Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#1141 Muz_a_Zena

Muz_a_Zena

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 37 příspěvků(y)

Publikováno 26 červenec 2012 - 20:46

bude nova verze do zitra do vecera?
  • 0

#1142 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 26 červenec 2012 - 20:50

bohužel odjíždím v sobotu na pár dní na výlet a ta verze by mohla být dost rozhašená .. pomůžete mi testovat abych mohl zítra večer vydat? :)

verze + seznam novinek co jsem posílal pár lidem co mi pomáhají testovat

https://dl.dropbox.c...ons/2.5.3.5.apk
https://dl.dropbox.c...ons/2.5.3.5.txt

trošku se obávám že by to mohlo někde padat protože jsem na pozadí dělal celkem dost změn. Cokoliv co by zlobilo, nahlásit a hned opravím.

Pokud se někdo zapojí, velmi děkuji!
  • 0

#1143 Muz_a_Zena

Muz_a_Zena

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 37 příspěvků(y)

Publikováno 26 červenec 2012 - 21:02

testuji, zatim ok, konecne jde opet kompas :-) edit po dalsim testovani: bez problemu, ani jeden pad
  • 0

#1144 Muz_a_Zena

Muz_a_Zena

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 37 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2012 - 8:47

jeste k tomu offlinizeru, ctvrtina stazeni obrazku zfailuje, nezkoumal jsi proc?
  • 0

#1145 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2012 - 8:48

nezkoumal, na nic takového jsem zatím nenarazil. můžeš mi dát ID keše u které se to děje? A velmi děkuji za testování!
  • 0

#1146 Muz_a_Zena

Muz_a_Zena

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 37 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2012 - 9:12

tak napr u http://coord.info/GC307DJ zfailuje stazeni, ale kdyz se na to tak divam, tak se to snazi stahnout obrazek http://geoquest.open...est_540x112.png ktery neexistuje, takze za to muze neaktualni listing.
  • 0

#1147 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2012 - 10:06

jo tak na tenhle případ už jsem taky narazil - snaha o stažení obrázku co neexistuje. No pokud na cokoliv později narazíš, není probléma obratem opravím/vylepším EDIT: a ještě jednou děkuji za pomoc. DOufám že Offlinizer bude nyní lépe sloužit :)
  • 0

#1148 pavelsrnecek

pavelsrnecek

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2012 - 13:43

Mám dotaz ohledně výměny baterie a zapnutého lucusu a zaplé stopy. když mám zaplou stopu a potřebuji vyměnu baterie tato stopa bude ukončená a budu muset zapínat novou že?
  • 0

#1149 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2012 - 17:41

Joo.
  • 0

#1150 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2012 - 17:44

tak, bohužel uznávám že to není ideální řešení. Nicméně lze: 1) výsledné trasy v seznamu tras lze jednoduše spojit nebo 2) vyndat baterii bez předešlého uložení (ukončení) locusu. Pak po novém spuštění po výměně baterie by měl locus nabídnout že je nedokončený záznam trasy, jestli pokračovat. Ale tohle řešení raději vyzkoušet předem :)
  • 0

#1151 mgrkelly

mgrkelly

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2012 - 20:12

Perfektní program. Ovládání jsem se naučil metodou pokus omyl a tak jsem toto fórum nějak nepotřeboval. Chtěl bych se zeptat, zda se řešilo, či je vyřešené zadávání poznámek u jednotlivých zastávek multiny. Přestal jsem tuto možnost používat a zase používám papír a tužku, protože mě zklamala. Zadané poznámky se mi prostě nahodile ztrácely. Možná, že to souvisí s tím, že je možné otevřít po kliknutí na ikonu stage - samotnou stage nebo celou multinu. Měl jsem třeba multinu o sedmi zastávkách a po uložení třeba čtvrté poznámky se kromě první všechno ztratilo. (Ne hned po uložení. Ale po jisté manipulaci a přesunu k další stage, zjišťuji, že část uložených poznámek chybí. Čím jsou starší, tím je větší šance, že zůstanou). Po znovu doplnění a doplnění už třeba šesté, zmizely znovu a třeba tři zůstaly. Po takovém opakovaném doplňování jsem se indície naučil zpaměti, že jsem je už zapisovat nemusel ;). Ještě jsem to párkrát zkusil, ale opět zvítězil papír a tužka. Dík Pavel
  • 0

#1152 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2012 - 3:27

Jo, tohle si mi také stáválo s těma poznámkama, záleží asi opravdu na tom, jakým způsobem otevřeš linsting keše.
  • 0

#1153 vytrvalec

vytrvalec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 115 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2012 - 10:21

GC Offlinizer se mi velmi líbí. Pokud se vydávám do zahraničí, je fajn mít obrázky uložené v mobilu. V této souvislosti mám dva dotazy:

1) Jaký je rozdíl, pokud mám zaškrtnutou volbu "Použít Live API" a pokud nikoliv.

2) Lze přímo z aplikace Locus Pro stažené obrázky z SD karty smazat? Pokud dám smazat všechny keše, tak obrázky na \Locus\data\geocaching\ zůstávají a zabírají nemálo místa. Mažu je zatím krkolomně prostřednictvím správce souborů.
  • 0

#1154 Hoomoon

Hoomoon

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2012 - 11:41

2) vyndat baterii bez předešlého uložení (ukončení) locusu. Pak po novém spuštění po výměně baterie by měl locus nabídnout že je nedokončený záznam trasy, jestli pokračovat. Ale tohle řešení raději vyzkoušet předem :)

prakticky vyzkoušeno následující:
- zaznamenaval jsem stopu na kole a došla mi baterka - android se vypnul
- po nabití a opětovném nastartování se mi "nedokončený záznam trasy" nenabídnul

Musí se to někde zapnout v Nastavení?
  • 0

#1155 kryshtof

kryshtof

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2012 - 11:48

Šlo by GC Offlinizer spojit s podporou offline obrázků stahovaných přes geoget, které jsou v sqlite databázi geoget.imc ?

strukturu má takovou, více informací kdyžtak bude vědět HaLuMa:
CREATE TABLE images (key INTEGER PRIMARY KEY, url TEXT, dtupdate REAL DEFAULT 0,lastmodified TEXT,data BLOB)
CREATE TABLE imgindex (key INTEGER PRIMARY KEY, id TEXT, ptrkey INTEGER DEFAULT 0)
Na využití pro zobrazení obrázků v listingu jsem se ptal před 6 týdny, ale Kuratkoo zatím mlčí, zkusím se mu připomenout...
  • 0
Motorola MB526 Defy+ (Locus) + Qstarz BT-Q1000X a geopesa Naru

#1156 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2012 - 12:16

Hoomoon napsal/a:

2) vyndat baterii bez předešlého uložení (ukončení) locusu. Pak po novém spuštění po výměně baterie by měl locus nabídnout že je nedokončený záznam trasy, jestli pokračovat. Ale tohle řešení raději vyzkoušet předem :)

prakticky vyzkoušeno následující:
- zaznamenaval jsem stopu na kole a došla mi baterka - android se vypnul
- po nabití a opětovném nastartování se mi "nedokončený záznam trasy" nenabídnul

Musí se to někde zapnout v Nastavení?

Nevim, jak rada byla myslena, ale vypnuti mobilu kvuli baterce je jeho normalni ukonceni. Mozna bylo mysleno baterku tvrde za behu vyndat. Pak nedojde ke korektnimu ukonceni palikaci, k odhlaseni od mobilni site, ...
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#1157 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2012 - 18:36

fotrik napsal/a:
1) Mam otaceni mapy podle akcelerometru vypnute, ale menu, listingy, dialogy se otaceji dal. Byl bych docela rad, kdybych si v teto aplikaci mohl vypnout otaceni uplne.

přidáno do nové verze, která se testuje a snad zítra půjde do éteru
  • 0

#1158 _cermik_

_cermik_

cermik

• Members
  • PipPipPip
  • 77 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2012 - 18:53

Proč se mi u keší naimportovaných z PocketQuery z GC.COM nezobrazují atributy? Jde to nějak zapnout?
  • 0
Jakub

#1159 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2012 - 18:54

no to by rozhodně měly ... můžeš mi poslat jednu keš u které to nejde nebo celé PQ? Hned to zkontroluju
  • 0

#1160 _cermik_

_cermik_

cermik

• Members
  • PipPipPip
  • 77 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2012 - 19:05

menion napsal/a:
no to by rozhodně měly ... můžeš mi poslat jednu keš u které to nejde nebo celé PQ? Hned to zkontroluju

http://dl.jcermak.cz/9422129.zip

Nejde to u žádné. Jinak PQ stahuju přes Locus přímo z webu GC.com pomocí live api.
  • 0
Jakub

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama