Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#721 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2011 - 23:27

aha no jasně, ty pracuješ přímo s databází z geogetu, máš pravdu, skutečně se zobrazí pouze info. Listing a logy se zobrazuje pokud tu databázi exportuju do gpx a nahraju do locusu.
  • 0

#722 DAMSI

DAMSI

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2011 - 23:46

JJ, taktéž souhlasím, toto je nepříjemné. Funguje to když se dají zobrazit všechny waypointy 1.keše, ale pokud se použije funkce ,,načíst všechny waypointy všech keší,, nastane onen problém. PS.: ovšem onen addon, je masakr.Strašně jsem si ho přál...oběma pánům moc děkuji. ;)
  • 0

#723 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2011 - 9:57

Mam dotaz -- Ikonka s "cervenou teckou" znamena co ??? Proste se mi ted u jedne kese objevila Ikonka s Cervenou teckou (no mozna u vic, ale tady sem si toho vsiml) je to nAsledek Geoget Addonu nebo nejakeho importu s Finale???
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#724 Kulíkovi

Kulíkovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 96 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2011 - 10:32

EDIT: ---
  • 0

#725 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2011 - 10:35

no spíše je to bod který byl při importu přesunut na polohu finálního wptu ;). Pokud bod obsahuje final wpt ale v nastavení locusu není zapnuté přesouvání při importu, označený by být neměl. problém se zobrazením keše přes waypoint je v locusu. Na to se podívám a do příští verze už bude opraveno ...
  • 0

#726 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2011 - 9:24

zaregistrovali jste integraci Geocaching Live od posledního updatu? Mám reportováno pár pádu při logování ale jinak by to snad mělo šlapat ... takže, užijte si další zjednodušení pro lov ;)
  • 0

#727 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 293 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2012 - 17:25

Ahoj, měl bych dotaz. omlouvám se, pokud již byl někdy zodpovězen, ale odpověď jsem nenašel. V Locusu mi nejdou vůbec spustit OSM mapy (clasic, cyclo, ...) mám verzi Pro. Už to trvá dlouho, ale nějak jsem se nedostal na forum s dotazem. Nevíte čím by to mohlo být? díky moc
  • 0

#728 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2012 - 18:30

menion napsal/a:
zaregistrovali jste integraci Geocaching Live od posledního updatu? Mám reportováno pár pádu při logování ale jinak by to snad mělo šlapat ... takže, užijte si další zjednodušení pro lov ;)

Ja si vsiml, a za ten Vanocni darek sem uplne nadsenim zapomnel podekovat :D

Uz to na Filed notes pouzivam a je to pecka
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#729 Tlapa team

Tlapa team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2012 - 20:42

Díky za geniální aplikaci! :P Jen malá chybička - když při zadávání final waypointu náhodou otočím mobilem a obrátí se poloha displeje tak mi zmizí to co jsem stihl zaeditovat.. Jinak fakt super, smekám..
  • 0
GPS modul I-TEC slim, SE Live with walkman

#730 petezdara

petezdara

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2012 - 21:40

Ahoj,měl bych dotaz ohledně doplňku Geocaching for Locus: když už umí stahovat nejbližší keše a to i jen základní info,tak jestli by u něj nešla udělat funkce aby uměl běžet na pozadí a sám třeba po 10 minutách nekontroloval nastavený počet keší a pokud by se změnily,tzn že by přibyla nová tak by se ozval?Samozřejmě by to bylo volitelné,jak intervaly kontroly tak sama funkce aut. kontroly... Vlastně by to umělo upozornit i ty co nemají PM na geocaching.com že je nová keš. PS.Nebo neexistuje nějaká taková aplikace?
  • 0

#731 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2012 - 9:02

No ja bych spis uvital nejakou funkci AKTUALIZOVAT jen jednu kes -- treba kdyz se rozklinou podrobnosti. Proste kdyz ji mam v telefonu dyl, tak abych kouknout zda neni aktualne disable a stahly se posldni logy. Teda doufam ze to tam uz neni a ja se jen spatne nedivam
  • 0

#732 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2012 - 13:31

Chci se zeptat jaky je limit poctu kesi pro Import mysterky na Finalove souradnice. Zkusil sem to u "prazske" serie 101 --tam jsou ty vychozi obcas dost stranou od finale -- a pokazdy se mi na finale presune tak prvnich 5 mysterek a zbytek nic :(
  • 0

#733 XiXi_team

XiXi_team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 16 leden 2012 - 21:43

@Dobesch Zkontroloval bych si waypointy. Mě import této série proběhl komplet v pohodě.
  • 0

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka

#734 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2012 - 9:16

XiXi_team napsal/a:
@Dobesch Zkontroloval bych si waypointy. Mě import této série proběhl komplet v pohodě.

Diky za kopanec - uz to vidim cca od 10 kese se mi Waypoint FINAL zmenil na GCkod FINAL . Ale proc se mi to stalo to nevim :-(
  • 0

#735 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 293 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2012 - 11:21

KIM-PA napsal/a:
Ahoj, měl bych dotaz. omlouvám se, pokud již byl někdy zodpovězen, ale odpověď jsem nenašel.
V Locusu mi nejdou vůbec spustit OSM mapy (clasic, cyclo, ...) mám verzi Pro. Už to trvá dlouho, ale nějak jsem se nedostal na forum s dotazem. Nevíte čím by to mohlo být?
díky moc

Ahoj, setkali jste se prosím se stejným problémem? díky
  • 0

#736 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2012 - 11:35

Nasel jsem nejake mapy v .sqlite a mam na SGSII stejny problem, jaky popisuje zskal zde: http://www.4allmobil...p?f=105&t=37322 Vubec se mi nezobrazi.
Ne ze bych nebyl s vektorovymi OSM mapami spokojen, ale chtel jsem kouknout i na jine. Jedina vec, ktera mi na OSM vadi, ze naprosto neprujezdne polni cesty jsou dost casto zakresleny stejne jako obycejne ulice a silnice 4. tridy.
  • 0
Android: Locus Map Pro | Waze navigation, traffic & gas prices
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#737 lacop

lacop

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2012 - 11:41

Jednoducho si vyrob vlastné mapy (zdroj - Cykloatlas alebo amapy) a nebudeš mať problém. Použi na to program MOBAC, pre Locus je výstupný formát máp RMaps. Mapové zdroje v MOBACu sa volajú ".Czechoslovakia Topo ..." resp. ".amapy".
  • 0

#738 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2012 - 12:30

lacop: Diky!
  • 0
Android: Locus Map Pro | Waze navigation, traffic & gas prices
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#739 Tlapa team

Tlapa team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2012 - 13:36

Jde nějakým způsobem aktualizovat seznam keší které mám načtené v databázi Locusu, aby se mi u keše která byla dočasně disable ukázal její aktuální stav? Nějak jsem nenašel tuto docela vhodnou funkci..
  • 0
GPS modul I-TEC slim, SE Live with walkman

#740 polnjumen

polnjumen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 106 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2012 - 13:53

Aktualizovat keše můžeš stejným způsobem, jakým jsi je do Locusu dostal - takže buď z aktuálního PQ nebo pomocí addonu Geocaching4Locus.
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama