Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#1161 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2012 - 20:18

mám to anglicky, ale snad to půjde

takže přihlaš se na geocaching.com, klikni na "Your Account Details" a dole v kolonce "Your preferences" klikni na "Edit". ˇUplně dole je GPX version a ty tam asi máš 1.0. Je třeba to přenastavit na 1.0.1. Ve tvém GPX totiž žádné atributy nejsou. V tom mém je u každé keše navíc ještě
      <groundspeak:attributes>
        <groundspeak:attribute id="15" inc="1">Available during winter</groundspeak:attribute>
        <groundspeak:attribute id="13" inc="1">Available at all times</groundspeak:attribute>
         .....
      </groundspeak:attributes>

takže předpokládám že to bude tím
  • 0

#1162 LadyBird

LadyBird

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 130 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2012 - 20:38

GC Offlinizer funguje bezvadne. Jenom mam dotaz ohledne mazani obrazku. Myslim, ze dotaz uz probehl. ale nezaznamenala jsem odpoved. Jak tedy efektivne obrazky mazat. Mazat adresar \Locus\data\geocaching\ prostrednictvim spravce souboru? Predem diky za odpoved.
  • 0

#1163 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2012 - 20:42

Prosímtě nad tím jsem akorát dneska dumal. Mazat efektivně zatím nejdou, jen ručně. A je mi jasné že se kupí a pak se smažou jedině ručně ale i ty které jsou potřeba. Dělat nějaké mazání při smazání keše mi nepřijde jako ideální protože občas se keš smaže (byť i omylem) při importování dalších keší atd ... prostě nic moc. Tak si říkám, jestli nemít někde jen tlačítko "Vymazat zbytečné obrázky" což by projelo všechny naimportované keše a vymazalo obrázky které nejsou potřeba. Šlo by to takhle?
  • 0

#1164 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2012 - 20:49

Pekny, ale jak poznas ty nepotrebny obrazky? Ty, ktery "nemaj" prislusnou kes? Jsem jenom zvedava :D
  • 0

#1165 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2012 - 20:50

jo přesně tak ... vypsal bych si všechny keše co jsou v Locusu a pak bych projel všechny adresáře a ten který bude plonkový smažu ... chvilku to zabere ale nic časově šíleného by to být nemělo. Co vy na to?
  • 0

#1166 _cermik_

_cermik_

cermik

• Members
  • PipPipPip
  • 77 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2012 - 20:52

menion napsal/a:
mám to anglicky, ale snad to půjde

takže přihlaš se na geocaching.com, klikni na "Your Account Details" a dole v kolonce "Your preferences" klikni na "Edit". ˇUplně dole je GPX version a ty tam asi máš 1.0. Je třeba to přenastavit na 1.0.1. Ve tvém GPX totiž žádné atributy nejsou. V tom mém je u každé keše navíc ještě

<groundspeak:attributes>
        <groundspeak:attribute id="15" inc="1">Available during winter</groundspeak:attribute>
        <groundspeak:attribute id="13" inc="1">Available at all times</groundspeak:attribute>
         .....
      </groundspeak:attributes>

takže předpokládám že to bude tím

Aha, moc díky! Něco se muselo změnit na straně gc.com, protože do tohohle jsem nehrabal ani nepamatuju a vždycky jsem tam atributy měl. Každopádně už tam jsou.
  • 0
Jakub

#1167 GEkOn-cz-

GEkOn-cz-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 74 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2012 - 20:53

menion napsal/a:Tak si říkám, jestli nemít někde jen tlačítko "Vymazat zbytečné obrázky" což by projelo všechny naimportované keše a vymazalo obrázky které nejsou potřeba. Šlo by to takhle?

tohle by bylo idealni
  • 0

#1168 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2012 - 23:13

tak hotovo ... 1000 keší prohledává cca 2 sec, takže i při větším množství to nebude takový problém
  • 0

#1169 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2012 - 5:18

menion napsal/a:

fotrik napsal/a:
1) Mam otaceni mapy podle akcelerometru vypnute, ale menu, listingy, dialogy se otaceji dal. Byl bych docela rad, kdybych si v teto aplikaci mohl vypnout otaceni uplne.

přidáno do nové verze, která se testuje a snad zítra půjde do éteru

Joj. :P
  • 0

#1170 pavelsrnecek

pavelsrnecek

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2012 - 9:02

zdravím locus pouzivam hlavne on-line ale nekdy se stane ze proste signal neni tak si naimportuji keše do mobilu a vše je ok jen se mi v listingu nezobrazuji obrázky a obohužel to někdy je potřeba tak se chci zeptat jakým způsobem to jde v locusu udelat, abych měl i off line vse o kesi v mobilu(tak jak to je u c:geo, listing, atributy, logy, zákl. údaje). Já jsem si četl posledních deset stran, ale nedočetl jsem se nikde nic konkrétního a skoro 60 stran je casově náročné číst. Předem děkuji
  • 0

#1171 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2012 - 9:03

ahoj Pavle, jak importuješ keše? Z PQ souborů? Pak by jsi v Locus měl mít vše kromě obrázků. A k doplnění obrázků lze využít právě GC Offlinizer o kterém se zde bavíme (je v Geocaching nástrojích)
  • 0

#1172 pavelsrnecek

pavelsrnecek

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2012 - 10:24

menion napsal/a:
ahoj Pavle,
jak importuješ keše? Z PQ souborů? Pak by jsi v Locus měl mít vše kromě obrázků. A k doplnění obrázků lze využít právě GC Offlinizer o kterém se zde bavíme (je v Geocaching nástrojích)

to jsem pochopil ale nevim jak to funguje a zrejme to je pro uzivatele s verzi PRO že? stačí odkaz na které strance je vysvětlen princip této aplikace děkuji
  • 0

#1173 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2012 - 11:18

Jo, je to jen ve verzi PRO a pokud si ji nekoupíš, tak ani nemáš šanci si to vyzkoušet, bohužel.
  • 0

#1174 pavelsrnecek

pavelsrnecek

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2012 - 11:20

shaman3 napsal/a:
Jo, je to jen ve verzi PRO a pokud si ji nekoupíš, tak ani nemáš šanci si to vyzkoušet, bohužel.

no toho jsem si vědom a právě proto bzch chtěl vědět co jak jestli se to vyplatí nebo ne :-) a když tak koupit
  • 0

#1175 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2012 - 11:24

Leda se s autorem dohodnout, aby ti na pár dnů dal k dipozici PRO verzi funkční do určitého data, třeba na 14 dnů. Podle českých zákonů nemůže prodávající omezovat spotřebitele tím, že mu prodá na dálku produkt a neumožní mu odstoupení od smlouvy (např. při nákupu přes internet) do 14 dnů a bez uvedení důvodu. Android Market bohužel takto práva spotřebitelů omezuje, využívá toho, že sídlí v cizině, kde platí jiné zákony a autor nemá zájem to napravit např. poskytnutím třeba 14 denní plné trial verze.
  • 0

#1176 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2012 - 11:31

Ale ono to jde, tu pro verzi vyzkouset, jen ta cesta holt neni uplne legalni :D Takze asi fakt jedine se domluvit s menionem a vyuzit toho, ze neni odnekud z emeriky, ale od nas :)
  • 0

#1177 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2012 - 11:33

lidi kteří se zapojují do vývoje mají k dispozici test verze které fungují po pár dní jako Pro verze, takže tady je třeba poslední https://dl.dropbox.c...ons/2.5.4.2.apk platná někdy do poloviny měsíce
  • 0

#1178 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2012 - 11:34

Díky.
  • 0

#1179 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2012 - 15:26

shaman3 napsal/a:
Leda se s autorem dohodnout, aby ti na pár dnů dal k dipozici PRO verzi funkční do určitého data, třeba na 14 dnů. Podle českých zákonů nemůže prodávající omezovat spotřebitele tím, že mu prodá na dálku produkt a neumožní mu odstoupení od smlouvy (např. při nákupu přes internet) do 14 dnů a bez uvedení důvodu. Android Market bohužel takto práva spotřebitelů omezuje, využívá toho, že sídlí v cizině, kde platí jiné zákony a autor nemá zájem to napravit např. poskytnutím třeba 14 denní plné trial verze.

Nez se tu zacnes ohanet zakony, precti si odstavec 8d) paragrafu 53 Obcanskeho zakoniku.
  • 0
Android: Locus Map Pro | Waze navigation, traffic & gas prices
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#1180 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2012 - 15:30

A taky si precti ToU apod. u GS, zrovna ty by ses s tim radsi vubec nemel ozyvat shamane :D
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama