Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#761 Tlapa team

Tlapa team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2012 - 10:13

hm, tak to je škoda, protože takhle je to dost otrava když pro každý výpočet stage musím vyskočit z Locusu, zapnout kalkulačku, pak si výsledek zase napsat do Locusu, nedejbože když je to složitější tak třeba takhle natřikrát... :-( Nešlo by s tím něco udělat? Když Locus umí zapnout k editaci bodu foťák tak zapnout kalkulačku musí jít taky ne? :-) Prosím prosím...;)
  • 0
GPS modul I-TEC slim, SE Live with walkman

#762 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2012 - 23:07

Da se vypnout automaticke stahovani obrazku pri otevreni listingu? Libilo se mi setreni mobilnich dat v programu GCzII, kde se mi nakreslily prazdne obdelnicky a obrazky se stahovaly po jednom na tuknuti do patricneho obdelniku nebo tusim vsechny vynucenim v menu.
  • 0
Android: Locus Map Pro | Waze navigation, traffic & gas prices
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#763 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2012 - 21:53

fotrik napsal/a:
Da se vypnout automaticke stahovani obrazku pri otevreni listingu? Libilo se mi setreni mobilnich dat v programu GCzII, kde se mi nakreslily prazdne obdelnicky a obrazky se stahovaly po jednom na tuknuti do patricneho obdelniku nebo tusim vsechny vynucenim v menu.

N urcite jde stahovat jen zakadni info o kesi -- GCkod, souradnice a nazev. Jinak ja stahuju na datech jen par okolnich kesi --pro vetsi stahovani se vzdy priblizim k nejake WIFi
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#764 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2012 - 21:56

Teada musim autora pochvalit za vyladeni programu. Dneska sem zkusil natahnout svoji databazi Waymarku (jen Praha, Stredni cechy, Liberecko a KraloveHradecko). No celkem JEN cca 5200 Bodu. Sice start aplikace pokud je dam zobrazit vsechny neni nejrychlejsi (teda start je rychlej ale nacteni vseho co chci zobrazit trva) ale nastese to a aplikace to bez vetsich problemu ustoji. PARADA
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#765 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2012 - 22:26

Dobesch napsal/a:

fotrik napsal/a:

N urcite jde stahovat jen zakadni info o kesi -- GCkod, souradnice a nazev. Jinak ja stahuju na datech jen par okolnich kesi --pro vetsi stahovani se vzdy priblizim k nejake WIFi

Mozna jsi me nepochopil. Mam kompletni listingy naimportovane z PQ GPX. Ale samozrejme bez obrazku. A kdyz si ten listing otveru, zacne mi Locus bez ptani rovnou obrazky stahovat. Vetsinou vsak nejsou potreba a zbytecne mi zerou data. Takze bych rad ficuru, aby slo automaticke stahovani obrazku v otevrenem listingu vypnout a byly tam jen obdelnicky, na ktere kdyz se tukne, tak se teprve po jednom stahnou.
  • 0
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#766 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2012 - 23:08

tak si vypni data a mas klid :D ;)na aGPS ti staci jenom pro nacteni satelitu, pak uz to neni potreba..
  • 0

#767 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2012 - 23:47

petulinka1 napsal/a:
tak si vypni data a mas klid :D ;)na aGPS ti staci jenom pro nacteni satelitu, pak uz to neni potreba..

Reseni a la zlate ceske rucicky, ale prece jen bych byl rad, aby to umel Locus. Jinak uzasna aplikace a nevim o lepsi.
  • 0

#768 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2012 - 9:38

ale je to pouzitelny i docasne, nez to Locus treba bude umet ;)
  • 0

#769 Voldik

Voldik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2012 - 9:23

Zdravím, existuje nějaké místo, kde se dají sdílet stažené mapy ve formátu sqlitedb? Sám mám staženo pár měst a přijde mi škoda se o to nepodělit, hlavně kvůli onomu limitu stahování. A sám bych naopak rád rozšířil svou sbírku. :) Přes google se mi nic najít nepodařilo...
  • 0
\m/

#770 Tlapa team

Tlapa team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2012 - 23:31

Jde nějakým způsobem aktualizovat seznam keši v Locusu hromadně? Vím že to jde ručně v listingu, ale jde to i hromadně? Nebo je to popřípadě vlastnost profi verze? A jde v Locusu počítat stage k multi keši, abych se nemusel přepínat do kalkulačky a zase zpět?
  • 0

#771 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2012 - 10:28

Jisteze, vsechno jde :) Voldiku, nejaky odkazy na mapy najdes na foru locusu (forum.asamm.cz) Tlapa: bud si stahnes okruh od souradnic pres Addon nebo to naimportujes z aktualniho zdroje v telefonu (databaze GG, PQ)
  • 0

#772 Tlapa team

Tlapa team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2012 - 11:26

Dobře, a když si přes ten addon stáhnu keše a dám je přepsat aby se mi zbytečně neduplikovaly neztratím např. poznámky co mám k částečně vyřešeným keším v okolí, které se importem přepíšou? Zůstanou tam poznámky a aktualizuje se stav keší a logy? A co to počítání? Přijde mi dost nepraktický přepínat v mobilu na kalkulačku a zase zpět při počítání stage multiny.. Nepřišel jsem ale na nějakou možnost výpočtu přímo v Locusu, i když tam nějaký goecaching nástroje jsou, tak kalkulačka není obsažena. Nainstaloval jsem si i GCC, ale tam je všechno možný (spoustu věcí jsem viděl poprvý v životě :-)) ale obyčejná kalkulačka nee.. Jak řešíte počítání následujících souřadnic v terénu, přece s sebou nebudu nosit kalkulačku, když jí mám s sebou v mobilu, jenže pak zase musím spouštět Locus a znovu hledat bod..
  • 0

#773 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2012 - 13:13

S tou kalkulackou to momentalne jinak nejde. Ja to resim tak, ze dokud to jde, tak to holt pocitam ruco na papir, ale vtsinou kesuju i s oregonem, takze kalkulacku mi zastava telefon. Ty poznamky by se prepsat nemely, ale ruku do ohne za to nedam, nezkousela jsem to...
  • 0

#774 rakato

rakato

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2012 - 13:32

Tlapa team napsal/a:
... jenže pak zase musím spouštět Locus a znovu hledat bod..

Proč znovu spouštět? Nechám Locus spuštěný, přepnu se plochu kde mám ikonu kalkulačky, spustím, vypočítám a přepnu se zpět do Locusu a jsem tam kde jsem byl (na mapě s aktivním daným bodem). Sice pokud byl otevřený listing dané keše tak ten se zavřel, ale to nemá nic společnýho s hledáním bodu.
  • 0

#775 Voldik

Voldik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2012 - 14:19

petulinka1: Díky ti, to forum jsem neobjevil. Nicméně, nic jsem tam nenašel, takže jsem tam alespon nasdílel své mapy: http://forum.asamm.c...21&p=9951#p9951
  • 0
\m/

#776 Nando78

Nando78

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 187 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2012 - 14:57

pouzivam free locus. Ako nacitam okolite kesky? Teraz to robim tak, ze vyjdem z locusu a spustim cez samostatnu ikonku addona pre geocaching. Je nejaky sposob, kde je mat toho addona priamo v locuse, pls?
  • 0

#777 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2012 - 15:33

Jde to a celkem snadno :) Nejlepsi je pridat si to jako tlacitko: tuknes vlevo nahore na ikonu Locusu -> funkce -> pidat nove tlaciko a addon najdes po chvilce rolovani dolu mezi spolupracujicima aplikacema. Tuknes na nej, on se te zepta jestli chces pridat dalsi tlacitka (odpoved je na tobe) a priste ti uz staci jen tuknout na tlacitko a potvrdit nacteni :)
  • 0

#778 Nando78

Nando78

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 187 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2012 - 10:45

Petulinka vdaka, funguje :) ake jednoduche, ked clovek vie ako na to :) dik za radu.
  • 0

#779 Litka

Litka

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2012 - 11:25

To nejlepší z českého i zahraničního geocachingu. Tipy na netradiční keše, zajímavá videa a rozhovory. http://www.facebook....180591108712701
  • 0

#780 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2012 - 13:43

a tady to dělá co??
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů