Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#961 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2012 - 10:38

Hah,čim jinym zavírat než křížkem?
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy

#962 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2012 - 10:52

viděl jsi v nějaké jiné aplikaci křížky na zavírání dialogů? já teda ne ... normálně máš sjet dolů na tlačítko "zpět" a zavírat to tím ...
  • 0

#963 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2012 - 11:18

coz je peknej vopruz porad litat prstem hore, dole. krizky jsou pohodlnejsi :)
  • 0

#964 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2012 - 11:30

jo tak, no tak to je každopádně pohodlnější. Mimoto, když už tě tu mám, nainstaloval jsem geoget addon a když nakopíruju databázi (i několikrát) tak mi to při načítání zahlásí tuto chybu nepodarilo se nacist kesky (lenght=1 region start= 0..." nevíš o co by mohlo jít?
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
pepikov.cz

#965 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2012 - 11:31

jo to bohužel netuším, s tím budeš muset za autorem add-onu
  • 0

#966 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2012 - 11:32

menion napsal/a:
ale prosím vás ... zase tak velký zásah to není ne? Vidíte sami podle hlasování že mnohem více lidí táhne ke standartnímu dialogu na výběr času. Osobně se mi také moc nelíbí ale nějaká snaha o udržení standartního vzhledu asi být musí. Už takhle jsem to dříve schytával za zavírací křížky ala windows ale na ně prostě nedám dopustit :)

věřím že si zvyknete a že to nebude tak bolestivé!

Nebudu 7x tukat na displej, abych dokorigoval cas nalezu o 5 minut. Radsi nebudu cas do elektronickeho logu davat vubec.
  • 0
Android: Locus Map Pro | Waze navigation, traffic & gas prices
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#967 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2012 - 11:33

počítej každopádně s tím že ten čas se použije i pro doplnění field note (pokud máš zapnuté) i pro samotný čas uvedený na geocaching.com u nálezu
  • 0

#968 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2012 - 11:36

menion napsal/a:
počítej každopádně s tím že ten čas se použije i pro doplnění field note (pokud máš zapnuté) i pro samotný čas uvedený na geocaching.com u nálezu

Prave proto jsem psal, ze {t} jsem si prave z tohoto duvodu ze sablony pro field notes vyhodil. Nechapu uzivatele, kterym se zda 7 tuknuti snazsi nez jedno tazeni po displeji a nebudu tuto funkci v jeji nove podobe vubec pouzivat.
  • 0
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#969 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2012 - 13:27

Osobne je mi to celkem jedno ... je fakt, ze podobne uz to kdysi bylo ..jen bez rozklikavani a na "novy soupatkovy" sem si nemohl zvyknout ... prece jen jak bylo trochu destivo, tak mi ty tahatka litala sem tam ...je taky fakt, ze mam velky tlapy a trefit se bylo obcas umeni. Navic me ty tahatka docela stvaly, kdyz sem do fieldnotesoval v teple domova (po dalmatinech napr. kdy telefon skoncil uz v pulce dne) tam me ty presuny a odskoky pres celou hodinu pily krev. Ale jinak je mi to jedno, hlavne ze to funguje...a korigovani o 5 minut ??? je ten dokonale presny cas tak dulezity ??? Tak budu mit proste vsechyn kese zalogovany o 5 minut jinak ... kdyz budu chtit muzu to pri logovani opravit. Navic ja osobne odklepavam vetsinou az cestou od kese ... protoze najit, odklepnout cekat nebo polozit mobil, zase odklepnoit mezi tim logovat .... minuta sem minuta tam a tak loguju az cestou k autu ci dalsi kesi.
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#970 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2012 - 13:31

Dobesh: Praveze loguju az cestou od kese a chtel jsem mit cas stejny jako v logbooku. Zkus si prosim vsimnout, ze uz jsem problem u sebe vyresil. Nebudu to pouzivat a tim je pro me toto tema uzavrene.
  • 0

#971 zemekoulani

zemekoulani

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2012 - 19:48

Dneska mi znovu spadla 2x za sebou verze PRO. Free funguje bez problémů. Dá se v dohledné době očekávat náprava, nebo na tom platící budou hůř? ;)
  • 0
zeměkoulani zdraví zbytek světa!
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)

#972 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2012 - 19:49

budou jako vždy, tak to hold chodí :) PS: verze jde na market T:-1h
  • 0

#973 lacop

lacop

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2012 - 22:44

... , kterak neuvěřitelné se stalo skutkem … a v Locuse nad územím Slovenska si môžem zapnúť vrstvu lesných ciest od Národného lesníckeho centra nad mapou Shocartu. A nielen Shocartu a nielen vrstvu lesných ciest. Odporúčam mrknúť na Menu --- Funkcie --- Prekrývania mapy. Menion vyslyšal moje prianie spred niekoľkých mesiacov a urobil to ešte lepšie a univerzálnejšie ako by som si to vedel vôbec predstaviť. Vďaka, menion. P.S.: Ospravedlňujem sa pánovi Hrabalovi, že som v úvode použil citát z jeho jednej známej knižky. ... a ešte poznámka: Vrstvu lesných ciest NLC si môžete vyrobiť aj ako off-line vrstvu programom MOBAC. Použije sa mapový zdroj "Lesne cesty-vrstva".
  • 0
Samsung Galaxy S II + Locus Pro + iGO
Garmin Oregon 450 (Patched)
Magellan Mobile Mapper 6 + OziExplorerCE 2 + iGO
QSTARZ BT-Q1000Platinum (Datalogger)

#974 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2012 - 12:07

není zač ;) pokud bych obržel nějaké oficiální oznámení od LHC ze slovenka že je možné zapnout stahování, není problém změnit jeden parametr
  • 0

#975 lacop

lacop

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2012 - 12:30

To určite nebude problém. Transparentnú vrstvu lesných ciest Slovenska vytvorila štátna organizácia Národné lesnícke centrum pre GPSTeam. http://info.gpsteam.eu/ Súkromnou správou ti zasielam mail na kompetentného človeka. Podobne obhospodarujú aj vrstvy s TZT a vrstevnicami.
  • 0
Samsung Galaxy S II + Locus Pro + iGO
Garmin Oregon 450 (Patched)
Magellan Mobile Mapper 6 + OziExplorerCE 2 + iGO
QSTARZ BT-Q1000Platinum (Datalogger)

#976 kryshtof

kryshtof

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2012 - 14:50

V aktuální verzi Locusu nemůžu nikde najít Geocaching tools (projekce bodu, field notes, atd - viz obr), špatně hledám nebo je problém jinde?
  • 0
Motorola MB526 Defy+ (Locus) + Qstarz BT-Q1000X a geopesa Naru

#977 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2012 - 15:02

kryshtof napsal/a:
V aktuální verzi Locusu nemůžu nikde najít Geocaching tools (projekce bodu, field notes, atd - viz obr), špatně hledám nebo je problém jinde?

http://forum.asamm.c...?p=12335#p12335
  • 0

#978 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2012 - 7:12

tak snad všechny zásadní neduhy opraveny. Mám jen reportováno že logy u keší mají max jen 10 řádek, zbytek se usekává a že na Androidu 3.X je vidět divný horní panel. Obě chyby opraveny ale nová verze kvůli tomu teď nebude. Jinak snad pády zažehnány a vše by mohlo šlapat krásně rychle a stabilně. Příjemný lov bando
  • 0

#979 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2012 - 7:57

Já asi budu potřebovat malé vysvětlení :D včera jsem si šel trochu zalovit a úplně se mi nějak rozhodilo načítání nejbližších kešek, když jsem dal přepsat stávající tak zůstal stav nezměněn a musel jsem tedy aktuální stav hledat na webu, při návratu z webu do locusu následoval pád locusu. A další překvapení nastalo doma, když jsem zalogoval kešky a chtěl zkusit jestli už se stav zmátořil, tak se mi odlovené kešky změnili na nalezené se smajlíkem, i když jsem nikde nic neoznačoval jako nalezené. To to nějak geocaching4locus stahuje z gc.com? zatím jsem si toho nevšimnul, jde mi z toho hlava kolem :D
  • 0

pepikov.cz

#980 niximor

niximor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2012 - 8:05

Jeste bych mel dotaz, jak presne je to s aktualizaci dat v oblasti. Pouzivam Geoget addon a kdyz nactu znovu kese v urcite oblasti a chci je pridat do aktualni kategorie aniz bych ji mazal, tak se samozrejme muze stat, ze tam vzniknou duplicity. Locus se zepta, co ma s duplicitami udelat. Je tam moznost Overwrite, Ignore a Skip. Predpokladam, ze kdyz vyberu Ignore, tak nedojde k prepsani a zustane pouze stary bod a novy se zahodi. Kdyz ale zaskrtnu takove to zatrzitko "aplikovat pro vsechny", tak mi stejne duplicity vzniknou. Jak to tedy presne ma fungovat?
  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama