Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#1041 solsais

solsais

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 325 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2012 - 12:56

Nene, píše mi to: /mnt/sdcard/Locus a /mnt/sdcard/external_sd/Locus To první je fyzická paměťovka a to druhé je virtuální paměťovka v interní paměti, když není žádná fyzická vložena.
  • 0

#1042 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2012 - 12:57

no tak ale tebe to v tom případě varuje korektně. Jeden z těch dvou adresářů vznikl omylem (když například nebyla SD karta dostupná) a je k ničemu ... tudíž neplatný adresář smazat
  • 0

#1043 solsais

solsais

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 325 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2012 - 13:52

Varuje korektně, to jo. Já mu taky nic nevyčítám :) Jenom upozorňuju, že nějak vzniknul, což se při předchozích aktualizacích nestávalo. Já vím, jsou věci mezi nebem a zemí ... ;)
  • 0

#1044 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2012 - 13:54

aha tak teď už mám jasno (o co tu vlastně jde) :) no vzniká bohužel v případě že není aktuálně připojená SD karta (je například připojená jako mass storage a přitom spustíš Locus). Trošku problém a nevím jak to elegantně řešit. Prozatím takto ...
  • 0

#1045 solsais

solsais

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 325 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2012 - 10:34

Fajn, nejspíš to fakt byl problém můj a mého telefonu. Děkuju moc Je to super program ;)
  • 0

#1046 radims

radims

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 70 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2012 - 16:40

menion napsal/a:

radims napsal/a:
Všechny kategorie 0/0.
Teď jsem našel jednu zálohu a porovnal to.
Soubor geocaching.sqll má 4.0 KB, čas poslední úpravy přesně po aktualizaci.
V březnu (moje poslední záloha) měl 18 MB...

no Radime, tak to teda netuším. Co k tomu dodat ... měl jsi v GC databázi něco cenného co nemáš někde jinde? Otázka je jak se tohle mohlo stát a aby se to nestalo znovu. Nemohl jsi třeba při spuštěném Locusu vypnout telefon, nějaký nahodilý restart, nečekaný pád?

jinak pánové s "duplicitní složkou", zkoušeli jste včerejší verzi? Dělá vám to stále?

Hele, nic cenného jsem tam neměl, jen nějaká data k jedné hře ;)
Nic, kvůli čemu bych si rval vlasy tam nebylo. Resp. nic co bych nedokázal vyluštit znova...
Den před aktualizací se mi Locus tak divně kousl při startu, chybovou hlášku sem odeslal, ale data tam pak byla. Po aktualizaci už ne.
Přetáhl jsem na kartu soubor geocaching.sqll z březnové zálohy a funguje to normálně.
Asi budu zálohovat častěji :P
  • 0

#1047 raddino

raddino

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 243 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2012 - 17:34

u mě se vyskytnula tato chyba, objevil jsem jí náhodou.
Vložený obrázek
nijak mě neomezuje v používání, jen to hlásim
  • 0

#1048 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2012 - 13:36

Nevím, co to je za chybu a předtím jsem si ji nevšiml, ale přestaly se mi vykreslovat online mapy (SQL a vector fungují bez problému). Zvolím online mapu, ale místo ní jen problikne "načítání" a pak už je na ploše jen prázdný prostor (teda jen ty prázdné "pseudodlaždice") s kešema na svém místě. Je to nějaké nastavení? Nebo chyba po aktualizaci?
  • 0
Užívej života...

#1049 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2012 - 13:48

radimsi, omlouvám se tedy za nechtěné komplikace a jsem rád že jsi tam neměl nic důležitého! raddino, to už jsem někde viděl ale nevím kde. Zkoušel jsi Locus ukončit nějaký task killerem jestli to nepomůže? puczmeloune: doporučuji zkontrolovat menu > nastavení > mapy - pokročilé, a u Online map, "Offline mód". Dá se zapnout tady a nebo v "Rychlém přepínači" jestli nepoužíváš
  • 0

#1050 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2012 - 21:43

menion napsal/a:
puczmeloune: doporučuji zkontrolovat menu > nastavení > mapy - pokročilé, a u Online map, "Offline mód". Dá se zapnout tady a nebo v "Rychlém přepínači" jestli nepoužíváš

Ha zrada - nový "facelift" a nové nastavení na mód geocachng mi skryl v nastavení "Nastavení pro experty" a tudíž i "online/offline mod, který jsem tak v nastavení online map ani přepínátku nenašel... díky tvé rade jsem se tedy v tom porejpal a ono nastavení (oboje) našel - díky :)
  • 0
Užívej života...

#1051 raddino

raddino

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 243 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2012 - 9:52

menion: hlásím, že po restartu už se to duplicitně neukazuje. Kdyby se mi to stalo znova, zkusím vysledovat proč a co tomu předcházelo.
  • 0

#1052 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:30

puczmeloun: no toho jsem se bál že se stane :). Tak naštěstí jsi to odhalil ohledně teď duplicitních položek v menu, tak včera se mi to taky stalo jednou a po vypnutí/zapnutí vše v pohodě, tak nevím teda ... :/
  • 0

#1053 raddino

raddino

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 243 příspěvků(y)

Publikováno 22 červen 2012 - 9:13

menion: mohl bych mít request prosím? Nešlo by do infa, které se zobrazí po kliknutí v mapě na keš přidat (třeba volitelně) zobrazení i hintu? V praze převážně lovim pouze pomocí offline map a když se chci podívat na hint, tak musím klik na keš-otevřít detaily-klik na hint. Takže pokud by šel zobrazit hint hned po kliknu na keš, bylo by to super.
  • 0

#1054 Muz_a_Zena

Muz_a_Zena

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 37 příspěvků(y)

Publikováno 22 červen 2012 - 9:58

zaloz si pozadavek sem https://getsatisfaction.com/locus ;-)

Kazdopadne pokud by se to implementovalo, melo by nekde jit i vypnout, nekdo si uziva lov bez hintu a takto by ho mohl nechtene zahlednout.
  • 0

#1055 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 22 červen 2012 - 10:04

přesně to jsem si taky říkal, spíše naopak předpokládám že většina se k hintu uchyluje až později a tohle by bylo naopak naškodu (pokud by to nešlo vypnout). GetSatisfaction v tomto případě doporučuju
  • 0

#1056 Zerthe

Zerthe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2012 - 13:46

raddino napsal/a:
u mě se vyskytnula tato chyba, objevil jsem jí náhodou...

U mě se vyskytla taktéž (SE Xperia mini pro - 2.3.4). Po restartu se to srovnalo jen u nastavení zástupce "funkcí", ale u "programů" vícečetnost trvá i po restartu. Navíc při použití nastaveného tlačítka "GPS" aplikace padá. Případně se nerozevře menu nastavení pravého panelu, ale jen jeho záhlaví:
Vložený obrázek

Vložený obrázek
  • 0

#1057 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2012 - 16:39

Zerthe, zítra případně v pátek bude po delší době (nezvykle více jak 10 dní) update takže pokud bude i pak zlobit (duplikování položek by se už dít nemělo), tak pak to pořešíme
  • 0

#1058 Zerthe

Zerthe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2012 - 18:33

Jste dokonalí :-D dík, počkám si :)
  • 0

#1059 m.e.d.v.e.d.i.

m.e.d.v.e.d.i.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 218 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2012 - 0:21

Mel bych dotaz, jak funguje ve filtru polozka pouze vypocitane, kesi u kterych mam wpt FINAL nebo se mi natahnul wpt z geocaching.com u vylustenych mysterek mam v telefonu spoustu dokonce splnuji i ostatni podmnky filtru ale filtr mi vyhodi prazdnou mnozinu. Mam podezreni, ze chce nejaky konkretni atribut nebo vzor wpt, muzu vedet jaky ? Neslo by to trochu zobecnit na typ WPT s nazvem FINAL nebo alespon Coordinate override / Konecne umísteni. Docela by se mi tento filtr hodil na vypoctene multiny mysterky v kombinaci se skryt vlastni a nalezene pak supr pomocnik po prijedu do mesta kde mam vylustino ale nepamatuji si co presne :) Díky za opdoved
  • 0

#1060 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2012 - 6:55

Funguje to bravurne - alespon na kese final WP. takze mas nastaveno asi moc podminek :)Muzu kombinovat moznosti filtru, o k terejch pises, jak chcu a porad to jede :)
  • 0

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama