Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#941 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2012 - 8:46

neattom napsal/a:
Jakou největší mapu lze v Locusu použít?? Vytvořil jsem si vlastní mapu, která má cca 570MB, ale při spuštění Locusu se kousne načítání a program spadne. Je nějak omezena vlastní velikost mapy??

Jediny limit, na ktery jsem narazil, ze to uz Locus nevzal, je 2 GB. Ze by mapa nebyla ve spravnem formatu?
  • 0
Android: Locus Map Pro | Waze navigation, traffic & gas prices
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#942 cz_bew

cz_bew

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2012 - 8:51

menion napsal/a:
fotriku, to je těžké ... měl jsem více ohlasů na to že je to nestandartní a ne příliš praktické, tak se zavděč :)

No jo - taky patrim k tem kterym se tenhle "navrat" nelibi :(
Vis jak to je - kdyz se ti ozve 30 lidi s tim ze se jim neco nelibi a ty to zmenis, bude urcite existovat mnohem pocetnejsi skupina tech, ktera je s tim stavem spokojena (anebo ji alespon nevadi) :)
  • 0

#943 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2012 - 8:52

menion napsal/a:
fotriku, to je těžké ... měl jsem více ohlasů na to že je to nestandartní a ne příliš praktické, tak se zavděč :)

I tohle chapu. :) Mozna bych mel zorganizovat protiakci za navraceni roletky zpet a treba bude tech hlasu vic. :D Na jemne doladeni casu o nekolik minut to bylo velmi prakticke. Ted se muzu utukat prstem a pokud je s tim spojen prechod pres celou hodinu, tak je to i zdroj chyb. No co uz. Cas nalezu si z field notes (krome FTF) zase uplne vyhodim, protoze uz je to vic usili, nez jsem do jeho zaznamu na web ochoten investovat.
  • 0
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#944 micska

micska

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 108 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2012 - 20:15

menion napsal/a:

Nojo, ale i ja s macketou po tom rolovatku na cas a datum take placeme :(.

LOCUS JE NELPECEJSI APLIKACE CO ZNÁM, A TO Z NEJ ZNAM PORAD MOOOC MALO!!! B):):D
  • 0

#945 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2012 - 20:17

Taky se mi to tam libilo. Bylo to rychly, jednoduchy a clovek nemusel tukat jak silenec, jen soupnul prstem a bylo...
  • 0

#946 Nocni klub

Nocni klub

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2012 - 20:30

Taky se přimlouvám za "šoupací roletku" ;) I když víc by se mi hodila nějaká oprava na to padání aplikace při navigaci... :(
  • 0

#947 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2012 - 21:34

Po odlovu kese (FTF! :D) jsem nechal Locus pusteny a bohuze nevim, jestli mi spadl proto, ze byl na pozadi a system ho zabil nebo kvuli nejake chybe v Locusu samem. Kazdopade po novem spusteni jsem v mape nevidel ani jeden waypoint. Musel jsem vsechny kategorie vypnout a zapnout, abych je dostal do mapy zpet.
  • 0

#948 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2012 - 22:03

vy jste banda :)

http://forum.asamm.c...php?f=26&t=1897

jinak ohledně pádu, není třeba další reporty. Celý den jsem dneska přepisoval část Locusu která by to mohla mít na svědomí. Už jsem docela grogy takže asi až zítra pošlu pár lidem test verzi a uvidíme. dobrou
  • 0

#949 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2012 - 22:12

Navic lina banda, ktere se kvuli hlasu pro prvni moznost nejak nechce zase nekde registrovat. ;) Ale kdyz budu mit rano v cekarne dlouhou chvili, tak to udelam. :D
  • 0

#950 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2012 - 22:13

A preji zaslouzenou dobrou noc!
  • 0

#951 Zilog

Zilog

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 76 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2012 - 0:33

Zdravím! Zkoušel jsem na offline kešky na androidu opengpx, padá. A:drake, ten pracuje jen s db3. C:geo, dají se načíst keše přes wifi doma a v terénu navigovat. Ovšem stahování je zdlouhavé a nespolehlivé, zamrzá a 97 keší trvá 43 minut a to i bez obrázků a map. Vzhledem k tomu, že se do c:geo nedají keše nasypat z gpx jsem hledal nějaký jinačí program. Našel jsem tento. Ovšem jsem se chtěl zeptat. Vyjedu gpx na cacheprinteru, ten gpx naimportuju v Locus. Ale tam to je jako POI, tedy souřadnice ano, název, ale nikoli listingy a nápovědy. Je možné zobrazit v Lokusu popisy keší, jako to šlo třeba v tom c:geo? Slyšel jsem, že to jde přes PQ, ale to nemůžu, nejsem PM. Děkuji!
  • 0

#952 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2012 - 5:11

Zilog napsal/a:
Zdravím! Zkoušel jsem na offline kešky na androidu opengpx, padá. A:drake, ten pracuje jen s db3. C:geo, dají se načíst keše přes wifi doma a v terénu navigovat. Ovšem stahování je zdlouhavé a nespolehlivé, zamrzá a 97 keší trvá 43 minut a to i bez obrázků a map. Vzhledem k tomu, že se do c:geo nedají keše nasypat z gpx jsem hledal nějaký jinačí program. Našel jsem tento.

Ovšem jsem se chtěl zeptat. Vyjedu gpx na cacheprinteru, ten gpx naimportuju v Locus. Ale tam to je jako POI, tedy souřadnice ano, název, ale nikoli listingy a nápovědy. Je možné zobrazit v Lokusu popisy keší, jako to šlo třeba v tom c:geo? Slyšel jsem, že to jde přes PQ, ale to nemůžu, nejsem PM. Děkuji!

Tak to mas divny gpx. Jinak do c:geo urcite lze importovat gpx. ALe k Locusu

Nebylo by lepsi, kdyz si na wifi, tahat kese pres Addon Geocaching4Locus ??? Tam si nastavis co chces stahnout a nemusis resit dalsi importy. Noa co se cacheprinteru tyce - zalezi jake GPX z nej leze ..resp. zda ma vse tam co ma pro Locus mit. Ja osobne pouzivam GEOGET, kde si muzu kese vyexportovat do GPx a problem nemam . A navic mam i db3 pro A:drake
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#953 Zilog

Zilog

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 76 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2012 - 9:20

Zdravím! Děkuji za odpověď! Tak zaprvé už jsem objevil, jak dostat gpx do c:geo. Zadruhé si už ale teda taky myslím, že mám divné gpx. Nejenže se pouhé souřadnice bez listingů a hintů naimportují do Locusu, ale i do c:gea a do dalších aplikací. Místo ikon keší tam jsou jen nějaké šedivé a místo názvů tam je třeba AA31VF4, A11Y847 atd. Je teda asi problém v cacheprinteru? Ale jaký a proč mi do gpx generuje takovéhle věci? To je na jiné téma, takže to sem nepatří. A zatřetí ten addon pro Locus je užitečný, ale jak při ručních souřadnicích tak při souřadnicích podle GPS mi nic nestáhne a hlásí chybu. V přihlášení to není. Možná to je jen pro Pro verzi Locusu? Děkuji.
  • 0

#954 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2012 - 10:39

Urcite funguje i ve Free verzi Locusu -- otazka je, co hlasi za chybu. Me to obcas hodi taky chybu, ale vetsinou je problem s pripojenim --at uz ze mi Baterry saver uspi spojeni z telefonu ven nebo proste nejakej problem s pripojenim na Gc.com. Uz se mi taky stalo, ze se WIFI tvarila jako pripojena, ale fyzicky pres ni zadna data netekla --obcas to chce zkusit zda funguji i jine software --idealne webovy prohlizec.
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#955 tezzhon

tezzhon

Member

• Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2012 - 19:07

jeee tak to stejne se mi dneska stalo taky....sla jsem do meka a rekla jsem si,ze zkusim stahnout nejaky ty kesky, normalne jsem se pripojila pres wifi,ale pri stahovani mi to zahlasilo nejakou chybu pri stahovani a to wifina pripojena byla,ale asi rychlosti netu nebo silou signalu se nic nestahlo,ale doma vpohode...
  • 0

#956 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2012 - 7:26

tak pánové bohužel ... http://forum.asamm.c...php?f=26&t=1897
  • 0

#957 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2012 - 9:55

Jasne, co se da delat. Vyhazuju {t} z field notes.
  • 0

#958 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2012 - 10:12

Skoda :(
  • 0

#959 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2012 - 10:16

ale prosím vás ... zase tak velký zásah to není ne? Vidíte sami podle hlasování že mnohem více lidí táhne ke standartnímu dialogu na výběr času. Osobně se mi také moc nelíbí ale nějaká snaha o udržení standartního vzhledu asi být musí. Už takhle jsem to dříve schytával za zavírací křížky ala windows ale na ně prostě nedám dopustit :) věřím že si zvyknete a že to nebude tak bolestivé!
  • 0

#960 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2012 - 10:19

Nahodou, ty krizky jsou dobra vec! :)
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů