Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#901 GEkOn-cz-

GEkOn-cz-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 74 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2012 - 17:08

MA-FI-AN napsal/a:
byl sem naivni kdyz sem tam hledal čr?:)

Najdeš to v Europe- General ;)
  • 0

#902 MA-FI-AN

MA-FI-AN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2012 - 17:14

takze nejsem naivni, ale blby:-D dekuju, nevite jaky to ma meritko? do locusu zatim pronikam a z tyhle diskuze o tvorbe map pro locus chapu tretinu, takze balik offline mapy s celou cr je pro me zazrak:-) i kdyz ty vektorove nejsou zas tak ouplne offline ze ne?:)
  • 0
Jsme Premium Memberi a jsme na to hrdi Nemame Radi Igelitky v Lese Nas GeoTým:MA touš , FI lip , AN etka + dobrovolnici : Natalka, Simon,GeoPes Eda,Geopas Brandy, Ještěrka hybatelka Punto. Zarizeni:Garmin Oregon550t,Geoget,SE Xperia Arc S+Locus

#903 GEkOn-cz-

GEkOn-cz-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 74 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2012 - 17:25

Zatím taky testuji:) Vektorové mapy používám spíš do mesta, na lov v přírodě si doma stahnu přes wifinu turistické mapy okolí.
  • 0

#904 zemekoulani

zemekoulani

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2012 - 19:49

Vektorové jsou úplně ofline, pokud si je stáhneš. Co se týče měřítka, tak nevím přesně, ale rozhodně to dostatečně podrobný :D Troufnul bych si to odhadnout na 1:5000, čili 10x podrobnější než klasická papírová turistická. Samozřejmě, že tam nejsou všechny detaily a např chybí vrstevnice, což mě trochu mrzí, ale lovit se s tím rozhodně dá.
  • 0
zeměkoulani zdraví zbytek světa!
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)

#905 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2012 - 19:55

GEkOn-cz- napsal/a:
v přírodě si doma stahnu přes wifinu turistické mapy okolí.

Tím myslíš jako routovatelné?
  • 0
Užívej života...

#906 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2012 - 15:16

zemekoulani napsal/a:
No, dneska jsem zkoušel online funkci a každou chvíli Locus spadnul. Nebyl jsem schopen vysledovat příčinu :(

to mě mrzí. Log z programu CatLog hned po pádu rozhodně pomůže. Zíétra půjde na market nová verze tak snad to bude opravené (ať už je to cokoliv). Pokud ne, vlítnem na to ...
  • 0

#907 allfa

allfa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 121 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2012 - 19:04

Mám problém s Online mapou Outdoor Active - Germany. Na HTC Wildfire S se mi normálně zobrazí, jde i stáhnout. Zvolil jsem jí na Dell Streak 5 - Nahrává se - Neexistuje. Nenahraje se a nenahraje. Jsem na správných souřadnicích, měním úroveň, nic nepomůže. Dá se s tím něco udělat?
  • 0

#908 krokodyl

krokodyl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2012 - 23:28

puczmeloun napsal/a:

GEkOn-cz- napsal/a:
v přírodě si doma stahnu přes wifinu turistické mapy okolí.

Tím myslíš jako routovatelné?

Routovatelnost u Locusu nezáleží na mapě, ale routovacích datech, které se potom překreslí do jakékoli použité mapy. Tato data jsou v Locusu pouze online, nebo si doma na wifi vytvořit trasu a tu si uložit, ale nedá se potom operativně měnit, pouze s datovým připojením.
  • 0

Honor 7, Locus Pro ...

#909 Voldik

Voldik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2012 - 12:55

Poslední dobou často dostávám při stahování map (mapQuest Classic - open) hlášení, že došlo k chybě a mám zkontrolovat své připojení, nebo místo na SD kartě. Připojen jsem, pokud se přepnu na prohlížení mapy, dlaždice se načítají a místo na kartě také je. Třeba včera se stáhly čtyři dlaždice a nic. Chvilku jsem ho nechal, pak to běželo a pak zase tato chyba. Denní limit jsem rozhodně nepřekročil a jak říkám, vše ostatní funguje. Kde může být problém? Díky
  • 0
\m/

#910 zemekoulani

zemekoulani

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2012 - 18:46

menion napsal/a:

zemekoulani napsal/a:
No, dneska jsem zkoušel online funkci a každou chvíli Locus spadnul. Nebyl jsem schopen vysledovat příčinu :(

to mě mrzí. Log z programu CatLog hned po pádu rozhodně pomůže. Zíétra půjde na market nová verze tak snad to bude opravené (ať už je to cokoliv). Pokud ne, vlítnem na to ...

Aktualizuji, zkusím a dám vědět.
  • 0
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)

#911 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2012 - 11:08

Voldik napsal/a:
Poslední dobou často dostávám při stahování map (mapQuest Classic - open) hlášení, že došlo k chybě a mám zkontrolovat své připojení, nebo místo na SD kartě.
Připojen jsem, pokud se přepnu na prohlížení mapy, dlaždice se načítají a místo na kartě také je. Třeba včera se stáhly čtyři dlaždice a nic. Chvilku jsem ho nechal, pak to běželo a pak zase tato chyba. Denní limit jsem rozhodně nepřekročil a jak říkám, vše ostatní funguje.

Kde může být problém? Díky

Voldíku netuším. Jeden člověk už mi taky psal ohledně tech samých map. Nic se v systému stahování neměnilo a vzhledem k tomu že na problémy s jinými mapami si nikdo nestěžoval, viděl bych to na nějaké problémy u nich na serveru
  • 0

#912 allfa

allfa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 121 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2012 - 11:52

Menion: nemůžeš mi prosím pomoci s online mapou Outdoor Active - Germany? Po jejím zvolení z nabídky napíše Nahrává se a hned nato Neexistuje. Jiné mapy mi to nedělají. Děkuji.
  • 0

#913 lacop

lacop

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2012 - 12:50

Do prílohy dávam archív s priečinkom "Custom". Ten si nakopíruj namiesto pôvodného do .../Locus/mapsOnline/... Budeš tam mať dokonca aj Outdooractive pre sever Talianska.

Vložený obrázek

Přiložený soubor (y)

• 0
Samsung Galaxy S II + Locus Pro + iGO
Garmin Oregon 450 (Patched)
Magellan Mobile Mapper 6 + OziExplorerCE 2 + iGO
QSTARZ BT-Q1000Platinum (Datalogger)

#914 allfa

allfa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 121 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2012 - 17:07

Ale já tu mapu v nabídce online map mám, jenom se mi nezobrazí.
  • 0

#915 lacop

lacop

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2012 - 17:50

A to s tým, čo som ti dal do prílohy si skúšal? ... lebo to, že ju v ponuke máš, ešte nič neznamená. Keď je v definícii mapového zdroja zlá adresa kachličiek, alebo zlý header, atď, tak sa samozrejme nič nezobrazí.
  • 0
Samsung Galaxy S II + Locus Pro + iGO
Garmin Oregon 450 (Patched)
Magellan Mobile Mapper 6 + OziExplorerCE 2 + iGO
QSTARZ BT-Q1000Platinum (Datalogger)

#916 allfa

allfa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 121 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2012 - 19:02

Tak jsi měl pravdu, definice byla asi blbě, přepsal jsem a už to funguje. Dík
  • 0

#917 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2012 - 19:07

lacope lacope :) počítejte že já se od těchhle záležitostí distancuju. Mapy v Locusu nejsou protože v něm být nesmí dle licenčních podmínek. Systém pro přidávání map je dělán pro vlastní servery. Pokud budete přidávat jiné mapy, děláte to na vlastní "riziko" a rozhodně ale nečekejte že v případě problémů pomůžu. To je asi tak vše ... jinak ať slouží
  • 0

#918 Baris

Baris

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2012 - 19:18

Cau lidi. Potřebuji prosím poradit. Jdou do locusu natáhnout keše komplet i s obrázky pro ofline hledání? Testoval jsem c:geo a tam to lze. Vše pěkně přehledný, ale pomalý.Locus se mi líbí víc pro navigování ke keškám.Díík
  • 0

#919 zemekoulani

zemekoulani

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2012 - 20:06

Tak jsem aktualizoval, dnes zkoušel, ale chování programu stále stejné. Nevysledoval jsem příčinu toho, proč z ničeho nic spadne. Rád bych i poslal log, ale neobjevil jsem, kde ho hledat :(
  • 0
---
www.zemekoulan.com

#920 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2012 - 7:25

Nainstaluješ aplikaci CatLog zde https://play.google....anlawson.logcat
Po instalaci aplikace spusť Locus a pracuj s ním, dokud nespadne. Poté spusť Cat Log, kde uvidíš protokol o chybách, které se v aplikaci Locus staly. Tento protokol je možné poslat emailem přímo z aplikace CatLog jako text.
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Google (1)

Reklama