Jediny limit, na ktery jsem narazil, ze to uz Locus nevzal, je 2 GB. Ze by mapa nebyla ve spravnem formatu?neattom napsal/a:
Jakou největší mapu lze v Locusu použít?? Vytvořil jsem si vlastní mapu, která má cca 570MB, ale při spuštění Locusu se kousne načítání a program spadne. Je nějak omezena vlastní velikost mapy??
Locus (Online/Offline map klient - Android OS)
Publikováno 02 květen 2012 - 8:46
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 02 květen 2012 - 8:51
menion napsal/a:
fotriku, to je těžké ... měl jsem více ohlasů na to že je to nestandartní a ne příliš praktické, tak se zavděč
No jo - taky patrim k tem kterym se tenhle "navrat" nelibi
Vis jak to je - kdyz se ti ozve 30 lidi s tim ze se jim neco nelibi a ty to zmenis, bude urcite existovat mnohem pocetnejsi skupina tech, ktera je s tim stavem spokojena (anebo ji alespon nevadi)
Publikováno 02 květen 2012 - 8:52
menion napsal/a:
fotriku, to je těžké ... měl jsem více ohlasů na to že je to nestandartní a ne příliš praktické, tak se zavděč
I tohle chapu. Mozna bych mel zorganizovat protiakci za navraceni roletky zpet a treba bude tech hlasu vic. Na jemne doladeni casu o nekolik minut to bylo velmi prakticke. Ted se muzu utukat prstem a pokud je s tim spojen prechod pres celou hodinu, tak je to i zdroj chyb. No co uz. Cas nalezu si z field notes (krome FTF) zase uplne vyhodim, protoze uz je to vic usili, nez jsem do jeho zaznamu na web ochoten investovat.
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 02 květen 2012 - 20:15
Nojo, ale i ja s macketou po tom rolovatku na cas a datum take placeme .menion napsal/a:
LOCUS JE NELPECEJSI APLIKACE CO ZNÁM, A TO Z NEJ ZNAM PORAD MOOOC MALO!!!
Publikováno 02 květen 2012 - 20:17
Publikováno 02 květen 2012 - 20:30
Publikováno 02 květen 2012 - 21:34
Publikováno 02 květen 2012 - 22:03
http://forum.asamm.c...php?f=26&t=1897
jinak ohledně pádu, není třeba další reporty. Celý den jsem dneska přepisoval část Locusu která by to mohla mít na svědomí. Už jsem docela grogy takže asi až zítra pošlu pár lidem test verzi a uvidíme. dobrou
Publikováno 02 květen 2012 - 22:12
Publikováno 02 květen 2012 - 22:13
Publikováno 03 květen 2012 - 0:33
Publikováno 03 květen 2012 - 5:11
Zilog napsal/a:
Zdravím! Zkoušel jsem na offline kešky na androidu opengpx, padá. A:drake, ten pracuje jen s db3. C:geo, dají se načíst keše přes wifi doma a v terénu navigovat. Ovšem stahování je zdlouhavé a nespolehlivé, zamrzá a 97 keší trvá 43 minut a to i bez obrázků a map. Vzhledem k tomu, že se do c:geo nedají keše nasypat z gpx jsem hledal nějaký jinačí program. Našel jsem tento.
Ovšem jsem se chtěl zeptat. Vyjedu gpx na cacheprinteru, ten gpx naimportuju v Locus. Ale tam to je jako POI, tedy souřadnice ano, název, ale nikoli listingy a nápovědy. Je možné zobrazit v Lokusu popisy keší, jako to šlo třeba v tom c:geo? Slyšel jsem, že to jde přes PQ, ale to nemůžu, nejsem PM. Děkuji!
Tak to mas divny gpx. Jinak do c:geo urcite lze importovat gpx. ALe k Locusu
Nebylo by lepsi, kdyz si na wifi, tahat kese pres Addon Geocaching4Locus ??? Tam si nastavis co chces stahnout a nemusis resit dalsi importy. Noa co se cacheprinteru tyce - zalezi jake GPX z nej leze ..resp. zda ma vse tam co ma pro Locus mit. Ja osobne pouzivam GEOGET, kde si muzu kese vyexportovat do GPx a problem nemam . A navic mam i db3 pro A:drake
Publikováno 03 květen 2012 - 9:20
Publikováno 03 květen 2012 - 10:39
Publikováno 03 květen 2012 - 19:07
Publikováno 07 květen 2012 - 7:26
Publikováno 07 květen 2012 - 9:55
Publikováno 07 květen 2012 - 10:12
Publikováno 07 květen 2012 - 10:16
Publikováno 07 květen 2012 - 10:19
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů