Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#1001 BlackReider

BlackReider

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2012 - 7:40

Zdravicko :-) nemate nahodou nekdo link na down offline map nemecka do locusu ? dekuji :-)
  • 0

#1002 niximor

niximor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2012 - 7:50

BlackReider: http://www.vectormaps4locus.eu/
pro priste zkus trosku hledat, neni to tak slozite...
  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#1003 BlackReider

BlackReider

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2012 - 7:56

ja hledal.. a neco podobneho cos mi napsal jsem nasel.. myslel jsem spise soubor offline mapy celeho nemecka.. a ne jen casti..
  • 0

#1004 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2012 - 10:40

fotrik napsal/a:
Uzasne, diky moc! Snad te na oplatku potesim informaci, ze jsem za posledni dva mesice presvedcil jednoho kolegu z prace a dva Rakusaky nejen k pouzivani Locusu, ale take k zakoupeni Pro verze. ;)

hehe děkuju, milé :)

mapa německa bude asi v složce General, koukni
  • 0

#1005 rytirimelnicti

rytirimelnicti

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2012 - 11:06

Mám dotaz k aplikaci Locus. Zkoušel někdo z vás vytvořit si vlastní vektorovou mapu z AutoCADového formátu DWG do jiného Locus(em) čitelného formátu?
  • 0

#1006 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2012 - 11:13

Mam dojem ze co se Vektorek tyce neni mapa Nemecka v celku (mozna kvuli velikosti) ale asi na 3 nebo 4 casti.
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#1007 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2012 - 11:16

mapu jsem rozhodně v celku vytvářel a je v Locus Shopu. Nejsem si jist jestli jsem jí posílal i správci toho alternativního serveru ale měly by tam být EDIT: a jinak z DWG jsem mapu teda nezkoušel, musel by jsi jí nejdříve nějak převést na OSM (XML) formát a z něj pak do formátu co načte Locus
  • 0

#1008 rytirimelnicti

rytirimelnicti

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2012 - 11:18

Německo je složeno ze 16 souborů: Baden-Wurttemberg Bayern Berlin Brandenburg Bremen Hamburg Hesen Mecklenburg-Vorpommern Niedersachsen Nordrhein-Westfalen Rheinland-Pfalz Saarland Sachsen Sachsen-Anhalt Schleswig-Holstein Thuringen
  • 0

#1009 rytirimelnicti

rytirimelnicti

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2012 - 11:20

Děkuji za "naťuknutí" ... zkusím se s tím poprat :)
  • 0

#1010 solsais

solsais

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 325 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2012 - 11:35

menion napsal/a:

fotrik napsal/a:
Uzasne, diky moc! Snad te na oplatku potesim informaci, ze jsem za posledni dva mesice presvedcil jednoho kolegu z prace a dva Rakusaky nejen k pouzivani Locusu, ale take k zakoupeni Pro verze. ;)

hehe děkuju, milé :)

mapa německa bude asi v složce General, koukni

Jak píše menion, je tam i vcelku. Je tam rozdělená na kousky v sekci Europe-Germany a v sekci Europe-General je jako jeden soubor.
  • 0

#1011 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2012 - 21:44

Myslel jsem, ze je to nahla "indispozice", ale v posledni verzi mi nejde nacitat PQ pres Geocaching Live. Hlasi to "Zadne Pocket Query ke stazeni." Nechal jsem si bohuzel aktualizaci pred dnesni cestou az na posledni chvili a stalo me to odpoledne zbytecne hledani s neaktualnimi daty. Zkusil jsem to ted vecer znovu a stale nic.
  • 0
Android: Locus Map Pro | Waze navigation, traffic & gas prices
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#1012 pappp

pappp

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2012 - 6:40

Mě poslední verze PQ stahuje. Psal jsem na fóru Locusu (viz Locus pro 2.3.4. - problém) ohledně problému s předchozí verzí - na obrazovce zůstávala hlavní lišta programu a nešlo v nastavení skrýt systémovou lištu. To první je odstraněno, bohužel stále přetrvává nemožnost přepnutí na celou obrazovku. Sice v případě tabletu to není zas taková vada na kráse jinak perfektního programu, ale kdyby se zadařilo vrátit plnou funkčnost :):):):):):) Díky
  • 0

#1013 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2012 - 6:46

ty PQ mě štvou, problém už je reportován tady https://getsatisfact...nd_pocket_query ... je to nějaká chyba na GroundSpeak serveru, protože když jste zalogovaní tak vše ostatní funguje. Nicméně většině pomohlo se odlogovat a zase zalogovat (případně 2x). No psal jsem jim hned zase zprávu, třeba je to tentokrát popožene jinak na tom tabletu, problémy mi dělá A3.x, ale teď další verze by to už snad konečně! měla mít v pořádku
  • 0

#1014 MA-FI-AN

MA-FI-AN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2012 - 21:17

tak jsem se naucil s Locusem i Mobacem, dostal bezproblemu mapy do locusu a jen jsem se chtel zeptat. Mam v Locusu Vectorove mapy u kterych se dostanu az k problizeni na 5 metru meritko, existuje nejaka takova topomapa s takhle enormnim priblizenim pro cr ? s mapama co nabizi mobac ve formatu pro Locus se dostanu max na 200 metru.. Na druhou stranu narozdil od vectorovych ale zase maji v sobe tyhle mapy lesni cesty napriklad, teda rozhodne vic lesnich cest a k tomu znacenych nez mapy vektorovy.. najdu tedy nekdy podrobnejsi mapy na zpracovani v Mobacu ?
  • 0
Jsme Premium Memberi a jsme na to hrdi Nemame Radi Igelitky v Lese Nas GeoTým:MA touš , FI lip , AN etka + dobrovolnici : Natalka, Simon,GeoPes Eda,Geopas Brandy, Ještěrka hybatelka Punto. Zarizeni:Garmin Oregon550t,Geoget,SE Xperia Arc S+Locus

#1015 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2012 - 11:33

menion napsal/a:
ty PQ mě štvou, problém už je reportován tady https://getsatisfact...nd_pocket_query ... je to nějaká chyba na GroundSpeak serveru, protože když jste zalogovaní tak vše ostatní funguje. Nicméně většině pomohlo se odlogovat a zase zalogovat (případně 2x).

Zabralo to az po tretim prihlaseni. Dik!
  • 0
Android: Locus Map Pro | Waze navigation, traffic & gas prices
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#1016 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2012 - 11:40

Asi bych mela Locus poradne prozkoumat, ocividne nevim o vsech vychtavkach :D
  • 0

#1017 Zerthe

Zerthe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2012 - 12:55

MA-FI-AN napsal/a:
tak jsem se naucil s Locusem i Mobacem, dostal bezproblemu mapy do locusu a jen jsem se chtel zeptat. Mam v Locusu Vectorove mapy u kterych se dostanu az k problizeni na 5 metru meritko, existuje nejaka takova topomapa s takhle enormnim priblizenim pro cr ? s mapama co nabizi mobac ve formatu pro Locus se dostanu max na 200 metru.. Na druhou stranu narozdil od vectorovych ale zase maji v sobe tyhle mapy lesni cesty napriklad, teda rozhodne vic lesnich cest a k tomu znacenych nez mapy vektorovy.. najdu tedy nekdy podrobnejsi mapy na zpracovani v Mobacu ?

Já podrobnější nenašla, kombinuji používání vektorových a topo. Vektorové mapy mají tu výhodu, že ani při vysokém přiblížení a tedy stažení mnohem většího množství dlaždic nezaberou příliš místa v paměti, tedy je možné dovolit si stáhnout třeba celou ČR se všemi zoomy a není proto potřeba MOBAC jen na určité výřezy, jako je tomu u topo.
  • 0

#1018 niximor

niximor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2012 - 13:04

Zerthe napsal/a:
Já podrobnější nenašla, kombinuji používání vektorových a topo. Vektorové mapy mají tu výhodu, že ani při vysokém přiblížení a tedy stažení mnohem většího množství dlaždic nezaberou příliš místa v paměti, tedy je možné dovolit si stáhnout třeba celou ČR se všemi zoomy a není proto potřeba MOBAC jen na určité výřezy, jako je tomu u topo.

To bude tim, ze u vektorovych map se netahaji zadne dlazdice, neni tam nic jako urovne zoomu, ale proste predpis dat, ze kterych se ty dlazdice vzdycky znovu v zarizeni nakresli. Proto je to tak male a muze se to tahat po celych statech :)
  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#1019 Zerthe

Zerthe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2012 - 13:23

niximor napsal/a:
To bude tim, ze u vektorovych map se netahaji zadne dlazdice, neni tam nic jako urovne zoomu, ale proste predpis dat, ze kterych se ty dlazdice vzdycky znovu v zarizeni nakresli. Proto je to tak male a muze se to tahat po celych statech :)

Aháá, tak tím to tedy je! dík, jsem zas o něco moudřejší. Z toho tedy vyplývá i to, že vektorové mapy nelze použít ani jako zdroj do MOBACu, že?
  • 0

#1020 Nitrosnb

Nitrosnb

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2012 - 9:29

Nemate nekdo po aktualizaci Locusu, problem ze zobrazovanim kesi? (druhu). Stahl jsem si nove gpx do telefonu, predtim se chtel jeste Locus aktualizovat, tak jsem to udelal a po nahrani kesi se mi ukazuji vsechny stejnym symbolem v podobe hnede ikony s pismenem i. Takle se mi na mape zobrazovali pouze body ktere jsem pridal rucne, nevite v cem je problem?
  • 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama