Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#541 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2011 - 12:43

Víš GC kód? Nebo souřadnice. Mrknu na to.
  • 0

#542 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2011 - 12:44

arcao, zapracuj taky poslední 3. verzi API, něco jsem opravil a bacha na ten formát času, potřebuju tam nakonec milisekundy a ne ten naformátovaný text ... dík ;)
  • 0

#543 petezdara

petezdara

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2011 - 16:16

Bohuzel od verze 1.9.1 a vyšší mám s Locusem problém, po pár sekundách mi spadne s hláškou aplikace byla ukončena atd.... poslední verze která mi běhá normálně je 1.8.9. Nějaký nápad čím by to mohlo být, co bych mohl vyzkoušet? Xperia X10i, android 2.1
  • 0

#544 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2011 - 16:50

k tomu bych potřeboval log. nainstaluj si CatLog program, spusť a pak spusť Locus a až spadne tak z CatLogu mi pošli log, díky
  • 0

#545 petezdara

petezdara

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2011 - 17:23

http://czshare.com/1...25-18-21-36.txt Tady to je,diky ze na to mrknes....
  • 0

#546 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2011 - 17:39

asi není ideální řešit knkrétní problém tady ale ... prosím tě 1. co máš za verzi 2. máš tu Pro verzi koupenou? nějaký error tam je ale potřebuju vědět na které verzi ti to běží abych ho identifikoval ...
  • 0

#547 petezdara

petezdara

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2011 - 19:38

Koupenou ji mam a to co jsem sem postnul je z verze 1.9.2
  • 0

#548 I & T

I & T

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2011 - 5:17

Ahoj, chtěl bych se zeptat zda je nějaká možnost uložit stažené kešky v locusu pro ofline použití.
  • 0

#549 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2011 - 7:44

Arcao napsal/a:
Víš GC kód? Nebo souřadnice. Mrknu na to.

Me to snad delaj vsechny neodloveny prazsky Earthky napr: GC1M59D nebo GC1RJ0D
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#550 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2011 - 7:46

I & T napsal/a:
Ahoj,
chtěl bych se zeptat zda je nějaká možnost uložit stažené kešky v locusu pro ofline použití.

Stahnes kese, na mape je "rozkliknes" a hned prvni "ikona" dole je + to ti nabidne ulozeni kese do tebou zvolene kategorie pro pozdejsi pouziti a to i v offline rezimu.
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#551 I & T

I & T

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2011 - 12:37

Dobesch napsal/a:

I & T napsal/a:
Ahoj,
chtěl bych se zeptat zda je nějaká možnost uložit stažené kešky v locusu pro ofline použití.

Stahnes kese, na mape je "rozkliknes" a hned prvni "ikona" dole je + to ti nabidne ulozeni kese do tebou zvolene kategorie pro pozdejsi pouziti a to i v offline rezimu.

Jo to vím. Napsal jsem to blbě. Měl jsem se zeptat na hromadné uložení stažených kešek. Podle odpovědi ale soudím že taková možnost tu nebude.
  • 0

#552 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2011 - 12:38

bude v další verzi addonu ...
  • 0

#553 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2011 - 14:03

nebo si muzes naimportovat GPX s kesema ;)
  • 0

#554 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2011 - 14:28

Tak ty přehozené typy keší je problém u mě. Opravené to bude v příští verzi.
  • 0

#555 DAMSI

DAMSI

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2011 - 16:33

menion napsal/a:
bude v další verzi addonu ...

To je dobře to mě taky mírně prudilo...A bude to umět případně přepsat stávající keše?Takhle se mi pak zobrazují dvě stejný.
  • 0

#556 Paw&lucima

Paw&lucima

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 185 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2011 - 20:10

Ahoj, jsem v teprve zacatecnik v pouzivani Locusu a nevim si rady s jednou veci. Pouzivam verzi Locus Free 1.9.4 s doplnkem Geocaching 4 Locus a snazim se o zobrazeni kese vcetne vsech waypointu. Pouzivam nasledujici postup: 1) spustim Geocaching 4 Locus, nahraju nejblizsi kese 2) ty se zobrazi na mape 3) na mape si zobrazim multinu (konkretne GC2A6CV) 4) v menu vyberu Funkce/Geocaching nastroje/Load all waypoints ted bych cekal, ze se mne na mape zobrazi vsechny waypoint ke kesi, misto toho se vypise "0 waypointu pridano do mapy". Asi delam neco spatne, muzete mne nekdo prosim rict co? Diky Paw
  • 0

#557 jirifno

jirifno

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 188 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2011 - 22:57

Ahoj. V posledních pár dnech nemohu v Locusu zobrazit na mapě více jak deset keší. Addon G4L je zdá se stáhne, ale na mapě se zobrazí jen těch max. 10. Víc ani ťuk. Může to být u mně nebo je problém jinde. Děkuji.
  • 0

#558 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2011 - 23:01

Tak nová testovací verze: http://files.arcao.c...ng4Locus-a3.apk - je na to potřeba Locus 1.9.4 a novější!!!.

Co je nového:
* podpora pro Locus API v3 - vyřešeny problémy s nemožností načíst víc jak cca 10-20 keší do Locusu.
* možnost buď jen zobrazit keše na mapě nebo je opravdu importovat
* kromě plného importu je možný i import základní
* vychytána hromada chyb

Edit: Pokud nebudou s ní problémy, prohlásím ji za stabilní a půjde na market. :)
  • 0

#559 MarHan

MarHan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 371 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2011 - 6:43

Diky Arcao za super praci. Pri stahovani zakladnich dat maka vse dobre, uvital bych dat na prvni obrazovku i D/T kese, potrebuju to vic nez treba trackably. Nebo to pridat... Jinak pri stahovani celeho listingu a nasledneho importu mi to hodilo hlasku: Nastala chyba! Pri stahovani kesi doslo k chybe <br/>Popis: null Tak na to mrkni:-) Diky moc MarHan
  • 0
Garmin Oregon 650, Samsung Galaxy S + Locus + GSAK

#560 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2011 - 7:14

Funguje to bezvadně. Addon stáhne a importuje 100 keši včetně listingu do 90 vteřin. perfektní grafika...velice chválím. Přehlednost ovládání je taky super. vše šlape jak má. Nové hranate ikony jsou hezčí a zobrazují se správně.(wherigo je wherigo ikona atd.) oceňuji čitelnost textu v listingu,velikost písma je tak akorát. Teď si mužů postahovat po 200 kešich celou ČR,uvidím kolik bodů zvládne Locus(HTC Wildfire) DĚKUJI PÁNOVÉ :-D
  • 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama