Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#1241 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 29 August 2012 - 20:32

perfekt! Teď jsem několik dní dělal různé opravy, protože bylo docela co opravovat a jako bonus jsem vám přidal, že si locus pamatuje načtené waypointy keši i při vypnutí/zapnutí ;) tak snad to pošlape dobře jinak pokud by se mi dostal použitelný log do ruky do zítřejšího dne dopoledne, bylo by to perfekt. Rád bych zítra vydal novou verzi, tak by to mohlo být v pořádku
  • 0

#1242 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4316 příspěvků(y)

Publikováno 29 August 2012 - 20:39

Momento, tohle umi jenom PRO verze co?
  • 0

#1243 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 29 August 2012 - 20:40

ano to umí. Je k tomu potřeba Geocaching Live služba a ta je jen v Pro verzi
  • 0

#1244 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4316 příspěvků(y)

Publikováno 29 August 2012 - 20:43

Hm, tak to nevyzkousim...
  • 0

#1245 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 29 August 2012 - 20:44

tak zkus tohle https://dl.dropbox.c...ons/2.6.0.4.apk

je to test verze, takže se ti přeinstaluje přes tvojí Free verzi. Update zítřejší ale normálně dostaneš a navíc tahle verze funguje jako normální Pro verze na omezený čas. Díky za pomoc
  • 0

#1246 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4316 příspěvků(y)

Publikováno 29 August 2012 - 21:28

Diky :) Bohuzel te nepotesim - FN jsem odeslala 8x a zadnej pad... zejtra si budu hrat zas, kdyz bude cas. Pardon, ze mi to tak trvalo, al ebojovala jsem s tokenem - v chrome se sice vsechno tvarilo, jako ze ho Locus dostal, i email mi prisel, ale nejak se nedostal token z chrome do Locusu... Pak me napadlo zkusit Operu a uz to konecne fungovalo :D
  • 0

#1247 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4316 příspěvků(y)

Publikováno 30 August 2012 - 7:27

Ted me tak napada - panove, co mate za ROMku? Tu puvodni nebo nejakou custom? At delam co delam, me to na mym Neo nepada...
  • 0

#1248 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 30 August 2012 - 9:30

Me FN slapou v posledni pro verzi v pohode.....a ma romka: Cool ICS v10
  • 0

#1249 Xork42

Xork42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 361 příspěvků(y)

Publikováno 30 August 2012 - 12:48

Mam Locus Pro, naprosta spokojenost, to pisu predem .oF Mam dotaz, asi to tu nekde je, ale diskuse dlouha ... Tak dotaz je k Data - Body, je tam seznam katogorii a vlevo je jen ikonka pro nastaveni, ale pri jedom updatu, tusim pul roku zpatky ?, tam byl i ctverecek pro zatrzitko, tim se v te kategorii Vybrali vsechny kese, ted to jde jen tak ze kategorii otevrit a kese oznacit z meny ... Da se nekde nastavit aby tam zas byli zatrzitka ? Prosla jsem ruzna nastaveni, ale nenasla to.
  • 0

#1250 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 30 August 2012 - 12:51

no celé se to trošku změnilo, ale rešení je celkem snadné. Přidej si do pravého panelu funkci "Viditelnost objektů" nebo tak nějak se to jmenuje
  • 0

#1251 Xork42

Xork42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 361 příspěvků(y)

Publikováno 30 August 2012 - 13:03

Diky, to je perfektni reseni ! A mela bych jeste jeden neco jako dotaz ... Locus mam pro offline a pro online pouzivam NeonGeo, celkem se mi u nej zalibila funkce, ze kdyz naviguje ke kesi a zapne se kompas tak se kompas ukazuje pres mapu, v Locusu se prepne do prostredi kompasu.
  • 0

#1252 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 30 August 2012 - 20:56

tak nová verze je na světě, snad vám pošlape jedna radost ... jinak kompas přes mapu, no nevím nevím. Raději si dát kompas do pravého panelu ať je po ruce? Přeci jen k čemu je pak mapa když jí půlku nevidím? Nikdy mě to tedy ani nenapadlo, takže taková věc v locusu prozatím není
  • 0

#1253 mgrkelly

mgrkelly

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 31 August 2012 - 7:27

S novou verzí se mi nezobrazují celé logy u keší. Na konci řádku je pár teček. Dá se to nějak nastavit, zobrazit nebo návrat k předešlé verzi?
  • 0

#1254 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 04 September 2012 - 0:09

Ahoj, neni nejaky doplnek do locusu a i jako plugin do prohlizece, ktery by umoznil odeslani kesky do zarizeni primo z gc.com, myslim neco jako umi c:geo. Ja jako PM bych to asi nevyuzil, pouzivam PQ (ikdyz ted mi treba vyskocila nova keska kousek od domova a PQ se mi dela 1x tydne a delat ted nove kvuli jedne kesce....). No ale znam i dalsi kacery, co maji PRO verzi Locusu jako ja, ale jsou BM a tem by se tahle funkce hodila. Ne kazdy ma internet v mobilu, ze by si to stahnul pres addon geocaching... Kdyztak diky za radu.
  • 0

#1255 ti-na

ti-na

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 04 September 2012 - 20:52

mgrkelly napsal/a:
S novou verzí se mi nezobrazují celé logy u keší. Na konci řádku je pár teček. Dá se to nějak nastavit, zobrazit nebo návrat k předešlé verzi?

Pootocit zariadenie o 90 stupnov do polohy "na sirku". :)
  • 0

#1256 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 04 September 2012 - 21:06

pardon pardon, to je hned nadělení :)

https://getsatisfact...n_geocache_logs

v další verzi to bude OK
  • 0

#1257 Voldik

Voldik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 15 September 2012 - 22:12

Asi tak poslední dvě verze pocituji znatelné zpomalení při načítání seznamu offline i online map. Změnilo se něco? Dříve jsem měl seznam hned, teď to chroustá i několik vteřin...
  • 0
\m/

#1258 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1183 příspěvků(y)

Publikováno 16 September 2012 - 0:04

Voldik napsal/a:
Asi tak poslední dvě verze pocituji znatelné zpomalení při načítání seznamu offline i online map. Změnilo se něco? Dříve jsem měl seznam hned, teď to chroustá i několik vteřin...

Nic takového nepozoruji.
  • 0

#1259 drowned

drowned

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 321 příspěvků(y)

Publikováno 16 September 2012 - 10:29

V pátek jsem provedl aktualizaci Locus Pro a včera při kešování ve městě jsem se nestačil divit. Přesnost se snižovala od 9 do 120m !!! Je sice hezké, že autor se snaží dále zdokonalovat Locuse, ale když je to na úkor použitelnosti... :| Zkoušel jsem na stejném místě navigátora od SmartMaps a tam se problém nevyskytl.
  • 0

#1260 Zerthe

Zerthe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 příspěvků(y)

Publikováno 16 September 2012 - 13:39

Chtěla jsem se zeptat (opět :-D) - v telefonu mám staženou mysterku. U PC jsem ji vyluštila a souřadnice jsem v listingu na GC.com změnila. Poté jsem keš v telefonu přes WiFi aktualizovala. Tam se pak v pořádku začala zobrazovat jako spočítaná. Jen mě zarazila jedna věc (není však na obtíž), a to, že oba waypointy - jak "původní souřadnice", tak "konečné umístění" jsou totožné, tj. vypočtené. To asi není OK? Či je to nějaká chybka ze strany GS? :-)
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama