Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#881 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 293 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2012 - 15:29

Ahoj, prosím zase jednou o radu. Byl jsem zvyklý si keše z Locusu zobrazovat přes c:geo. Nějakou dobu mi teď při pokusu o zobrazení detailu keše automaticky naskočí do stránek geocachingu. nevíte kde by se to dalo přenastavit? díky
  • 0

#882 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2012 - 15:37

Nainstalovana nova verze 2.2.0 a koukam, ze pribyla moznost prepinani stylu zobrazeni vektorovych map. Kazdopadne je tam jen jeden styl, ktery porad nezpevnene cesty zobrazuje jinak nez web. Daji se nekde sehnat dalsi styly? Nebo je ta ohlasena oprava planovana az do dalsi verze?
  • 0
Android: Locus Map Pro | Waze navigation, traffic & gas prices
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#883 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2012 - 16:12

KIM-PA: osobně neporadím, snad někdo jiný (geocachingu moc neholduju a ani ty programy co píšeš nepoužívám) a ohledně map, je třeba mít novou verzi vektorových map. Ke stažení jsou zatím jen přes locus nebo jsou nějaké na stránkách MapsForge. Nové možnosti stylování a i upravený vzhled se na staré mapy aplikovat nedá
  • 0

#884 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2012 - 16:17

no vy jste tady taková milá banda ... tak aby jste neřekli ...

na chvilku ke stažení mapa ČR v novém formátu

removed

a nezahlťte mi server :)
  • 0

#885 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2012 - 16:34

Juuu, dekuji! Takhle presne jsem si to predstavoval. Take prekvapilo, ze ta mapa ma oproti predchozi verzi polovicni velikost.
  • 0
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#886 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2012 - 16:37

Chtel jsem se take podivat na aktualizace dalsich map a pri pokusu o pristup k vektorovym mapam na web Locus zahlasi "Neocekavany problem! Kontaktujte me s popisem vaseho problemu." Neni to poprve, co to ve verzi 2.x vidim, ale za par hodin se to vzdy zatim spravilo.
  • 0

#887 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2012 - 16:40

docela na tom zapracovali. Generují se sice delší dobu, ale zase s mnohem menšími problémy oproti předchozíám verzím

snad časem i komunita vytvoří nějaké pěkné skiny co pak dám do Shopu ke stažení. Už něco vzniká ale bude to chtít ještě úpravy, viz: http://forum.asamm.c...php?f=15&t=1739
  • 0

#888 Nocni klub

Nocni klub

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2012 - 16:42

menion napsal/a:
no vy jste tady taková milá banda ... tak aby jste neřekli ...

na chvilku ke stažení mapa ČR v novém formátu

http://server.asamm....ch_republic.zip

a nezahlťte mi server :)

Díky! ;)
  • 0

#889 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2012 - 16:42

fotrik napsal/a:
Chtel jsem se take podivat na aktualizace dalsich map a pri pokusu o pristup k vektorovym mapam na web Locus zahlasi "Neocekavany problem! Kontaktujte me s popisem vaseho problemu." Neni to poprve, co to ve verzi 2.x vidim, ale za par hodin se to vzdy zatim spravilo.

to se ti opravdu děje? to mě mrzí .. tak prosím přístě můžeš mi hned po téhle chybě uložit log v programu CatLog? Snad z něj něco vyčtu protože teď to zkouším a není problém ...
  • 0

#890 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2012 - 16:48

menion napsal/a:

fotrik napsal/a:

to se ti opravdu děje? to mě mrzí .. tak prosím přístě můžeš mi hned po téhle chybě uložit log v programu CatLog? Snad z něj něco vyčtu protože teď to zkouším a není problém ...

Ted uz to zase jde, priste zkusim, kdyz zjistim, kde vezmu ten CatLog. Pripadne ted hned se muzu podivat do logu transparentniho proxy serveru, kdyz budu vedet, ktere URL mam hledat, jestli to nehlasilo nahodou access denied nebo neco takoveho.
  • 0

#891 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2012 - 16:52

dobrý díky :) stačí ten CatLog, to bude spíše bordel v Locusu
  • 0

#892 kryshtof

kryshtof

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2012 - 17:44

menion napsal/a:
a jinak orbázky ... on ten add-on umí nastavi nějakou složku s offline daty pro databázi, to je ono? Každopádně Locus zobrazuje jen to co mu posílá add-on takže by to spíše chtělo na autora Kuřátka http://www.geocachin...125&rowstart=40 doufám :).

no v addonu se dá nastavit cesta ke složce attach a pokud tam jsou k dané keši uložené nějaké soubory, tak se zobrazí odkazy na úvodní stránce (information) úplně dole ve stylu "GeoGet files: <GC_kod_nazev_souboru>"
složka offline je trochu jiná - tam si geoget ukládá (mimo jiné) offline html listingy (složka cache), obrázky z listingů (složka inc) a malé mapky z okolí waypointů (složka maps).

Existuje tedy několik způsobů, jak tyto soubory využít, jaký zvolit je otázkou... pošlu to i Kuřátkovi :)

A. v Locusu : pokud existuje offline listing (html soubor s relativními odkazy na offline obrázky), tak ho zobrazit jako další záložku - podobně, jako máš řešené spoilery
B. v addonu : v listingu, který předává Locusu upravit odkazy na obrázky, které existují ve složce offline/inc tak, aby se nestahovaly z internetu, ale použily lokální...

Struktura offline souborů je taková, že první adresářová úroveň je podle posledního písmenka z GC kódu kešky a v něm už jsou soubory pojmenované podle GC kódu - vzorek dat
  • 0
Motorola MB526 Defy+ (Locus) + Qstarz BT-Q1000X a geopesa Naru

#893 Voldik

Voldik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2012 - 9:54

-delete- :)
  • 0
\m/

#894 Olson_vs

Olson_vs

Olson_vs

• Members
  • PipPipPip
  • 162 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2012 - 20:07

Ahoj, koukám na ty diskuze a občas mi ujíždí docela rychle vlak. Nemůžu to najít, ale : mám free verzi Locusu 2.20. Měl jsem nahrané keše už dávno. Když jsem si nahrál PQ nové, začaly se u bodů objevovat i velikost, obtížnost a terén. Bohužel tyto keše se nedají filtrovat a neustále se mi zobrazují na mapě (odlovené)... Ve filtrech je nepochopitelný chaos a některé typy keší mají několik stejných složek. Nevíte, co s tím?
  • 0

#895 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2012 - 15:32

AddOn Geocaching4Locus stahuje obrázky (při stažení "nelite" verze) vždycky, nebo lze nějak nastavit co stáhne a co ne?
  • 0
Užívej života...

#896 sovidoupe

sovidoupe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2012 - 17:52

Koukám, že jsem tady dlouho nebyl. Nestihl jsem si stáhnout tu vektorovou mapu. Teď koukám v lokusu, že nové mapy jsou v nabidce, ale stahování hned skončí hlášku proces neúspěšný. Poloviční velikost se mi moc líbí, díky omezené velikosti paměti v nexusu, jen aby byla alespoň ta naše republika.
  • 0
Zážitky nemusí být pozitivní, stačí když jsou extremní.

#897 zemekoulani

zemekoulani

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2012 - 20:32

A ještě další novinka, na kterou na jiném (jižnějším) webu upozornil jeden z kolegů - Locus umí live mapy! Jak bylo správně poznamenáno, tímto se stává špičkou.
  • 0
zeměkoulani zdraví zbytek světa!
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)

#898 zemekoulani

zemekoulani

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2012 - 16:02

No, dneska jsem zkoušel online funkci a každou chvíli Locus spadnul. Nebyl jsem schopen vysledovat příčinu :(
  • 0
zeměkoulani zdraví zbytek světa!
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)

#899 raddino

raddino

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 243 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2012 - 16:40

http://vectormaps4locus.eu/
  • 0

#900 MA-FI-AN

MA-FI-AN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2012 - 17:01

byl sem naivni kdyz sem tam hledal čr?:)
  • 0
Jsme Premium Memberi a jsme na to hrdi Nemame Radi Igelitky v Lese Nas GeoTým:MA touš , FI lip , AN etka + dobrovolnici : Natalka, Simon,GeoPes Eda,Geopas Brandy, Ještěrka hybatelka Punto. Zarizeni:Garmin Oregon550t,Geoget,SE Xperia Arc S+Locus

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama