Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#1101 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 11:28

shaman3 napsal/a:
Za SW zásadně neplatím, stačí když platím za HW. B)

OT: Jak si vyděláváš na živobytí?
  • 0

#1102 Hoomoon

Hoomoon

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 11:33

shaman3 napsal/a:
SW dává výrobce k tomu HW zdarma. Kdo chce za další SW platit, tak ať platí, já mu v tom nebráním.

Pokud Ti správně rozumím:
1) koupíš si auto (HW)
2) prodejce Ti ho prodá třeba s novými pneumatikami nebo s klimatizací (SW)
3) jezdíš s autem jen do té doby dokud A) nesjedeš gumy nebo B) nechcípneš smradem ze zkažené klimatizace

a to vše proto, že zásadně za SW neplatíš (rozpor je již v této větě, bo SW kupuješ v ceně HW stejně jako pneu)...funny!
  • 0

#1103 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 11:35

Pneumatiky přece nejsou SW, SW je v autě maximálně uvnitř řídící jednotky a tu nikdy neojedu jako pneu. :D
  • 0

#1104 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 12:16

hehe srandovní diskuze :) jen varuju (dle narážek o cenně), že od května jsme rozšířili team (doposud já + přítelkyně) na větší team o dalšího kolegu co bude vylepšovat vektorové mapy a něco na serveru takže jsme i zvedli cenu. Naštěstí vás co již Locus máte se to netýká, takže žádné strachy. A vás co nemáte tak si ho nekupujte. Raději šetřete na windows ať nemusíte pořád pracovat v Linuxu ;) jinak jak vám Offlinizer šlape? Žádné trable?
  • 0

#1105 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 12:30

Ve FREE verzi nešlape. :P Ale zajímalo by mě přesto, jak to funguje v té PRO verzi. ;)
  • 0

#1106 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 14:31

Radsi uz neaktualizuji a drzim se starsi verze, kde funguje snadny pristup ke kategoriim, Offlinizer nijak zvlast nepotrebuji. Ale mel bych jine napady na vylepseni: 1) Mam otaceni mapy podle akcelerometru vypnute, ale menu, listingy, dialogy se otaceji dal. Byl bych docela rad, kdybych si v teto aplikaci mohl vypnout otaceni uplne. 2) Pripominam napad, aby pokud vsechny body v kategorii byly zobrazene, aby se zobrazeni vsech bodu kategorie udrzelo i po importu GPX vcetne nove pridanych.
  • 0
Android: Locus Map Pro | Waze navigation, traffic & gas prices
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#1107 Muz_a_Zena

Muz_a_Zena

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 37 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 15:57

Offlinizer je fajn, ale toho klikani... Nebylo by mozne doplnek GC4 Locus integrovat a vsechny funkcionality udelat vice user friendly? Zvolit si uz pri stahovani, ze chci ulozit spoilery, mit moznost aktualizovat vsechny kesky zaroven (pripade automaticky v nejakem intervalu) atd...
  • 0

#1108 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 16:10

Jestli tedy není jednodušší to udělat takto: http://www.geocachin...thread_id=22963.
  • 0

#1109 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 16:19

to opravdu funguje bez dalších úprav v Locusu? To jsem sám překvapen :) jinak Locus je oddělený od addonu z mnoha důvodů. Jednak člověk co vyvíjí add-on má mnohaleté zkušenosti s podobnými projekty narozdíl ode mě, pak na projektu můžou nezávisle pracovat dva lidi. Já jsem od počátku koncipoval využití Locusu pro Offline geocaching, takže to Live API mi trošku kazí plány ale na něco se občas hodí (jak je vidět na offlinizeru). Problém navíc ještě je, že Locus není primárně na geoaching, tudíž ne všude je vhodné cpát funkce které se geoachingu týkají. Nicméně nepopírám že možnosti pro zlepšení jsou.
  • 0

#1110 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 16:35

Jasně, funguje to i na FREE verzi, tos možná ani nechtěl. :D

Můžeš vyzkoušet: http://www.mozilive....20614084219.zip
  • 0

#1111 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 16:54

ale jo, to bych i tak chtěl, to není žádná funkčnost kterou bych vyrobil a která by tedy měla být jako bonus pro Pro verzi. jestli funguje tím líp, super :). Jinak vyzkouším, děkuju za soubor
  • 0

#1112 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 17:30

shaman3 napsal/a:
SW dává výrobce k tomu HW zdarma. Kdo chce za další SW platit, tak ať platí, já mu v tom nebráním.

Pokud bych to vztáhl k PC, tak to by jsi tam toho moc neudělal. Ne všechny free programy dokážou 100% nahradit placený SW.
  • 0

#1113 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 17:31

Nechte shamanovi jeho presvedceni a drzte se tematu. Dik.
  • 0
Android: Locus Map Pro | Waze navigation, traffic & gas prices
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#1114 Fousek.cz

Fousek.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 56 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 17:39

Ahoj tak jsem to chtěl zkusit ..Mám v bodech přes 800 kešek..Při stahování mě vyskočí chyba a chce to ukončit locus...
  • 0
HTC Wildifire LOCUS Oregon 450

#1115 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 17:39

Petman02 napsal/a:

shaman3 napsal/a:

Pokud bych to vztáhl k PC, tak to by jsi tam toho moc neudělal. Ne všechny free programy dokážou 100% nahradit placený SW.

Mě jo, já jsem za SW ještě nikdy neplatil a tak to i zůstane. Ani v PC nemám nic placeného krom HW.
  • 0

#1116 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 20:47

Fousek.cz napsal/a:
Ahoj tak jsem to chtěl zkusit ..Mám v bodech přes 800 kešek..Při stahování mě vyskočí chyba a chce to ukončit locus...

Fousku prosímtě logcat mi moc pomůže. Program CatLog ho dokáže snadno vyrobit. Případně pokud víš při jaké keši se to děje, vyexportuj mi jí, nebo klidně celý balíček keší a já to hnedle opravím. Díky
  • 0

#1117 mike_btk

mike_btk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 151 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 20:48

Prosím vás, zase jsem slepej. Kde nevidím funkci "odstranit dočasné položky"? Načetl jsem všechny waypointy a tu odstraňovací funkci nemůžu najít:)
  • 0

#1118 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 21:11

No osobne sem chtel zkusit nacitat obrazky a podoben veci pres Attach adresar Z Geoget Database Add-on (naimportovano pres A:drake sync). Ale musim priznat ze uz v tom mam takovej zmatek, ze nevim zda to jede, nebo se mi tam ty obrazky stahly nejak oklikou:D
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#1119 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 22:13

mike_btk napsal/a:
Prosím vás, zase jsem slepej. Kde nevidím funkci "odstranit dočasné položky"? Načetl jsem všechny waypointy a tu odstraňovací funkci nemůžu najít:)

asi jedině přidat na pravý panel...
menu - funkce - nastav pravý panel - přidat odkaz funkce - odstranit doč. předměty..
  • 0

#1120 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2012 - 5:23

mike_btk napsal/a:

a ještě v map manageru, záložka "Předměty", tlačítko nahoře
  • 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama