Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#1081 JeDie

JeDie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 133 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2012 - 19:23

Pravy panel zobrazeni: dvakrat se dotknout displeje v miste kde panel normalne byval...
  • 0

#1082 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 145 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2012 - 19:47

Obnovis ho poklepanim na prave strane mapky, kde ma ten panel byt.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#1083 LadyBird

LadyBird

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 130 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2012 - 20:06

Pouzivam Locus pouze offline a databazi GG. Vse funguje. Jenom bych ocenila i offline pristup k obrazkum vcetne spoileru. Uz s tim delsi dobu laboruju, ale stale se nedari. Zatim jsem nasla plugin spoiler, ale neni mi uplne jasne, jakym zpusobem ho nastavit, aby fungoval v mobilu ve spolupraci s Locusem. Diky za radu.
  • 0

#1084 mike_btk

mike_btk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 151 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2012 - 20:23

JeDie, Gord...

Díky za radu. Už se mi to povedlo - ale jenom v módu "schovat, když je neaktivní". Myslel jsem, že to funguje i v případě "vždy schovaný" - že ho vyvolám jen když chci, ale takhle to bude taky dobrý.
Takže díkec!
  • 0

#1085 LudaL

LudaL

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 310 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2012 - 20:30

LadyBird napsal/a:
Pouzivam Locus pouze offline a databazi GG. Vse funguje. Jenom bych ocenila i offline pristup k obrazkum vcetne spoileru. Uz s tim delsi dobu laboruju, ale stale se nedari. Zatim jsem nasla plugin spoiler, ale neni mi uplne jasne, jakym zpusobem ho nastavit, aby fungoval v mobilu ve spolupraci s Locusem. Diky za radu.

Ahoj, až teď jsem si všiml, že jsi odpověděla. Dal jsem odpověd do původního vlakna http://www.geocachin...620#post_363620
  • 0

#1086 LukasX

LukasX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 387 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2012 - 7:20

Ahojte, mam technicky problem. Potrebuju si stahnout nove vektorove mapy UK, zaplatil jsem si kredit v Shopu a pri pokusu o stahnuti me to neustale varuje, ze add-on neni validni. Pochopil jsem, ze to ted je delane jinak a chtel jsem addon podle doporuceni odinstalovat, ale NIKDE ho nemuzu najit. - ani v nainstalovanych aplikacich - ani v seznamu aplikaci na google play - ani nikde v locusu v seznamu spolupracujicich aplikaci a modulu Vim, ze jsem ho kupoval, instaloval – ale jak se ho zbavit? Diky za tip, at jsem nevyhodil kredit zbytecne (potrebuju skotsko docela rychle, dokud jsem na wifi
  • 0
Venku prší nebo všechny krabky odlovené? Začtěte se do Tesaříka a můžete začít sami tvořit nejen originální kešky...

#1087 ti-na

ti-na

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2012 - 10:28

LukasX napsal/a:
Ahojte,
mam technicky problem. Potrebuju si stahnout nove vektorove mapy UK, zaplatil jsem si kredit v Shopu a pri pokusu o stahnuti me to neustale varuje, ze add-on neni validni. Pochopil jsem, ze to ted je delane jinak a chtel jsem addon podle doporuceni odinstalovat, ale NIKDE ho nemuzu najit.

- ani v nainstalovanych aplikacich
- ani v seznamu aplikaci na google play
- ani nikde v locusu v seznamu spolupracujicich aplikaci a modulu

Vim, ze jsem ho kupoval, instaloval – ale jak se ho zbavit? Diky za tip, at jsem nevyhodil kredit zbytecne (potrebuju skotsko docela rychle, dokud jsem na wifi

Skus hladat v nastaveniach mobilu Nastavenia/Aplikacie/Sprava aplikacii. Tam by uz mal byt "Locus-Addon Vector maps". Aspon vo verzii Androida 2.2 Froyo je to takto.
Po kliknuti na neho by sa mal dat odinstalovat. Mozno si ho hladal v zozname aplikacii, ale v tom, kde sa daju aplikacie len spustit (a tato sa samotna spustit neda- len cez Locus, preto tam asi nie je).
  • 0

#1088 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2012 - 9:50

LadyBird napsal/a:

kdo si počká, ten se dnes (nebo přinejhorším zítra dočká) ;)
  • 0

#1089 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2012 - 18:40

tak doporučuji vyzkoušet nový "Offlinizer" ... věřím že se bude líbit ... GC závisláci ;)
  • 0

#1090 cz_bew

cz_bew

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2012 - 22:23

menion napsal/a:
tak doporučuji vyzkoušet nový "Offlinizer" ... věřím že se bude líbit ... GC závisláci ;)

A jak jej mame vyzkouset? Ve zmenach jsem jej nasel, kde je ale zahrabany v locusu jako takovem?
  • 0

#1091 cztweety

cztweety

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2012 - 22:32

Geocaching nástroje, uplně dole. Funguje super :) A pak u každého bodu je dostupný mám dojem :) Parádní věcička, díky za ni ;)
  • 0
Jára Cimrman - otec GPS aneb „Gde Proboha Sem ?“

GEOPERNIKARI

#1092 cz_bew

cz_bew

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2012 - 22:53

njn, nocni slepota. To bylo jedine misto kde jsem to nehledal :D
  • 0

#1093 LadyBird

LadyBird

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 130 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 6:22

Rada bych vyzkousela, ale nevim, jak offlinizer nainstaluju. V marketu jsem ho nenasla. Telefon mam kratce a jeste se v nem moc nevyznam. Jak se dostanu ke zmenam? Predem diky za radu.
  • 0

#1094 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 6:37

LadyBird napsal/a:
Rada bych vyzkousela, ale nevim, jak offlinizer nainstaluju. V marketu jsem ho nenasla. Telefon mam kratce a jeste se v nem moc nevyznam. Jak se dostanu ke zmenam? Predem diky za radu.

Nainstaluj novou verzi Locusu - je jeho soucasti.
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#1095 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 7:56

Škoda že to nefunguje ve free verzi.
  • 0

#1096 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 8:57

no jo, tak ti co zaplatili musí mít nějaké bonusy navíc v podobě funkcí které nejsou esenciální pro práci s programem ale mohou mile pomoci a potěšit. A tohle je přesně taková funkce Jinak to vyhledávání spolerů nemusí být bezchybné, takže pokud by vám to stahovalo nepatřičné obraázky nebo naopak některé které by mělo nestahovalo, pošlete mi ID keše a já to obratem opravím LadyBird: je součástí 2.5.2 verze a najdeš ho ideálně pod menu > funkce > geocaching nástroje. Na obrázku pak uvidíš jak na to (tedy jak to spustit v kategorii bodů). Kdyby něco piš
  • 0

#1097 cztweety

cztweety

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 10:48

shaman3 napsal/a:
Škoda že to nefunguje ve free verzi.

A to je hodne zaplatit kilo za Pro verzi ?
Myslim, ze se to vyplati si zaplatit a podporit vyvoj a mit neco navic :)
  • 0
Jára Cimrman - otec GPS aneb „Gde Proboha Sem ?“

GEOPERNIKARI

#1098 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 11:10

Za SW zásadně neplatím, stačí když platím za HW. B)
  • 0

#1099 Hoomoon

Hoomoon

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 11:25

shaman3 napsal/a:
Za SW zásadně neplatím, stačí když platím za HW. B)

LOL- a jak to železo (HW) rozchodíš bez ovládání (SW)?

BTW, autor Locusu si opravdu zaslouží za tak dobrý soft odměnu i větší, než jakou požaduje...
  • 0

#1100 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 11:27

SW dává výrobce k tomu HW zdarma. Kdo chce za další SW platit, tak ať platí, já mu v tom nebráním.
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama