Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#621 DAMSI

DAMSI

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2011 - 9:26

Tako nová verze je na merketu. Zdá se že chybky byli odstraněny.Moc děkuji. Mam jen malej dotázek, jak je to s těma hlasama? Pochoplil jsem to tak že se nahrajou hlasy přímo z TomToma? A kam se mají umístit? Nebo je to jinak? Díky
  • 0

#622 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2011 - 10:38

nene přímo z tomToma ne ... tady je info http://forum.asamm.c....php?f=21&t=968
  • 0

#623 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2011 - 12:34

Tak v posledni verzi se mi pri importu nezobrazi volba zda bod prepsat ci ne a body se proste a sproste v kategorii "zdubluji". Je to umysl nebo chybka???
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#624 DAMSI

DAMSI

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2011 - 14:26

Mě to normálně nabídne. LOCUS a ADDon poslední verze.
  • 0

#625 Bubisovi

Bubisovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 180 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2011 - 16:36

Dobesch napsal/a:
Tak v posledni verzi se mi pri importu nezobrazi volba zda bod prepsat ci ne a body se proste a sproste v kategorii "zdubluji". Je to umysl nebo chybka???

Zkousel si navolit kontrolu duplicity u nastaveni importu dat ?
  • 0
HW: Nokia E52, Vodafone 845, Eten M700, Garmin Béda Trávníček Převod z gg2 na .lmx - dacia.ic.cz/gg2

#626 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2011 - 12:42

Ha to sem nezkousel -- to je nejaka novinka a tak me nenapadla. DIKY
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#627 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 787 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2011 - 17:01

Ahoj, Locus používám (mimo jiné) k nahrávání trasy a když spadne (což se občas stane), tak ho nahodím a pochopitelně zapomenu nahrávání zapnout. Nešlo by, aby se při spuštění Locusu převzal stav nahrávání z okamžiku před zhroucením? Díky
  • 0

#628 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 293 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2011 - 11:01

Ahoj všichni, neměl by někdo of-line mapu Švýcarska v rozumné struktuře vrstev pro Locus? Nebo prosím o radu jak vygenerovat. Mé dřívější generovací zdroje se mi nějak nedaří rozchodit. Díky
  • 0

#629 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2011 - 13:06

nooo...kdyby ti stacila vektorova OSM, tak se muzes juknout sem, pro orientaci je to rekla bych dostacujici :)
  • 0

#630 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 293 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2011 - 13:11

Dík za typ - jdu zkusit
  • 0

#631 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2011 - 13:22

nezapomen, ze to patri do slozky locus/mapsvector ;)
  • 0

#632 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 293 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2011 - 13:25

jo jo, to jsem zvládl, akorát když jsem zazoomoval, tak mi během chviličky místo mapy vyskákaly čtverce s textem "Omezení (250 dlazdic pro jednu relaci) v Free verzi je vyčerpán. Tak s tím si opravdu nevím rady.
  • 0

#633 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2011 - 13:30

sestrel locus treba androidassistantem nebo necim podobnym a pak ho aktualizuj - vcera tusim vysla nova verze, kde by to melo bejt opraveny. ty mapy jsou v poradku, jen nekde byla chyba v locusu, taky se mi to s predposledni verzi stavalo
  • 0

#634 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2011 - 13:31

no počkejte ... stávalo. Pokud máte normální koupenou verzi tak se vám to stávat nesmí, to mi ani neříkejte. Pokud máte Free tak ano .. tohle je jedno z omezení Free verze
  • 0

#635 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2011 - 13:35

tak moment, asi neco nevim :D mam free, na vektorovejch mapach beha od zacatku, al eproblemy to zacalo delat az s predposledni verzi. sice jsem si pri kazdym updatu cetla zmeny, ale k tomuhle jsem to asi prehlidla :o a co se tyce ty my vety s opravou - pochopila jsem to tak z posledniho changelogu (zrejme blbe jak koukam)
  • 0

#636 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2011 - 13:36

jo tak .. tak to je v pořádku :) vektorové mapy ve staré verzi byly kvůli testování. Teď už jsou tak nějak oficiálně venku, je k tomu placený addon por Pro verzi který umožní stahování přímo do Locusu a je tu omezení na Free verzi na použití těch map. Možná to ještě zvednu protože těch 250 je asi moc málo ... ad changelog ... nejsem si teď jist jestli jsem to tam nezapoměl přesně popsat ...
  • 0

#637 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2011 - 13:41

a to omezeni je i na mapy uz davno stazeny (pres pc a supnuty na kartu) nebo to je pro uplne vsechny, bez rozdilu (jestli si je tam nakopiruju po stazeni z linku, kterej sem davala vejs nebo stahnu pres addon)? PS: addon jsem neinstalovala...
  • 0

#638 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2011 - 13:43

no je to udělané tak že mapy se dají stáhnout přes addon jen v Pro verzi. Pro verze žádné omezení nemá ani na mapy přes addon, ani na mapy přidané ručné. Free verze má tohle omezení na všechny mapy...
  • 0

#639 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2011 - 13:44

ok, diky za vysvetleni.. :) uz se v tom zacinam pomalu orientovat :D
  • 0

#640 Geo Reo

Geo Reo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 130 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2011 - 13:44

Nazdárek. Možná budu vypadat jak blbec, ale... Nahrál jsem si do androidu c.geo a locus. V c: geo jsem si uložil kešky a následně vyexportoval GPX, jenže export do locusu mi nějak selhal, poněvadž nemůžu to GPX najít. Prosím o radu kde a jak postupovat. Popřípadě budu rád za odkaz na nějaký web. Děkuji. Jirka
  • 0

10 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 10 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka