Locus (Online/Offline map klient - Android OS)
Publikováno 10 únor 2011 - 21:20
Publikováno 10 únor 2011 - 22:43
Myslím si, že jako základ synchronizačního doplňku do Geogetu by šel využít PocketDrakeSync...
EDIT: I když tohle je vlastně ta zavrhovaná GC šílenost... Ale za optání člověk nic nedá, hlavně když WM zařízení nás pomalu, ale jistě opouštějí a i nejlevnější mobily s Androidem mají elektromagnetický kompas a tak se krásně hodí na kešování...
Publikováno 11 únor 2011 - 16:43
Publikováno 11 únor 2011 - 17:03
dnes jsem chtěl vymazat z databáze nějaké body zájmu, na mapě jsem měl jasno co chci vymazat, ale když na bod tapnu, vyskočí pouze volba skrýt, nešlo by tam ještě přidat "smazat"? Ono potom to hledání po použití pravého menu je obtížnější, některé body mají podobný název a konkrétní bod se hůře hledá.
Publikováno 11 únor 2011 - 23:29
menion napsal/a:
pekná otázka ... zkoumal jsi tlačítka ve spodní řadě?
Ano, samozřejmě zkoumal... Bohužel nemohu ničím docílit kýženého efektu. Mapa se kroutí jinak. Též prováděny pokusy se zadáváním stupňů v nastavení... Nic.
Je mi divné, že zahýbám doprava a mapa také - tudíž opačným směrem, než bych čekal..
Publikováno 12 únor 2011 - 8:15
Publikováno 12 únor 2011 - 9:21
Zmiňovanou funkci otáčení VE SMĚRU POSTUPU - tzn. směr kam jdu je nahoře - podobně jako u navigace do auta používám právě v autě při přibližování např. na vhodné místo k zaparkování. Zatímco Locus si mapu orientuje k severu (zřejmě, protože občas se to chová i jinak, přestože nemám nastavený další stupeň přídavného otočení v Menu > Nastavení > Mapa > Modifikátor rotace).
Publikováno 13 únor 2011 - 14:58
Publikováno 13 únor 2011 - 15:01
Publikováno 13 únor 2011 - 15:52
Celá kauza vznikla tím, že jsem měl v nastavení "Gps Vyp." (třetí ikona zprava na horní liště) tlačítko "Kompas" zapnuté. Nevím, kdy jsem to zapnul, nebo zda to tak bylo od začátku. Pokud je tlačítko vypnuté, mapy se natáčejí přesně tak, jak jsem to měl na mysli. Pokud je zapnuté, mapa se vrtí jak pitomá...
Takže se omlouvám za zmaty, nyní vidím, že to v online manuálu je uvedeno, ovšem ten strohý popisek tlačítka >"Kompas"< mě zmátl.
Takže teď už jen zrychlit aplikaci při zobrazení miliónu bodů a je to dokonalé (joke;))
Přece jen ještě dotaz: Pokud mám v jedné kategorii nadloubané kešky všech typů, mají body na mapě různé ikonky - podle typu kešky (kde se ty ikonky berou nevím, protože v nabídce k výběru pro kategorii nejsou). Pokud vyfiltruji např. jen tradicionálky, ikonky jsou pak všechny totožné s ikonou, jakou jsem vybral pro kategorii. Máte to také tak, nebo jen já jsem zase udělal něco špatně?
Publikováno 14 únor 2011 - 8:25
Publikováno 16 únor 2011 - 9:14
Publikováno 16 únor 2011 - 9:18
Publikováno 16 únor 2011 - 13:00
Publikováno 16 únor 2011 - 13:22
Publikováno 16 únor 2011 - 14:20
Publikováno 16 únor 2011 - 14:24
Pavelmidi napsal/a:
Včera jsem při jedné kešuli zkusil použít volbu navádění "radar" protože šipka v tom místě trochu "řádila" snad vlivem stromů a vysoké budovy. Skvělá věc ve spojení s elektronickým kompasem, jsem byl u microkešule v okamžiku. No a pak jsem si nastavil jako výchozí navádění na kompas ( abych nemusel stále vybírat mezi radarem a kompasem) a teď nějak nemůžu se dostat na volbu radar, respektive, nelze zrušit to výchozí nastavení ....
A další taková drobnost, když si zvolím kešuli po které jdu tak navádění je OK ale když ji najdu a chci udělat poznámku, tak musím znovu ťukat do mapy a "dolovat " kešuli přes mapu. Nešlo by dát jednu volbu navíc (třeba na pravý panel) kde bude aktuální cíl (kešule)
a k betaprkování - fajn funkce , chtěl jsem ji využít k zaměření nového místa pro kešuli, ale nějak jsem nebyl schopen vydolovat souřadnice toho uloženého místa, jen tam byl čas a vzdálenost , ještě, že jsem si to napsal na papírek
mohlo by se to uložit třeba jako Waipoint, takže pak by se i dalo podle toho najít auto v lese ....
netuším co je podle tebe kompas a radar. Jinak jak psal výše hexteam, na kompas jít z obrazovky keše, pak se tlačítkem zpět vrátíš na keš.
parkování ... stačí kliknout na ikonu na mapě, tam najdeš souřadnice
Publikováno 16 únor 2011 - 15:10
Publikováno 16 únor 2011 - 15:36
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů