Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#861 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 22 March 2012 - 9:35

POkud v PN máš napsané souřadnice (třeba finálku, zobrazí se ti ve Waypointech. ale ne ostatní text. Pokud cheš celý text PN, tak dej "dokončit" pomocí c:geo (to musíš mít nainstalované), je to ta ikonka vpravo nahoře, vypadá jako zeměkoule, a potom PN máš v c:geo hned na druhé stránce s hintem.
  • 0

#862 bbb carlos

bbb carlos

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 22 March 2012 - 11:00

Finalku mam napsanou v PN a stejne ji nezobrazuje ani v WP .. asi je to rozbite ....
  • 0

#863 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 22 March 2012 - 15:12

bbb carlos napsal/a:
Finalku mam napsanou v PN a stejne ji nezobrazuje ani v WP .. asi je to rozbite ....

a máš ty souřadnice napsané přesně ve formátu, jak je potřeba?
ono stačí zaměnit tečky za čárky nebo naopak a už to Adon Locusu nemusí poznat.
Olízni si výchozí souřadnice mysterky, CTRL+C, CTRL+V, a jen oprav číslice a zkus to a uvidíš.
  • 0

#864 bbb carlos

bbb carlos

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 23 March 2012 - 9:15

Souradnice mam ve stejnem tvaru jako vychozi, ale posunute.

presto se mi v WP neobjevi zadny FC

Mohl by to nekdo jiny odzkouset a time ze to NECHODI nebo ze delam neco SPATNE ...
je to na dve minuty prace a bude jasne, kde je pravda. Nemusime se zde o tom dohadovat ---

A kdyz tam budu mit napsany jen indicie ze napr A=3, B=7 tak se k nim pres Locus vubec nedostanu. Je to tak :( ?
  • 0

#865 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 23 March 2012 - 10:49

Tak se omlouvám za zmatky, tak addon pro geocaching4locus opravdu PN nestahne. To co jsem psal, bylo staženo pomocí c:geo a následně uloženo. čili zatím to do Locusu nedostaneš jinak ,než pomocí c:geo a ještě s tím, že locus si z PN vytáhne jen souřadnice a zařadí je do WP. pokud tam máš řešení, tak Locus zatím nezobrazí, ale c:geo ano. Jedině napsat arcaovi, jestli by ten addon neupravil, aby PN stahl do poznámky. Jinak keše, které mám importovány z db GSAKu a v buňce Geocaching.com note, mají poznámku importovanou z PN (refreshí keše) tak samozřejmě obsah poznámky je i u keše v Locusu jao poznámka (která je normálně prázdná).
  • 0

#866 bbb carlos

bbb carlos

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 23 March 2012 - 11:02

Tak to je skoda ... ale alespon jsme si to ujasnili, diky.

Vyzkousel jsem nyni i Neongeo, a vypada, ze ten umi pracovat s poznamkou na 100%.

Tak treba v nekterych pristich update to uvidime i u "Locus" respetive addonu.
  • 0

#867 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 23 March 2012 - 11:30

však c:geo taky. asi jediný Locus, tedy jeho addon, to neumí.
  • 0

#868 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 23 March 2012 - 11:44

tak jsem napsal Arcaovi a požádal ho, zda by neupravil addon aby uměl číst PN.
  • 0

#869 bbb carlos

bbb carlos

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 23 March 2012 - 11:50

Bezva, kdyby se ti dostala odpoved ci byla provedena zmena, bude dobre, kdyz informaci postoupis i sem na forum. Diky
  • 0

#870 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 23 March 2012 - 20:19

Galenius napsal/a:

MedoMys napsal/a:
Je nutno nainstalovat doplněk pro vektorové mapy do Locusu, který je placený, nutno za pár korun koupit v marketu. Není problém v tom ? Po jeho nainstalování si můžeš stáhnout libovolné vektorové mapy.

V tom samozřejmě být problém může. Jak se ten doplněk jmenuje?
Zatím jsem dal stovku za Pro verzi.

Zdravím,
doplňek už ke stažení není. Jako náhrada za něj je in-app billing přímo v Locus Shopu za myslím ne závratné sumy. Každopádně pokud vám nevadí mapy aktualizovat ručně, tak komplet vektorové mapy jsou ke stažení i tady http://www.vectormaps4locus.com/ ze serveru jehdnoho z aktivních uživatelů

EDIT: koukám, že server zrovna nejde, budu muset napsat Matthiasovi ... počítejte každopádně že normálně funguje a je tam stejný obsah jako přímo v Locusu
  • 0

#871 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 23 March 2012 - 22:15

menion napsal/a:
doplňek už ke stažení není. Jako náhrada za něj je in-app billing přímo v Locus Shopu za myslím ne závratné sumy. Každopádně pokud vám nevadí mapy aktualizovat ručně, tak komplet vektorové mapy jsou ke stažení i tady http://www.vectormaps4locus.com/ ze serveru jehdnoho z aktivních uživatelů

Hola, oprava, aby se polni cesty zobrazovaly ne podobnou cestickou jako ulice ale teckovanou hnedou carou jako na webu OSM, se nechysta? Tezko rict, jestli je chyba v aplikaci nebo v mapach, ale kazdopadne to ztezuje rozliseni, co je normalni silnice pro auta a co uz je "unpaved".
  • 0
Android: Locus Map Pro | Waze navigation, traffic & gas prices
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#872 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 23 March 2012 - 22:20

akorát už je v testování nová verze knihovny pro vektorové mapy která tohle buď už má ošetřené nebo si lze upravit způsob vykreslování jednotlivých položek ... takže počkej do dalšího releasu a když to nebude vypadat jak má na nové verzi map, trošku to upravíme
  • 0

#873 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 23 March 2012 - 22:24

Super, diky!
  • 0
Android: Locus Map Pro | Waze navigation, traffic & gas prices
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#874 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 24 March 2012 - 11:06

tak vypadá že už to funguje, taže kdo nemá addon Vector maps, nebo nemá nakoupený kredit, může stejné mapy stahovat tady http://vectormaps4locus.eu/

jinak pro vysvětlení, aby jste se nedivili proč to tak je. Vektorové mapy v Locusu nejsou placené proto, abych na tom vydělával, ale protože kvůli komfortnosti a rychlosti stahování jsou umístěné na Amazon serveru a tudíž já za přenos a skladování dat platím. Myslím ale, že těch 30kč za 2GB není tak zlé, jelikož samotná ČR má kolem 200MB tuším. Každopádně komu nevadí stahovat a aktualizovat ručně, jeden člen komunity právě udělat tu stránku kde si lze mapy stáhnout též ... toť na vysvětlenou
  • 0

#875 raduz_CZ

raduz_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 370 příspěvků(y)

Publikováno 30 March 2012 - 10:36

Prosim o radu zkusenejsi - jedna se mi o zobrazeni bodu na mapach google. Vlozim si rucne neaky bod, pres ozubene kolecko - vyberu mapy a google mapy - bohuzel vysledny bod ukazuje pouze pobliz na neakou znamou adresu ale ne primo na konkretni zvoleny bod.. Delam neco spatne, nebo to je chybka? dekuji
  • 0

#876 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 30 March 2012 - 11:02

chvilku mi trvalo než jsem pochopil co tím myslíš :) opraveno ...
  • 0

#877 raduz_CZ

raduz_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 370 příspěvků(y)

Publikováno 30 March 2012 - 11:23

omlouvam se, priste nebudu psat jako tatar:) dekuji!
  • 0

#878 raduz_CZ

raduz_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 370 příspěvků(y)

Publikováno 30 March 2012 - 11:58

Tak jsem stahl novou verzi 2.2.0, ale vypada to, ze se to chova uplne stejne... asi az v nove verzi, ze?:)
  • 0

#879 kryshtof

kryshtof

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 30 March 2012 - 11:59

Nejsem si jistý, jestli se to týká Locusu nebo něktérého z addonů, ale nejspíš to bude věc Locusu... Jde o spolupráci se soubory geogetu, kdy Locus umí pomocí addonu importovat kešky z databáze, ale už neumí (nebo se mi to nepovedlo ani jsem o tom nenašel žádnou zmínku) využít offline soubory s obrázky, které geoget ukládá do adresáře offline, takže listing zobrazí bez nich... Šlo by tuhle funkci do Locusu přidat? Popis struktury (vzorek dat) offline souborů kdyžtak dodám, popř to mám směrovat na getsatisfaction.com.?
  • 0
Motorola MB526 Defy+ (Locus) + Qstarz BT-Q1000X a geopesa Naru

#880 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 30 March 2012 - 13:30

raduzi, musíš počkat na další verzi, takhle rychle to zase nejde :)

a jinak orbázky ... on ten add-on umí nastavi nějakou složku s offline daty pro databázi, to je ono? Každopádně Locus zobrazuje jen to co mu posílá add-on takže by to spíše chtělo na autora Kuřátka http://www.geocachin...125&rowstart=40 doufám :).
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama