Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#1021 Nocni klub

Nocni klub

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2012 - 10:59

Hmm, taky mi to tak udělalo. :| Ikony všech keší jsou stejné, hnědé, hnusné.... :(
  • 0

#1022 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2012 - 11:05

Ono podle changelogu s tim menion neco delal, takze se tam asi vloudila chybicka.... (chg: import/export of GPX files together with links to icons) jinak pri pouzivani DB z GG mi ikony problem nedelaji...
  • 0

#1023 Nocni klub

Nocni klub

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2012 - 11:08

A jaký používáš formát pro export? Já už vyzkoušel dva a pořád stejné. Body, které jsem importoval před aktualizací Locusu jsou ok, ale po aktualizaci ne..
  • 0

#1024 Nitrosnb

Nitrosnb

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2012 - 11:15

Taky mam body udelane pred aktualizaci ok, ale ty co jsem daval po aktualizaci jsou hnede, ja pouzivam PQ s GC.com, Geoget pouzivam jen na statistiku. V navigaci mam kesky oznaceny spravne, takze bude asi chybicka v Locusu.
  • 0

#1025 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2012 - 11:21

Zlobi to jen s GPX. Pokud locus nacita odjinud (databaze GG, GSAK, mozna i gc.live) tak to nezlobi
  • 0

#1026 Nocni klub

Nocni klub

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2012 - 11:52

Tak jsem to chtěl zkusit z toho GG a nějak jsem nepochopil jak to tam dostat..:| Nu což, dneska půjdeme lovit s ošklivýma hnědýma ikonkama a večer budu muset ten GG pořádně naštudovat... ;)
  • 0

#1027 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2012 - 12:00

Nainstalujes addon pro GG databazi, nahrajes DB nekam do telefonu, spustis ten addon (ne locus!) vyberes cestu k DB a je to... a jeste je potreba v nastaveni locusu povolit periodicky aktualizace /aby to ancitalo kese automaticky)
  • 0

#1028 Nocni klub

Nocni klub

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2012 - 12:12

Ach jak snadné... :) Díky moc, funguje to skvěle! ;)
  • 0

#1029 Nitrosnb

Nitrosnb

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2012 - 13:45

Jenom ze nez GG natahne kese z GC tak to trva milion let, kdo ma PM clenstvi tak je 1000x rychlejsi si stahnout PQ, ne?
  • 0

#1030 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2012 - 14:31

To je za predpokladu, ze pouzivas geojarry. Pokud pouzijes gc.live v GG, coz muze i PM (si ce mas jen zakladni info o kesi, ale furt lepsi nez nic), tak to mas behem chvilicky a je jedno, jestli jsi BM nebo PM... Alwe to uz nema v tematu o Locusu co delat... Nebo si to do Locusu natahej pres addon od arcaa a mas to taky hned...
  • 0

#1031 Nitrosnb

Nitrosnb

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2012 - 15:01

petulinka1 napsal/a:
To je za predpokladu, ze pouzivas geojarry. Pokud pouzijes gc.live v GG, coz muze i PM (si ce mas jen zakladni info o kesi, ale furt lepsi nez nic), tak to mas behem chvilicky a je jedno, jestli jsi BM nebo PM...
Alwe to uz nema v tematu o Locusu co delat... Nebo si to do Locusu natahej pres addon od arcaa a mas to taky hned...

Aha tak to vubec neznam, byl jsem rad kdyz jsem se naucil pouzivat castecne GG na statistiky a na natahovani kesi, ale pak jsem obetoval 600kc za clenstvi a pouzivam PQ, ono je totiz GG, dost slozity a dost se meni, takze navody vydany pak najednou nefunguji...ale to sem fakt nepatri, takze sorry.
  • 0

#1032 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2012 - 14:08

za ikonky se omlouvám. Přesně jak píše Petulinka, chybka se vloudila jinak po závažné chybě doporučuji kouknout na GetSatisfaction, kde bývá diskuze případně řešení ... https://getsatisfact..._1_upgrade_bugs už jsem zpět z malého výletu, takže jdu hned vyrábět opravy tak dnes nebo zítra vypustím
  • 0

#1033 radims

radims

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 70 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2012 - 19:07

Já mám ještě trochu jiný problém. Po aktualizaci mi zmizely VŠECHNY body. Už to ve složce Geocaching suše píše 0/0. Cca 2800 keší, nalezených i nenalezených, z toho nějaké rozluštěné mystery a multi... Ajajaj. Ať hledám jak hledám, nikde ty data v telefonu nemůžu najít.
  • 0

#1034 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2012 - 19:09

ajaj, jakpak to ... ostatní kategorie ti ukazují nějaké body nebo všechny mají 0? Jsi si jist že jsi si data při ěnjaké operaci (práce s kategoriemi) nesmazal?
  • 0

#1035 radims

radims

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 70 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2012 - 19:44

Všechny kategorie 0/0. Teď jsem našel jednu zálohu a porovnal to. Soubor geocaching.sqll má 4.0 KB, čas poslední úpravy přesně po aktualizaci. V březnu (moje poslední záloha) měl 18 MB...
  • 0

#1036 solsais

solsais

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 325 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2012 - 20:08

Mně to zase po aktualizaci začalo psát na Samsungu Galaxy Note: "Nalezena duplicitní kořenová složka /mnt/sdcard/Locus a /mnt/sdcard/external_sd/Locus". Jinak všechno jede, nic se neděje kešky se načítají, ale v menu Funkce-Sploupracující aplikace jsem měl všechno dvakrát. Pak jsem se ale nějak vrtal v různém nastavení a už to nemám, ale nejsem schopen říci, co jsem udělal, že to zmizelo :( , takže sorry, irelevantní info. Ale ta poznámka o duplicitě je tam při každém startu.
  • 0

#1037 LukasX

LukasX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 387 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2012 - 7:18

solsais napsal/a:
Mně to zase po aktualizaci začalo psát na Samsungu Galaxy Note: "Nalezena duplicitní kořenová složka /mnt/sdcard/Locus a /mnt/sdcard/external_sd/Locus".
Ale ta poznámka o duplicitě je tam při každém startu.

Ten samý problém na LG Optimus 2X
  • 0

#1038 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2012 - 7:33

radims napsal/a:
Všechny kategorie 0/0.
Teď jsem našel jednu zálohu a porovnal to.
Soubor geocaching.sqll má 4.0 KB, čas poslední úpravy přesně po aktualizaci.
V březnu (moje poslední záloha) měl 18 MB...

no Radime, tak to teda netuším. Co k tomu dodat ... měl jsi v GC databázi něco cenného co nemáš někde jinde? Otázka je jak se tohle mohlo stát a aby se to nestalo znovu. Nemohl jsi třeba při spuštěném Locusu vypnout telefon, nějaký nahodilý restart, nečekaný pád?

jinak pánové s "duplicitní složkou", zkoušeli jste včerejší verzi? Dělá vám to stále?
  • 0

#1039 solsais

solsais

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 325 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2012 - 11:01

Ano, dělá mi to i verze 2.4.2. Ale jinak jsem nepřišel na nic, v čem by to funkci programu omezovalo.
  • 0

#1040 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2012 - 11:40

nene určitě to neomezuje, je to jen vyslověne upozornění že nějakým nedopatřením se vytvořily dvě složky jeden kolega už tady píše že je to ok http://forum.asamm.c...php?f=28&t=2022 tobě to vypisuje dvě naprosto stejné cesty jakožto duplicitní?
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama