Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#921 zemekoulani

zemekoulani

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2012 - 20:57

už s tím menionovi v rámci jednoduchých (pro BFU možných) testů pomáhám... :)
  • 0
zeměkoulani zdraví zbytek světa!
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)

#922 Nocni klub

Nocni klub

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2012 - 21:52

zemekoulani napsal/a:
Tak jsem aktualizoval, dnes zkoušel, ale chování programu stále stejné. Nevysledoval jsem příčinu toho, proč z ničeho nic spadne. Rád bych i poslal log, ale neobjevil jsem, kde ho hledat :(

Hmm tak poslední dobou mám stejný problém. Pořídil jsem si Samsung Galaxy S a Locus se s ním asi prostě nemá rád... Na HTC Desire Z fungoval bez problémů, zato teď mám občas chuť ten mobil vzít a vyhodit z okna. Kdykoliv zkouším v Locusu navigaci tak to spadne tak do 5ti minut - pokud zvolím pouze návádět, tak to vydrží cca 10 min a opět zkolabuje... Pokusím se taky odchytit ten log a uvidíme, ale jsem z toho dost nešťastnej - Locus byl do teď můj favorit.... :(
  • 0

#923 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2012 - 0:28

Docela mi vadi, ze se velmi casto s aktualizacemi meni rozhrani. Jak vzhled tak, co hur, i umisteni prvku, na ktere jsem si sotva zvykl.
  • 0
Android: Locus Map Pro | Waze navigation, traffic & gas prices
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#924 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2012 - 19:14

nocni klub: nová verze na marketu, moc doufám že už to teď bude ok fotrik: snad ne tak často. Teď poslední měsíc místo tvoby nových funkcí věnuju čas úpravě GUI do použitelnější podoby. Trošku se tedy omlouvám pokud je to problém, ale musíš to hold brát tak že je to vývoj programu, věřím že k lepšímu!
  • 0

#925 Nocni klub

Nocni klub

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2012 - 19:20

Skvělé - už to stahuji. Zítra to vyzkouším v terénu ;o) Díky!
  • 0

#926 Nocni klub

Nocni klub

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2012 - 20:39

Tak bohužel musím říct, že se nic nezměnilo.. Stále padá..:(
  • 0

#927 MAO

MAO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 30 duben 2012 - 7:02

Kolegoj na Samsung Galaxy S to taky blbne ale ma tam nejakou silenou custom ROM, ja ted pracuji s HTC EVo 3D, HTC Desire Z a SE Xperia mini pro a vsude nastesti jede jak ma :-)
  • 0
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

#928 Nocni klub

Nocni klub

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 30 duben 2012 - 7:52

No já už jsem jich vyzkoušel asi šest a na každé je to stejný... Začínám mít silný pocit, že je to opravdu tím Samsungem.. Když jsem měl HTC, tak bylo vše OK. Ach jo, tak že bych si zase musel koupit nový mobil...? :| Btw - nechcete někdo mobil? Je fakt skvělej.. Jen na něm nic nefunguje...:|:D
  • 0

#929 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 30 duben 2012 - 16:55

no s SGS byly vždy trable ale fungovat to prostě musí pokud tam nemáš nějakou šílenou ROM. Mohl by jsi mi prosím udělat záznam CatLog programem? Podívám se co tam máš za chybu, třeba to bude nějaká neobjevená kravinka (doufám), děkuju EDIT: ještě mi prozraď, píšeš "nic nefunguje", ale předpokládám že kromě Locusu vše šlape že? :)
  • 0

#930 Nocni klub

Nocni klub

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 30 duben 2012 - 18:33

Catlog už mám, až se dostanu domu, tak ti ho poslu... Teď zrovna používám cyanogen 9, předtím Miui, darkyho ROM, saurom a předtím originál Samsung. Stále se to chová stejně.. Jo a mas pravdu, že blbne "jenom" Locus - ale pro mne to je dost podstatné... ;-)
  • 0

#931 niximor

niximor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2012 - 0:03

Kdyz uz je Locus tak nejak ve stadiu uprav UI, tak bych mel dotaz - je nejaky zasadni duvod, aby kdyz pridavam/edituju waypoint, bylo policko pro zadani souradnic pouze v textove forme? Nemohlo by to tam byt rozdelene na stupne a des. minuty, s tim, ze by se pouzivala numericka klavesnice pro zadavani? Prijde mi, ze takhle je to dost neprivetive, kdyz mam k dispozici celou klavesnici ale jedine, co me v danem okamziku zajima zadat jsou cisla. Slo by s tim neco udelat? :)
  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#932 zemekoulani

zemekoulani

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2012 - 7:46

Tak to vypadá, že od posledního upgrade je vše v pořádku. Ještě odzkouším pořádně v provozu a dám vědět.
  • 0
zeměkoulani zdraví zbytek světa!
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)

#933 neattom

neattom

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2012 - 9:04

Jakou největší mapu lze v Locusu použít?? Vytvořil jsem si vlastní mapu, která má cca 570MB, ale při spuštění Locusu se kousne načítání a program spadne. Je nějak omezena vlastní velikost mapy??
  • 0

#934 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2012 - 9:11

Mám mapu, má cca 2GB rozloženou na několik dílů, ale zobrazuje se kompletně pokud se nahraje do složky v maps:)
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy

#935 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2012 - 9:15

Omezena je snad jen moznostma Androida, ale tady bude mozna problem primo v ty mape - asi bude uvintr neco spatne...
  • 0

#936 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2012 - 9:25

niximor napsal/a:
Kdyz uz je Locus tak nejak ve stadiu uprav UI, tak bych mel dotaz - je nejaky zasadni duvod, aby kdyz pridavam/edituju waypoint, bylo policko pro zadani souradnic pouze v textove forme?
Nemohlo by to tam byt rozdelene na stupne a des. minuty, s tim, ze by se pouzivala numericka klavesnice pro zadavani?
Prijde mi, ze takhle je to dost neprivetive, kdyz mam k dispozici celou klavesnici ale jedine, co me v danem okamziku zajima zadat jsou cisla.
Slo by s tim neco udelat? :)

zkoušel jsi ta dvě tlačítka napravo od políček pro zadávání souřadnic? :)
  • 0

#937 niximor

niximor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2012 - 9:56

Tlacitko New znam :) Tlacitko Edit bylo zahaleno geoslepotou :D Diky! Sice je to o klik navic ale to preziju :) Zvoleny format souradnic si to doufam zapamatuje I mezi restarty aplikace?
  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#938 willicz

willicz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 64 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2012 - 19:03

Dnes jsem vyrazil (po delší době) do terénu a padá mě to taky cca do 5min.Před měsícem vše fungovalo,mezi tím bylo asi 1-2 aktualizace.Telefon Samsung galaxy 3,bez jakýkoliv úprav.
  • 0

#939 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2012 - 8:43

menion napsal/a:
fotrik: snad ne tak často. Teď poslední měsíc místo tvoby nových funkcí věnuju čas úpravě GUI do použitelnější podoby. Trošku se tedy omlouvám pokud je to problém, ale musíš to hold brát tak že je to vývoj programu, věřím že k lepšímu!

Ja se to tak snazim brat i kdyz ne vsude se mi to libi. Ale co nemuzu pochopit jako zmenu k lepsimu, je odstraneni te sikovne rychle roletky na zmenu casu pri zapise field notes. U kazde kese zaznamenavam field notes az po zapisu do logbooku a dorovnavam cas na ten v logbooku. S roletkou to slo mohem lip.
  • 0
Android: Locus Map Pro | Waze navigation, traffic & gas prices
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#940 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2012 - 8:44

fotriku, to je těžké ... měl jsem více ohlasů na to že je to nestandartní a ne příliš praktické, tak se zavděč :)
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama