Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#581 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2011 - 10:45

no s tím pozor, smazáním přijdeš v locusu o všechna nastavení. Jinak pro to aby addon fungoval, musí být nainstalována poslední verze Locusu 1.9.6, na starší to NEFUNGUJE!!
  • 0

#582 drowned

drowned

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 321 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2011 - 11:14

menion: nejnovější verzi Locusu samozřejmě mám arcao: o.k. pošlu navečír, teď jedem s rodinou na geovýlet :)
  • 0

#583 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2011 - 14:03

drowned. psal jsem ti to proto že se aplikace z marketu někdy tluče s tou od Arcaa(tudíž nemaž Locus ale jen add-on) BTW. hodilo mi to tu samou chybu jako tobě ale zkusil jsem to hned znovu a chyba se už neobjevuje takže to nemůžu nasimulovat pro odeslání. Menion: jo jo radši nic nemazat protože znovu nastavit Locus mi trvalo skoro celé dvě minuty :D
  • 0

#584 drowned

drowned

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 321 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2011 - 23:08

waw: Locus i addon mám z marketu. Zkoušel jsem odinstalovat a znovu instalovat addon, ale furt to samé. Arcaovi jsem už log s chybou poslal. Mimochodem nejde jen o nastavení Locusu, ale i o znovunačtení offline map což trvá déle než 2 minuty :D
  • 0

#585 freesv

freesv

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2011 - 22:29

menion napsal/a:
co máš za verzi Locusu? pokud mi pošleš gpxko s bodem který se ti importuje špatně a přitom má být jako nalezený tak se na to podívám

Ahoj, sorry za pozdní RE, nestíhám kvůli práci, gpx je v příloze, jedna se např o cache GC1CJ8Q

Díky za odpověď

Přiložený soubor (y)

• 0

#586 LooperCZ

LooperCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2011 - 10:52

Od PRO verze 1.9.6 mi bohužel vázne instalace. Aplikace se u Marketu stáhne do zařízení, ale tím to končí. Zařízení HTC Desire, úplně stejné je to u addonu Locus4Geocaching. Začalo to při upgradu addonu, kdy byla požadována verze Locusu 1.9.5.2 a vyšší. Pak už se upgrade nepovedl. Co s tím ? Zkoušel jsem odinstalaci předešlé verze (1.9.5), i smazání adresáře s daty .... děkuji za radu.
  • 0

#587 RaRaTeam

RaRaTeam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2011 - 12:45

Ahoj, procházel jsem nastavení a možnosti Locusu, jestli by dokázal automaticky navádět buď na nejbližší, nebo na další keš v pořadí. Abych po odlovu keše nemusel hledat následující a ručně na ni dávat navádět. Možnost automatického navádění na nejbližší bod jsem nenašel. Zkoušel jsem keše propojit, vytvořit stopu a použít navádění podle stopy. Při navádění po stopě automaticky přechází na další bod stopy, jak bych si představoval. V nastavení se určuje, při jaké vzdálenosti od bodu se přechází na další bod (minimum je 6m) - pokud se přiblížím k bodu na danou vzdálenost, nebo přejdu byť jen kousek za bod, přepne se navádění na další bod. Tedy když bych potřeboval navádět ke keši, navádí mi to už na další. Hodilo by se mi, kdyby se navádění na další bod přepnulo až tehdy, když se vzdálím od předchozího bodu o nějakou vzdálenost - to se mi ale nepodařilo. Nemáte někdo nějaké jiné řešení, jak v Locusu automatického navádění k další keši dosáhnout ? Pokud někdo přemýšlí na co to potřebuji - při odlovu powertrailu, kde je jasná trasa a je potřeba návádění na jednu keš za druhou by to ušetřilo dost času ;)
  • 0

#588 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2011 - 8:45

Poslední verze z Marketu se nějak posrala. odesilam Catlog Arcaovi Edit: po třetím pokusu vše začalo šlapat.zase se mi nedaří získat chybu. číslo chyby bylo 434(421)
  • 0

#589 petezdara

petezdara

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2011 - 21:08

AArcao, mel bych maly dotaz ohledne G4L... Jak to ma ted spravne fungovat? Myslel jsem ze pokud nezatrhnu zatrzitko dole Naimportovat kese do Locusu tak bude G4L fungovat stejne jako ve starsich verzich, to znamena ze jen ukaze kese na mape Locusu ale nebude je stahovat? Me to funguje nasledovne: Pokud zatrhnu Zakladni info-je to v poradku,stahne se jen zakladni info. Pokud zatrhnu Naimportovat-v poradku to stahne komlet kese a nabidne import v Locusu.A ted to prijde :-) Pokud nezatrhnu nic, stahuje mi to komplet kese a zobrazi v Locusu bez nabidky importu.... Tak je to spravne? To znamena ze pokud chci jen rychle zkontrolovat jestli nemam v dosahu novou kes tak musim mit zatrzeno Jen zakladni info? A neslo by to i bez nej? Jako to bylo driv? Preci jen pokud prosvihnu FUP tak to bylo o poznani rychlejsi.... :-) Diky za info
  • 0

#590 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2011 - 6:11

Arcao: Odeslán txt z Catlogu(mail praus1976@gmail.com) chyba 434 při stahování nejbližších a zobrazeni pouze základních info. EDIT: při zvolení importu do Locusu vše funguje jak má,chybu to hází pouze při zobrazení zakl.infa.
  • 0

#591 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 12 srpen 2011 - 16:51

petezdera: Presne tak to funguje. Je to takovy mezistav. V budoucnu prijde stahovani do seznamu s moznosti importu/exportu gpx, aktualizace vech kesi v seznamu a samozrejme import seznamu do Locusu. Proc seznamy? Protoze bude moznost pridavat i jednotlive kese, vcetne odchytavani kliknuti na adresy vedouci na GC.com (vcetne zpracovani odkazu poslanych pres chrome2phone a jeho klony). waw: Jeste se na to mrknu, ale jestli si dobre pamatuji, byl tam problem s pripojenim na net (tusim nebyl signal). Jinak aby jste nerekli, ze se nic nedeje, tak mam zkusebni verzi s podporou noveho Geocaching API (to slavne nove slibovane API). Zatim je tak trochu problem se stahovanim kesi na pozadi, coz ted intenzivne resim. Se stavajicim Geocaching API je tak trochu problem, ze zacina docela dost blbnout a vraci chybova hlaseni misto vysledku (bohuzel za to ja nemuzu).
  • 0

#592 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2011 - 21:09

TAkova, nevim zda kuriozni, chyba Addonu ... kdyz dam stahnout vice nez 140 kesi naraz, tak mi to hodi chybu stahovani --neco podobneho jakou u WAV ...mozna ze i to 434 tam je. Pokud pocet snizim pod 140 tak to funguje ok :-)
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#593 DAMSI

DAMSI

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2011 - 13:10

Hoj mam chybku Locusu v1.9.7 Při přidání waypointu do keše nelze pozdeji znovu upravovat hodnoty waypointu. Zadám jiné, ale stále se zobrazují ty původní prvně zadané.:|
  • 0

#594 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2011 - 7:51

Tak zverejnuji novou verzi relase candidate Geocaching addonu. Jeste se ceka na preklady:

Novinky:
* Jede jiz na novem Geocaching API, takze by snad meli problemy pri stahovani odpadnout. Bohuzel je o neco pomalejsi stahovani (ale to je zpusobene delsim casem hledani - a to hledam jen po 10 kesich).
* Moznost stahovani na pozadi (Jiz by nemelo dochazet k neocekavatelnym udalostem, kdyz poslete aplikaci do pozadi. Samotne stahovani bezi jako sluzba. Ta se zapina az kdyz je potreba a po stahovani se sama vypne).
* Se stahovanim na pozadi souvisi zobrazeni informaci o stahovani ve forme notifikaci.

Odkaz na stazeni: http://files.arcao.c...s-1.3.5-rc1.apk
  • 0

#595 drowned

drowned

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 321 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2011 - 20:37

@Arcao: paráda, teď G4Locus funguje jak má. Nový "vychytávky" jsou super. Díky
  • 0

#596 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2011 - 16:24

Arcao: mam mensi problem - pokud zakliknu "Importovat keše",pustim stahovani a pak to (jedno proc a kdy) ukoncim, zustane oznameni o stahovani viset mezi notifikacema jako probihajici, ukazuje, ze stahovani je na 100% a ani po sestreleni nezmizi, ale ani se mezi bezicima procesama neobnovi (SE xperia neo, android 2.3.3) OPRAVA: tak se po nejaky dobe obnovi i v procesech...predtim jsem s tim nemela trpelivost a rovnou restartovala mobil...
  • 0

#597 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 5:06

Mrknu na to.
  • 0

#598 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2011 - 2:49

Arcao: včera jsem aktualizoval na verzi 1.3.5 a chci se zeptat, jestli má ted addon stahovat a ukládat i keše mnou založené. Před tím jsem měl verzi
http://files.arcao.com/android/Geocaching4Locus-a3.apk
, ta mé vlastní keše nestahovala.
  • 0

#599 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2011 - 6:48

miki6: Přešlo se na nové Geocaching API a tak trochu jsem zapomněl, že se tam stahují i vlastní keš. Bude vyřešeno v další verzi.
  • 0

#600 MarHan

MarHan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 371 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2011 - 6:54

@Arcao: Zjistil jsem, ze pri stahnuti zakladniho infa o kesich mam vsude u obtiznosti 1* tak se asi bude jednat o nejaky bug. Myslim, ze by se i hodilo pri stahnuti zakladniho infa pridat hint. Je to dobre hlavne v cizine, kdy potrebuju kvuli omezeni stahovanych dat predevsim DT, velikost, status a hint. Diky za dobrou praci Martin
  • 0
Garmin Oregon 650, Samsung Galaxy S + Locus + GSAK

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama