Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#1221 Kolmi & Kajca

Kolmi & Kajca

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2012 - 12:03

dik to bylo tim že jsem ji nemel v databazi. Moc dík
  • 0

#1222 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2012 - 20:17

Zerthe napsal/a:
Možná existuje sofistikovnější metoda, ale mně vyhovuje klasicé přidání dalšího waypointu do stažené keše - otevřu si její listing a - viz obr...
Vložený obrázek

Dělám to také tak.
  • 0

#1223 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2012 - 20:40

no nevím jestli sofistikovanjší ale v některých případech by mohla být rychlejší ... dlouhý stisk zde:

Přiložené miniatury

• image.png

• 0

#1224 Zerthe

Zerthe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2012 - 21:35

super - dík za vychytávku :-D
  • 0

#1225 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2012 - 7:44

Nejdříve se stejně člověk musí dostat k listingu, přečíst vzorec a vypočítat souřadnice, teprve pak zadávám cílové souřadnice jako nový WPT.
  • 0

#1226 Zerthe

Zerthe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2012 - 9:36

No tak ono to snad vyplnit před vypočítáním ani nejde :) Ale ne vždycky je potřeba vytvářet nový, mám dojem, že už jsem se setkala s tím, že některé keše už mají vytvořen finální waypoint, kde jsem pak přes editaci nahrazovala písmenka souřadnicemi... Což doteď nechápu, protože Locus k vyplnění kravin místo souřadnic prostě nepustí.. Ale asi se to netýká stažených waypointů...
  • 0

#1227 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2012 - 11:24

Ten finální WPT mi to vždy ukáže, že je vzdálen asi 5000 km, takže do něj nezasahuji, když dám vytvořit nový WPT, tak mi to alespoň načte aktuální souřadnice a nemusím tedy měnit skoro všechny číslice, ale vždy jen poslední tři.
  • 0

#1228 Zerthe

Zerthe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2012 - 12:46

Jo jo, to jsem taky zjistila :)
  • 0

#1229 Voldik

Voldik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2012 - 22:37

Ahoj Menione, chci se zeptat, uvažuji o koupi Pro verze, jak budou spolu koexistovat obě verze? Nejvíce se mi jedná o uložené nastavení v lite verzi - lze ho přenést do Pro verze? A ještě jeden dotaz - neplánujete jiný způsob pořízení Pro verze než přes Play? (Aktuálně to pro mě znamená zajít např. do mBanky, zřídit si účet, převést tam pár peněz a kartu svěřit googlu.) Díky.
  • 0
\m/

#1230 kytrox

kytrox

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2012 - 7:28

Voldik napsal/a:
Ahoj Menione, chci se zeptat, uvažuji o koupi Pro verze, jak budou spolu koexistovat obě verze? Nejvíce se mi jedná o uložené nastavení v lite verzi - lze ho přenést do Pro verze?
A ještě jeden dotaz - neplánujete jiný způsob pořízení Pro verze než přes Play? (Aktuálně to pro mě znamená zajít např. do mBanky, zřídit si účet, převést tam pár peněz a kartu svěřit googlu.)

Díky.

Poslal jsem ti SZ
  • 0

#1231 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2012 - 11:24

Ahoj, chci se zeptat, kde se zobrazuji atributy kesi, jako klistata, 24/7, kolo, atd... teda jestli se vubec zobrazuji. Mam koupenou pro verzi a momentalne up 2.6.0 myslim. Kese jedu z pq. Diky.
  • 0

#1232 _cermik_

_cermik_

cermik

• Members
  • PipPipPip
  • 77 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2012 - 15:27

DogVader_cz napsal/a:
Ahoj, chci se zeptat, kde se zobrazuji atributy kesi, jako klistata, 24/7, kolo, atd... teda jestli se vubec zobrazuji. Mam koupenou pro verzi a momentalne up 2.6.0 myslim. Kese jedu z pq. Diky.

Ahoj, měl jsem stejnej problém a nakonec bylo potřeba v nastavení profilu na gc.com nastavit verzi GPX na tu vyšší. Jinak v těch PQ nejsou atributy vůbec.
  • 0
Jakub

#1233 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2012 - 20:50

Diky za radu, az budu v cr, tak zkusim, tady mam internet ve snecim podani... Takze to pomohlo :-)
  • 0

#1234 drowned

drowned

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 321 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2012 - 10:31

Menione, používám offline mapy Smartmaps of. koupené. Do sobotního updatu Locusu Pro nešlo pořádně odzoomovat s mapama a dívat se na vzdálenější keše bylo utrpením. Přičítal jsem to těm mapám, proto jsem se nehlásil. Ale po sobotním updatu to jde parádně oddálit, ale nezobrazují se ikony s kešema. Po přiblížení mapy na 1:20000 se už ikony zobrazí. Nešlo by na to mrknout? Prosím :)
  • 0

#1235 XiXi_team

XiXi_team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 27 srpen 2012 - 14:11

drowned napsal/a:
Menione, používám offline mapy Smartmaps of. koupené. Do sobotního updatu Locusu Pro nešlo pořádně odzoomovat s mapama a dívat se na vzdálenější keše bylo utrpením. Přičítal jsem to těm mapám, proto jsem se nehlásil. Ale po sobotním updatu to jde parádně oddálit, ale nezobrazují se ikony s kešema. Po přiblížení mapy na 1:20000 se už ikony zobrazí. Nešlo by na to mrknout? Prosím :)

Jak zoomujes? Tlacitkama? To jiz bylo nahlaseno a opraveno. Zatim zkus multitouch a ikony se budou zobrazovat.
  • 0

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka

#1236 MA-FI-AN

MA-FI-AN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2012 - 18:39

Po dnesni aktualizaci nelze nahrat FN na GC ani nahlasit chybu, u obou hlaska: aplikace Locus Pro byla ukoncena. Mam SE Xperia Arc S. Nekdo stejny problem?
  • 0
Jsme Premium Memberi a jsme na to hrdi Nemame Radi Igelitky v Lese Nas GeoTým:MA touš , FI lip , AN etka + dobrovolnici : Natalka, Simon,GeoPes Eda,Geopas Brandy, Ještěrka hybatelka Punto. Zarizeni:Garmin Oregon550t,Geoget,SE Xperia Arc S+Locus

#1237 drowned

drowned

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 321 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2012 - 20:52

@XiXi_team: dík za radu, dnes v terénu vyzkoušeno a nic moc. Hlavně oddálení není plynulý. Ikony keší naštěstí nemizí. Navíc při přepnutí na kompas obrazovka v pravidelných intervalech zčerná jen stavový řádek zůstává :(
  • 0

#1238 cz_bew

cz_bew

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2012 - 21:03

MA-FI-AN napsal/a:
Po dnesni aktualizaci nelze nahrat FN na GC ani nahlasit chybu, u obou hlaska: aplikace Locus Pro byla ukoncena. Mam SE Xperia Arc S.
Nekdo stejny problem?

Vcera se mi tohle stalo 1x ze 7 kesi kde jsem po ulozeni chtel FN nahrat na web, tak nevim ... Mam SE Xperia Arc (bez S).
  • 0

#1239 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2012 - 20:25

pánové divím se že jste se to ještě nenaučili. To že aplikace spadne je pěkné ale pokud se to nestává pravidelně a neomylně tak to horko těžko opravím. Potřebuju jeden pěkný log. Aplikace catLog a hned po pádu, sputit catLog a z menu "Uložit" a poslat mi to s alespoň drobným popisem o co jde na locus@asamm.com koukám že to bude nějaká specialita SE, takže tím spíše to nenasimuluju u sebe. Díky
  • 0

#1240 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2012 - 20:28

Ja to snad vyzkousim i u sebe (mam SEcko...) Jen mit co nahravat :D
  • 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů