Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#981 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2012 - 8:13

prazskychytrak: je tam celkem dost možností takže nevím co přesně jsi, dělal ale každopádně Geocaching4Locus stahuje vždy aktuální data z webu, takže proto ty nalezené keše při kontrole doma. To že locus padnul je samozřejmě možné, snad už by to mohlo být Ok v nové verzi co je od včerejška na marketu, jinak poprosím o nějaký log (napříéklad pomocí CatLog programu) niximor:ohledně "Ignore" na tom dialogu dole je napsané "Stiskni "Ignore" aby se naimportoval bod znovu se stejným jménem, prostě to ignoruje že tam ten bod už je a naimportuje ho stejně. Overwrite přepíše novým a skip přeskočí, takže nechá původní
  • 0

#982 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2012 - 8:19

je fakt že tam u jedné kešky byl nějaký problém i u gc.com, která byla enable, ale tvářila se jako disable, každopádně druhá byla enable a locus říkal že je disable i po přepsání...no uvidím, budu to pozorovat a kdyžtak zneužiju catlog ;) Díky za info a za parádní práci!
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy

#983 niximor

niximor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2012 - 8:28

menion napsal/a:
niximor: ohledně "Ignore" na tom dialogu dole je napsané "Stiskni "Ignore" aby se naimportoval bod znovu se stejným jménem, prostě to ignoruje že tam ten bod už je a naimportuje ho stejně. Overwrite přepíše novým a skip přeskočí, takže nechá původní

diky, nejak jsem to domotal, ted jsem to zkusil a skip je skutecne to spravne tlacitko, ktere mam mackat :)) Aspon ve vetsine pripadu.

Jeste mam jeden dotaz, kdyz uz jsem tak v tom stourani... obcas se mi stane, ze kdyz na mape tuknu na nejaky bod, tak misto zobrazeni dialogu s podrobnostmi o kesi se mi otevre prohlizec na strance about:blank. Kdyz ho pres zpet tlacitko zavru, tak tam detaily jsou, ale je to velice otravne :) Je mi jasne, ze to neni umysl, a ze se mozna jedna o nejakou chybu v nastaveni v mem systemu, nicmene rad prijmu jakekoliv tipy kterym smerem postupovat pri odhalovani priciny.
  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#984 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2012 - 8:30

prosímtě to se mi taky víjimečně stane a stále jsem nepřišel na to proč, takže omluva, hned jak na to přijdu tak samozřejmě opravím ale už o tom vím snad půl roku a ještě teda nic. Ale díky za připomenutí, dám si na to větší pozor ...
  • 0

#985 cz7pka

cz7pka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 85 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2012 - 20:33

Poradí mi někdo kde stáhnou ofline turistické mapy do locusu jestli ovšem jsou.
  • 0

#986 j.mikrob

j.mikrob

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2012 - 21:21

cz7pka napsal/a:
Poradí mi někdo kde stáhnou ofline turistické mapy do locusu jestli ovšem jsou.

Třeba příspěvek v tomto vlákně z 18.04.2012 17:40.
  • 0

#987 Nocni klub

Nocni klub

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2012 - 21:22

No třeba přímo v Locusu to jde... A nebo nějaké jsou tady: http://forum.asamm.c...php?f=43&t=1621
;)
  • 0

#988 Archi1

Archi1

Archi1

• Members
  • PipPipPip
  • 867 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2012 - 5:31

Ahoj, Prosím o radu. V Locusu jsem si vytvoril mapu kolem domácích souradnic ve tvaru hybrid.sqlitedb a potreboval bych si ji rozdelit at nemusím stahovat znova. Jde to nejak?Zkousel jsem to Mobacem ale nedarí se. Díky
  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#989 kryshtof

kryshtof

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2012 - 7:15

Archi1: zkousel jsi to podle tohoto navodu? (uplne dole vzorove xml)
  • 0
Motorola MB526 Defy+ (Locus) + Qstarz BT-Q1000X a geopesa Naru

#990 lacop

lacop

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2012 - 7:33

Podľa toho návodu to určite pôjde. Custom atlas v sqlite formáte sa použije ako mapový zdroj. Podľa mňa je však jednoduchšie vyrobiť si mapu v MOBACU nanovo a netrápiť sa s písaním definície custom mapového zdroja.
  • 0
Samsung Galaxy S II + Locus Pro + iGO
Garmin Oregon 450 (Patched)
Magellan Mobile Mapper 6 + OziExplorerCE 2 + iGO
QSTARZ BT-Q1000Platinum (Datalogger)

#991 Archi1

Archi1

Archi1

• Members
  • PipPipPip
  • 867 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2012 - 10:30

Diky za pomoc. Jeste bych mel otázku zrejme na Lacopa. Vyrobím v Mobacu hybrid.sqlitedb mapu v zomu 17-18. Díky.
  • 0

#992 lacop

lacop

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2012 - 16:05

Myslíš Google Hybrid, čiže satelitné snímky s vrstvou cestnej siete? Áno.
  • 0
Samsung Galaxy S II + Locus Pro + iGO
Garmin Oregon 450 (Patched)
Magellan Mobile Mapper 6 + OziExplorerCE 2 + iGO
QSTARZ BT-Q1000Platinum (Datalogger)

#993 Archi1

Archi1

Archi1

• Members
  • PipPipPip
  • 867 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2012 - 16:23

lacop napsal/a:
Myslíš Google Hybrid, čiže satelitné snímky s vrstvou cestnej siete? Áno.

Ano tu jsem mel na mysli.
  • 0

#994 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 22 květen 2012 - 23:30

menion: Ahoj, davej si prosim pozor, aby se jednou nastavene poradi polozek v menu tak casto nemenilo. Byl jsem dlouhou dobu zvykly ze Geocaching Live je v menu Nastroje tesne nad oddelovacem pro Spolupracujici aplikace. Ted mi to dve aktualizace po sobe uteklo vys. Nejdrive se tam vmackl Live Tracking, coz chapu proc, protoze pokud spravne hadam, je to nova polozka, ale ted se mi tam jeste vecpaly Geocaching nastroje, ktere byly predtim na jine pozici. Po kazde zmene, nez si zvyknu, se mi stane, ze automaticky zvolim polozku na puvodnim miste driv, nez si prectu, ze je tam neco jineho. Ja vim, je to uplna prkotina, ale i ta umi hodne zneprijemnovat caste pouziti, ktere uz je vicemene mechanicke.
  • 0
Android: Locus Map Pro | Waze navigation, traffic & gas prices
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#995 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2012 - 6:44

jo to chápu, v tom případě mě omluv protože v následující aktualizaci to bude znovu přehozené. Každopádně nově tam bude možnost si v nastavení vlastně všechny nepotřebné funkce vypnout, tzn. v seznamu funkcí si ponecháš například jen geocaching takže pak nebude ani moc vadit že se pořadí změnilo. pokud trošku trpíš při posledních updatech tak se omlouvám. Pointa je v tom, že za poslední cca rok, jsme vlastně jen přidával funkce do systému který jsem dříve udělal. Jenže doba moje zkušenosti pokročili a jelikož jsem celkem puntíčkář, rozhodl jsem se celé GUI co nejvíce zpříjemnit. Což je samozřejmě problém pokud jsi na něco zvyklý ale věřím že ve výsledku to oceníš(te).
  • 0

#996 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2012 - 8:36

Menione znas nas, my to spis oce®nime :P
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#997 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2012 - 8:41

menion napsal/a:
jo to chápu, v tom případě mě omluv protože v následující aktualizaci to bude znovu přehozené. Každopádně nově tam bude možnost si v nastavení vlastně všechny nepotřebné funkce vypnout

Oooo! Jestli tam bude moznost si nechat ve funkcich jen ty pouzivane, tak to uz se moc tesim na aktualizaci!!!
  • 0
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#998 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2012 - 8:45

jo znám vás a ano bude. Problém mi přijde není vysoké množství funkcí, ale spíše to že je člověk má pořád na očích i když je nepotřebuje. Takže kromě vyhledávání a myslím sdílení, půjde vše ze seznamu funkcí vypnout. Aktualizace snad bude v pátek ať se může o víkendu testovat
  • 0

#999 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2012 - 20:10

tak máte to tam, snad se bude líbit
  • 0

#1000 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2012 - 21:54

Uzasne, diky moc! Snad te na oplatku potesim informaci, ze jsem za posledni dva mesice presvedcil jednoho kolegu z prace a dva Rakusaky nejen k pouzivani Locusu, ale take k zakoupeni Pro verze. ;)
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama