Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#1261 Voldik

Voldik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 16 September 2012 - 18:29

Připojuji se k Zerthe, když si stáhnu vyluštěnou mysterku, mám na jednom místě tři body při zapnutých WP...
  • 0
\m/

#1262 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 19 September 2012 - 14:52

Zdravím, no předpokládám že kešku updatujete přes G4L add-on že? Jak vůbec chodí informace u vyluštěných keší se změněnými souřadnimi na webu přes PocketQuery? nicméně pokud aktualizujete data přes add-on, tak jestli jsou keška i dva waypointy na nových souřadnicích (pokud to dobře chápu), tak za 1. to asi ničemu nevadí protože waypointy už nepotřebujete ne? A za 2. tyhle informace tahá add-on z GS serveru a Locus s tím moc společného nemá. Takže buď je něco špatně v add-onu, ale spíše bych to viděl na špatné informace z GS serveru jinak drowned zde píše o špatné přesnosti GPS v Locusu a problikávání kompasu (o cca tři příspěvky výše). Už to řešíme i na locusím fóru, nicméně k ničemu jsme zatím nedospěli. Nemá někdo taky nějakou takovou zkušenost? Protože jinak se zdá že všem snad vše funguje a já si hraju doma na třech telefonech a nic takového nepozoruju, ať dělám co dělám
  • 0

#1263 LooperCZ

LooperCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 19 September 2012 - 16:52

Já bych měl jen takovou drobnost. V importním dialogu je volba "po importu zobrazit na mapě". Od jisté doby (cca 2 měsíce, po některé z aktualizací) mi tohle přestalo fungovat. Je to maličkost, ale bylo to příjemné, mít keš hned po importu před očima.
  • 0

#1264 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 19 September 2012 - 20:09

loopere, tohle nefunguje jen když importuješ jediný bod že? Pak zkus poslední 2.6.3 verzi
  • 0

#1265 LooperCZ

LooperCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 19 September 2012 - 20:16

Ano, jednu, např při otevření nové keše z mailu. Zkusím, děkuju.
  • 0

#1266 LooperCZ

LooperCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 19 September 2012 - 20:20

Vyzkoušeno, vše funguje, velké díky !
  • 0

#1267 Zerthe

Zerthe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 příspěvků(y)

Publikováno 19 September 2012 - 21:57

menion napsal/a:
Zdravím,
no předpokládám že kešku updatujete přes G4L add-on že? Jak vůbec chodí informace u vyluštěných keší se změněnými souřadnimi na webu přes PocketQuery?

Přesně tak, používám tenhle addon - a také to tipuji na GS, ovšem ničemu to opravdu nevadí, spíš jen ze zvědavosti prohlížím, o jaký kousek se ikona posunula - a někdy i u mysterek bývají výchozí souřadnice zajímavé :-) Bohužel zkušenost s PocketQuery nemám, nejsem prémiový člen...
  • 0

#1268 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1884 příspěvků(y)

Publikováno 20 September 2012 - 8:53

Zerthe napsal/a:

menion napsal/a:
Zdravím,
no předpokládám že kešku updatujete přes G4L add-on že? Jak vůbec chodí informace u vyluštěných keší se změněnými souřadnimi na webu přes PocketQuery?

Přesně tak, používám tenhle addon - a také to tipuji na GS, ovšem ničemu to opravdu nevadí, spíš jen ze zvědavosti prohlížím, o jaký kousek se ikona posunula - a někdy i u mysterek bývají výchozí souřadnice zajímavé :-) Bohužel zkušenost s PocketQuery nemám, nejsem prémiový člen...

Osobne bych rekl, ze problem je v ty zmene souradnic na Webu GC.com -- nevim jak s tim pracuje ci umi pracovat addon, ale predpokladam, ze ty souradnice, ktere sis nastavil misto vychozcih proste vezme jako vychozi. Otazka je zda s temi Corrected coordinate umi pracovat nebo je to zkratka v tomto pripade celkem jedno. Ja vylusteny mysterky resim pres Goeget a import GPX
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#1269 Voldik

Voldik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 20 September 2012 - 17:11

No c:geo to tahá správně, výchozí souřadnice nastaví na ty nové a do WPs přidá Original Coordinates, které se liší. Na straně GS chyba nebude podle mě. Ty dva WP navíc vadí tehdy, když mám zobrazené WP všech keší, pak tam "zavazí". Není to nic hrozného, ale kdyby to tak nebylo, potěšilo by to. Takže zkusím vypátrat autora add-onu :-)
  • 0
\m/

#1270 pizuu

pizuu

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 20 September 2012 - 18:18

Dobrý večer. Som začiatočník, takže trpezlivosť. :) Kešku updatujem pomocou G4L add-onu. Stiahne mi však kešky len v mojom okolí, pomocou gps súradníc. Ako sa dajú stiahnuť aj ine kešky, v inej oblasti ako sa aktualne nachádzam?
  • 0

#1271 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1884 příspěvků(y)

Publikováno 20 September 2012 - 19:26

Voldik napsal/a:
No c:geo to tahá správně, výchozí souřadnice nastaví na ty nové a do WPs přidá Original Coordinates, které se liší. Na straně GS chyba nebude podle mě.
Ty dva WP navíc vadí tehdy, když mám zobrazené WP všech keší, pak tam "zavazí". Není to nic hrozného, ale kdyby to tak nebylo, potěšilo by to.
Takže zkusím vypátrat autora add-onu :-)

Autor add-onu je Arcao a obcas sem hodi ocko. Taky bych rekl, ze je chyba na strane addonu -- proste s tim autor nepocital
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#1272 Bambulini

Bambulini

Bambulini

• Members
  • PipPipPip
  • 117 příspěvků(y)

Publikováno 20 September 2012 - 19:34

pizuu napsal/a:
Dobrý večer. Som začiatočník, takže trpezlivosť. :) Kešku updatujem pomocou G4L add-onu. Stiahne mi však kešky len v mojom okolí, pomocou gps súradníc. Ako sa dajú stiahnuť aj ine kešky, v inej oblasti ako sa aktualne nachádzam?

V Locusu si najedeš v mapě, kam chceš a přímo z Locusu spustíš G4L (menu -> funkce), ten už bude mít předvyplněné souřadnice středu mapy. Pak pokračuješ standardně.
  • 0

#1273 pizuu

pizuu

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 20 September 2012 - 21:15

@Bambulini Dakujem za uzitocnu radu! Este otazka: Da sa priamo cez Locus vytvorit keška, alebo to musim manualne zadat cez www stranku?
  • 0

#1274 Bambulini

Bambulini

Bambulini

• Members
  • PipPipPip
  • 117 příspěvků(y)

Publikováno 21 September 2012 - 4:35

Este otazka: Da sa priamo cez Locus vytvorit keška, alebo to musim manualne zadat cez www stranku?

To nelze. To je úplně jiná liga. Se založením ale nedoporučuji spěchat. Odlov si nejdřív aspoň 100 keší, ať víš co a jak. Já si první dovolil založit až po 400. nalezené. Rozhodně napřed prostuduj wiki a začni třeba zde. Ale to je už na jiné vlákno.
  • 0

#1275 pizuu

pizuu

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 21 September 2012 - 7:19

Urcite sa este "necítim" na založenie keše. Mam uz nejake odlovené, a pokracujem v tom... Chcel som len vediet, ci takato funkcia v Locuse existuje. Učím sa s nim pracovat.. Dakujem za odpovet.
  • 0

#1276 Voldik

Voldik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 21 September 2012 - 10:55

Arcaovi jsem to nahlásil tu: http://forum.locusma...tart=180#p16262 A dneska mi nejde načitání keší vůbec :-D EDIT: Už funguje, asi nějaký místní problém. :)
  • 0
\m/

#1277 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 21 September 2012 - 15:18

ahoj, nevim, jestli uz se to neresilo, ale neslo by do locusu zadelat logovani gc a tb?
  • 0

#1278 XiXi_team

XiXi_team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 21 September 2012 - 17:13

DogVader_cz napsal/a:
ahoj, nevim, jestli uz se to neresilo, ale neslo by do locusu zadelat logovani gc a tb?

Zkus to napsat na getsatisfaction.
  • 0

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka

#1279 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 21 September 2012 - 17:22

tohle už tam je jak jako "most wanted" featura https://getsatisfact...lbugs_and_coins ... bavil jsem se o tom s Arcaem a říkal něco o tom že by to udělal u sebe v add-onu ;)
  • 0

#1280 _cermik_

_cermik_

cermik

• Members
  • PipPipPip
  • 77 příspěvků(y)

Publikováno 27 September 2012 - 13:42

Ahoj, jak rychle zapnu všechny body v nějaké kategorii? Mám jak keše tak i jiné věci rozházené do kategorií a kdybych věděl, jak na 1 kliknutí je zapnout, podobně jako to bylo dřív, tak by to bylo super :)
  • 0
Jakub

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka