Locus (Online/Offline map klient - Android OS)
Publikováno 30 březen 2012 - 15:29
Publikováno 30 březen 2012 - 15:37
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 30 březen 2012 - 16:12
Publikováno 30 březen 2012 - 16:17
na chvilku ke stažení mapa ČR v novém formátu
removed
a nezahlťte mi server
Publikováno 30 březen 2012 - 16:34
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 30 březen 2012 - 16:37
Publikováno 30 březen 2012 - 16:40
snad časem i komunita vytvoří nějaké pěkné skiny co pak dám do Shopu ke stažení. Už něco vzniká ale bude to chtít ještě úpravy, viz: http://forum.asamm.c...php?f=15&t=1739
Publikováno 30 březen 2012 - 16:42
menion napsal/a:
no vy jste tady taková milá banda ... tak aby jste neřekli ...
na chvilku ke stažení mapa ČR v novém formátu
http://server.asamm....ch_republic.zip
a nezahlťte mi server
Díky!
Publikováno 30 březen 2012 - 16:42
fotrik napsal/a:
Chtel jsem se take podivat na aktualizace dalsich map a pri pokusu o pristup k vektorovym mapam na web Locus zahlasi "Neocekavany problem! Kontaktujte me s popisem vaseho problemu." Neni to poprve, co to ve verzi 2.x vidim, ale za par hodin se to vzdy zatim spravilo.
to se ti opravdu děje? to mě mrzí .. tak prosím přístě můžeš mi hned po téhle chybě uložit log v programu CatLog? Snad z něj něco vyčtu protože teď to zkouším a není problém ...
Publikováno 30 březen 2012 - 16:48
Ted uz to zase jde, priste zkusim, kdyz zjistim, kde vezmu ten CatLog. Pripadne ted hned se muzu podivat do logu transparentniho proxy serveru, kdyz budu vedet, ktere URL mam hledat, jestli to nehlasilo nahodou access denied nebo neco takoveho.menion napsal/a:
fotrik napsal/a:
Chtel jsem se take podivat na aktualizace dalsich map a pri pokusu o pristup k vektorovym mapam na web Locus zahlasi "Neocekavany problem! Kontaktujte me s popisem vaseho problemu." Neni to poprve, co to ve verzi 2.x vidim, ale za par hodin se to vzdy zatim spravilo.
to se ti opravdu děje? to mě mrzí .. tak prosím přístě můžeš mi hned po téhle chybě uložit log v programu CatLog? Snad z něj něco vyčtu protože teď to zkouším a není problém ...
Publikováno 30 březen 2012 - 16:52
Publikováno 30 březen 2012 - 17:44
menion napsal/a:
a jinak orbázky ... on ten add-on umí nastavi nějakou složku s offline daty pro databázi, to je ono? Každopádně Locus zobrazuje jen to co mu posílá add-on takže by to spíše chtělo na autora Kuřátka http://www.geocachin...125&rowstart=40 doufám .
no v addonu se dá nastavit cesta ke složce attach a pokud tam jsou k dané keši uložené nějaké soubory, tak se zobrazí odkazy na úvodní stránce (information) úplně dole ve stylu "GeoGet files: <GC_kod_nazev_souboru>"
složka offline je trochu jiná - tam si geoget ukládá (mimo jiné) offline html listingy (složka cache), obrázky z listingů (složka inc) a malé mapky z okolí waypointů (složka maps).
Existuje tedy několik způsobů, jak tyto soubory využít, jaký zvolit je otázkou... pošlu to i Kuřátkovi
A. v Locusu : pokud existuje offline listing (html soubor s relativními odkazy na offline obrázky), tak ho zobrazit jako další záložku - podobně, jako máš řešené spoilery
B. v addonu : v listingu, který předává Locusu upravit odkazy na obrázky, které existují ve složce offline/inc tak, aby se nestahovaly z internetu, ale použily lokální...
Struktura offline souborů je taková, že první adresářová úroveň je podle posledního písmenka z GC kódu kešky a v něm už jsou soubory pojmenované podle GC kódu - vzorek dat
Publikováno 01 duben 2012 - 20:07
Publikováno 04 duben 2012 - 15:32
Publikováno 04 duben 2012 - 17:52
Publikováno 16 duben 2012 - 20:32
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)
Publikováno 18 duben 2012 - 16:02
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)
Publikováno 18 duben 2012 - 17:01
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů