Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#561 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2011 - 7:19

Jen malá připomínka. šlo by přidat možnost stáhnout(alespoň ke čtení)zbylé logy? díky Edit. sorry nevšiml jsem si nového tlačítka s možnosti prolinku na GC.com. Dost dobrý,jedním stiskem a hned to jede!
  • 0

#562 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2011 - 7:27

Tak mám první drobnou chybku. Při posunování textu v listingu se při každém doteky zobrazuje oválné tlačítko +/- je to dost rušivé.
  • 0

#563 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2011 - 8:11

Tak si kdyžtak znovu nainstalujte G4L z toho odkazu uvedeného dříve. Trochu jsem tam poladil hlášení chyb.
  • 0

#564 jirifno

jirifno

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 188 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2011 - 8:39

Ahoj. V prvé řadě chci poděkovat za novou skvělou verzi G4L. Funguje jak má, ale u mně se projevuje níže popsaná chyba a nevím zda je chyba u mně nebo u Arcaa v addonu nebo v Locusu u meniona. Prosím o vyzkoušení. Mám HTC Desire, nejnovější verzi Locusu i G4L. Jako výchozí používám převážně souřadnice N49°35.512 E18°20.920. Pokud dám pouze základní data o keši a nebo i importovat keše je vše v pořádku. Problém nastává pokud chci stahovat kompletní keše a nebo importovat. Pokud v G4L nastavím vyhledání do max 10 keší je vše v pořádku. Ovšem více jak deset mi vůbec nezobrazí na mapě a nenabídne volbu importu do složek. Zkoušel jsem přeinstalovat G4L a vymazat i cache v celém telefonu i aplikacích, restartovat telefon. Velký fór je ale v tom, že pokud se z výše uvedených souřadnic posunu o cca 5-10km dál, již zase vše funguje i nad těch 10 keší. Díky.
  • 0

#565 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2011 - 8:45

zkus pozměnit filtrování. co nastavení angličtiny na GC.com?
  • 0

#566 jirifno

jirifno

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 188 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2011 - 9:04

Angličtinu mám pořád. Zkoušel jsem zatím pozměnit filtr na jen tradični, multi a unknown. Při té unknown to nezobrazuje a u těch prvních dvou ano. Budu muset ještě zkoušet.
  • 0

#567 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2011 - 9:15

Způsob, který je použit k získávání dat na GC.com je na jazyku zcela nezávislý. Co máš ya verzi Locusu? U G4L předpokládám, že používáš tu verzi 1.3 alpha 3, na kterou je odkaz o stránku dřív.
  • 0

#568 jirifno

jirifno

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 188 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2011 - 9:21

Ahoj Arcao. Teď jsem zkoušel projet změnu filtrů, jak mi radil WAW a vypadá to, že problém vytváří zaškrtnutá unknown keš. Pokud je zaškrtnutá, nenabízí volbu importu a nezobrazí na mapě ikony. Jakákoliv jiná volba funguje. Ano mám úplně poslední tvoji upravenou verzi a Locus je nejnovější.
  • 0

#569 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2011 - 10:24

mě to dělá teď taky. pokud vynechám ve filtru tradicky tak mi to při stahování hodí chybu Null
  • 0

#570 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2011 - 10:26

Ok, Mrknu na to.
  • 0

#571 freesv

freesv

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2011 - 10:26

Ahoj, pouzivam Locus cca 14 dni, super prace, jine app pro geocaching na androidu jiz nepotrebuji. Jsem ale trochu zmateny z jedne veci. Na NTB si ztahnu GeoGetem rekneme vsechny mnou nalezene kese, ulozim je do GPX importuji, ale cca 20% tech kesi nemaji ikonu jako nalezene, pritom v logach vidim svoje Found It. Nesetkal jste se s tim nekdo? Diky za radu
  • 0

#572 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2011 - 10:43

co máš za verzi Locusu? pokud mi pošleš gpxko s bodem který se ti importuje špatně a přitom má být jako nalezený tak se na to podívám
  • 0

#573 jirifno

jirifno

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 188 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2011 - 23:43

Arcao napsal/a:
Ok, Mrknu na to.

Ahoj Arcao. Jak probíhá vývoj? Podaří se odstranit ty chyby v addonu? Díky.
  • 0

#574 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2011 - 0:38

jirifno: Nejspíš vím, kde je problém. Jedna z mystery keší má pravděpodobně v DB na geocaching.com špatně vyplněná data, tím pádem při generovaní výsledku který je posílán z GC.com API do G4L dojde k chybě. Bohužel s tím nic nenadělám. A kontaktovat Groundspeak ani nemůžu, jelikož používání toho API z mé strany není zrovna moc legální. Je to nějaká mysterka z 200 mysterek v okruhu souřadnic N 50° 26.436 E 15° 11.286. V nové verzi to alespoň zobrazí chybu. Edit: Pomůže snížení počtu vrácených keší (provadí se v nastavení). Když se totiž ta problémová keš nenajde, tak to funguje.
  • 0

#575 jirifno

jirifno

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 188 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2011 - 1:22

Zajímavé. V tom případě musím mít i já v okruhu mých souřadnic (viz. výše) nějakou podobnou. Když dám volbu do max. 10 keší je to OK. Víc už mi nic nebere. Je ale zajímavé, že pokud dám jen ty základní data o keši, tak to najde vše. Nevím jak ke to možné. Kdy plánuješ vydání te nové verze?
  • 0

#576 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2011 - 2:22

Tak nová verze Geocaching4Locus nahrána na market.
  • 0

#577 jirifno

jirifno

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 188 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2011 - 8:43

Super práce, Arcao. Po prvních testech to vypadá, že funguje. Snad jen drobnost na kterou jsem narazil v listingu. U některých keší (ne vždy) se místo znaku zobrazí otazník v černém kosočtverci. To je zatím asi jediná chyba, ale nevím zda v Locusu nebo v addonu.
  • 0

#578 drowned

drowned

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 321 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2011 - 9:52

Arcao, provedl jsem update z marketu a teď mi nefunguje stahování kešek do Locusu.
Zde je screen s chybou:
Vložený obrázek
Půjde s tím něco udělat :)
  • 0

#579 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2011 - 10:42

drowned: Stáhni si z marketu CatLog. Zkus tu chybu znovu nasimulovat, a přes CatLog mi pošli na [mail]arcao@arcao.com[/mail] ten log, mrknu na to.

jirifno: Taky jsem si už toho všimnul, pokusím se s tím něco udělat.
  • 0

#580 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2011 - 10:44

Drowned. Zkus smazat Locus i add-on (data zůstanou zachována) a poté ho znovu nainstaluj. Mazat doporučuji přes správce aplikací,nikoliv přes Market.
  • 0

8 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama