsem, že to budu muset vzdát protože mi to opět nechtělo program otevřít a furt mi to ukazovalo že zobrazení keší se nezdařilo. Nakonec se mi ho záhadně podařilo otevřít. A taky bych potřebovala vědět jestli se dá někde nastavit, aby mi neusínal telefon při navigování?
  • 0

#457 unionjam

unionjam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2011 - 22:35

labyorkie napsal/a:
Ted jsem byla odzkoušet locus v terénu a myslela jsem, že to budu muset vzdát protože mi to opět nechtělo program otevřít a furt mi to ukazovalo že zobrazení keší se nezdařilo. Nakonec se mi ho záhadně podařilo otevřít. A taky bych potřebovala vědět jestli se dá někde nastavit, aby mi neusínal telefon při navigování?

toto si nastavis v telefonu. najdes si tam v settings dislplay timeout, nebo tak neco a das nikdy/never
  • 0

#458 unionjam

unionjam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2011 - 22:36

jahodajiri napsal/a:
Zdravím. Měl bych takovou malou prosbu,určitě to tady je někde už popsané. Zakoupil jsem Locus pro a nemůžu si jej vynachválit. Akorát mám pár nějakých vlastních map pracně vytvořených a s kalibrovaných v ozi exploreru a potřeboval bych je nějak jednoduše převest do Locusu. Program Global Mapper jsem nainstaloval ,ale nevím jak otevřenou mapu převest na dlaždice. PD Map Creator nevíte prosím kde stáhnout? Opravdu předem moc děkuji za informace,děkuji.

lepsi je si mapy stahnout pres program mobac, ve formatu RMmaps... jinak mapy musis ukladat ve formatu sqlite
  • 0

#459 wadesss

wadesss

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 112 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2011 - 5:35

Tak pánové klobouk dolů.Poprvé jsem vyzkoušel Locus v terénu a lepší aplikaci,jsem nepoznal.Jen jsem narazil na jednu "nepohodlnost".Nevím jak by to bylo z hlediska naprogramování složité,ale rád bych pokud by šlo hardwarovým tlačítkem hlasitosti ovládat jas.Na mém telefonu pokud vyjdu z lesa tak najednou nic nevídím,nebo naopak jak mám nastavený jas na slunce tak ve stínu zbytečně spotřebovává baterku.Neustélé přepínání aplikací není přípiš pohodlné a já baterku musím šetřit(Samsung Galaxy SII).
  • 0

#460 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2011 - 5:42

wadesss: Mám HTC wildfire s čidlem jasu takže tohle systémové nastavení řešit nemusím.(jinak to určitě nepůjde protože to je systémové nastavení a s nastavením apklikace nemá nic společného,pomůže ti stáhnout si nějaký widget na plochu a jedním klikem změnit jas) Doporucim ti nastavit si pipani pro přiblížení k POI bodů. to funguje i při zhasnutem dispsleji. mobil mám bezpečně v pouzdře a orientuji se jen podle zvuku.
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama