Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#1301 tom.k

tom.k

Member

• Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2012 - 0:43

Zkusil jsem i promazat zkonvertovanou DB aby si vytvoril vse znovu bez starych zavislosti, ale chova se to stejne.
  • 0

#1302 MAO

MAO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2012 - 6:10

v nove verzi se mi nedarfi importovat gpx, appka vzdy padne :-\ je to gpx vyexportovane na tabletu (stejna verze - posledni) a import na telefonu...
  • 0
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

#1303 tom.k

tom.k

Member

• Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2012 - 6:12

Zatim jsem sehnal starsi verzi, tam to funguje OK - http://merlin.fit.vu....Pro.v2.6.3.apk
  • 0

#1304 Xork42

Xork42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 361 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2012 - 9:16

mam motorola milestone android 2.3.7 updattovala sem ted na locus 2.7 vsoucny kese i kategorie jsou pryc nejde nahrat gpx aplikace spadne ... mela sem v v bocmi liste "ocicko" skratku na zpinani bopdu, je nemozne, dekuji, dnes bude kesovani fakt o ... vsechny ulozene body navic sou v pr...
  • 0

#1305 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2012 - 9:33

to je poprasku ... tak předně, omluva za trable. Na téhle verzi jsem dělal přes měsíc a je tam moře změn ... a evidentně i pár trablů. Akorát na Google Play jede nová verze 2.7.1 která by měla opravit problémy s navigací a importem dat, tak zkuste. Zerthe: povedlo se? (opravdu pět hodin? to máš alespoň 20k keší a pomalý telefon ne?) Xork42: data určitě ztracena nejsou. Než se začně cokoliv konvertovat, všechny body a tratě se zazálohují do Locus/backup/before_convertion_X.zip souboru, takže z něj se vše dá obnovit. Zkus prosím taky update na 2.7.1 a případně zkusit konverzi znovu (ze zip souboru obnovit data do Locus/data adresáře a obsah adresáře Locus/data/database (tedy nové databáze) vymazat
  • 0

#1306 niximor

niximor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2012 - 10:34

Tak kupodivu mi import funguje i s 2.7.0, asi mam tentokrat stesti :)) Jinak napadlo me - nedalo by se nekam do toho okynka o kesi co se zobrazi hned po kliknuti na mapu pridat jeste tlacitko pro zapsani field notes? Pokud kes najdu aniz bych se musel koukat do detailu, tak bych je pak vubec nemusel otvirat :) Nebo je to zamer, ze to je uklizene az uvnitr, aby si treba aspon clovek mel sanci vsimnout nejakeho vyrazneho cerveneho varovani v short description? :)) Vim, ze na te obrazovce je mista malo, ale schovat to treba do nektereho z podmenu by urcite stacilo.
  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#1307 tomaho

tomaho

Member

• Members
  • PipPip
  • 28 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2012 - 12:07

Vyborne, nova verze je jen trosku slozitejsi zpusobb jak prijit o vsecna data. Doufam ze nekde najdu verzi < 2.7.0 Neprevvede ani tu jednu jedinou polozku co jsem mel v Ovlibenych... Opet se potvrzuje, ze na veci co funguji se nema sahat a upgrade dela jen takovy trouba jako ja. Tohle se teda fakt nepovedlo...
  • 0

#1308 Zerthe

Zerthe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2012 - 12:21

menion napsal/a:
Zerthe: povedlo se? (opravdu pět hodin? to máš alespoň 20k keší a pomalý telefon ne?)

Telefon mám svižnej, zřejmě to ale zapříčinily dvě databáze - těch bodů je tam vážně moc, nikdy to problémy nedělalo a i jejich import do telefonu proběhnul v cukuletu. A pokud by tam nebyly všechny, nemělo by žádný efekt mít je v telefonu (free WiFi body apod.). Aktualizaci jsem spustila v osm večer a ještě v jednu hodinu ráno to nebylo hotové, takže jsem telefon na noc frkla do nabíječky a ráno bylo hotovo. Mimochodem - jak lze updatovat z Google Play, když byl Locus zakoupen na Android PIT? Byla jsem před zakoupením přesvědčována, že ničemu nevadí, když aplikaci zakoupím jinde než na Googlu, moc jsem tomu nevěřila a zjevně jsem měla ke svým obavám důvod. Díky.
  • 0

#1309 niximor

niximor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2012 - 16:38

Tak se mi odpoledne parkrat stalo, ze Locus spadnul pri pokusu o zobrazeni listingu kese. Ten dialog se zakladnimi informacemi po klepnuti na ikonku kese se zobrazil bez problemu, ale prechod do detailu shodil celou aplikaci. Pomohlo aktualizovat kes pres gc.live, takze rekl bych nejaka nekompatibilita s GG addonem. Az se to stane priste, zkusim poslat report.
  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#1310 B3art

B3art

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2012 - 16:41

Ahoj, mám SONY XPERIA MIRO. Mám android 4. Vždy při zapnutí po mě chce, abych se připojil k internetu. Nejde to udělat, abych nemusel mít ten internet ani při zapnutí té aplikace? Chci mít tam i ty cashky.... o logovani mi nejde, to lognu pak klidně ručně na PC. Mám něco špatně? předem díky. S pozdravem B3art.
  • 0

#1311 Xork42

Xork42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 361 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2012 - 21:25

menion napsal/a:
Xork42: data určitě ztracena nejsou. Než se začně cokoliv konvertovat, všechny body a tratě se zazálohují do Locus/backup/before_convertion_X.zip souboru, takže z něj se vše dá obnovit. Zkus prosím taky update na 2.7.1 a případně zkusit konverzi znovu (ze zip souboru obnovit data do Locus/data adresáře a obsah adresáře Locus/data/database (tedy nové databáze) vymazat

Locus/backup/before_convertion_X.zip ten soubor tam neni

je tam pouze slozka auto kde je dost souboru a nejmladsi je 2012-10-21_09-15-16.zip

konverze ? to je automaticky nebo se nekde zapne ?

btw uz updatovano na 2.7.1
  • 0

#1312 RadousCZ

RadousCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 58 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2012 - 21:53

Že se mi ztratily mé uložené trasy a body, bych snad oželel. Ale nyní nelze naimportovat PQ přes GC Live - ikdyž mám vytvořené 3 KATEGORIE stále aplikace hlásí: Vytvořte aspoň jednu KATEGORII! PS1: mám už staženou aktualizaci 2.7.1 PS2: backup souborů nefunguje PS3: Toto není výtka, ale upozornění na problém. Chápu kolik je s programem a jeho aktualizacemi práce. PS4: taky bych se přimlouval pro rychlejší přístup k uložení FIELD NOTE - když už cache najdu, nepotřebuji aktivoat celý listing
  • 0

#1313 raddino

raddino

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 243 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2012 - 9:14

Xork42 napsal/a:
Locus/backup/before_convertion_X.zip ten soubor tam neni
je tam pouze slozka auto kde je dost souboru a nejmladsi je 2012-10-21_09-15-16.zip

mě se po reinstalu systemu taky zaloha nezobrazovala, přitom byla ve spravné složce. Potom jsem zkusil vytvořit novou zálohu a s ní se zobrazili i ty staré.
  • 0

#1314 Xork42

Xork42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 361 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2012 - 12:10

me se vytvori jen zaloha do te slozky auto, zadny jiny soubor sem nenasla ale to uz je jedno ... beru to jako straceny, vetsinu snad obnovim ale netesime to znovu zadavat v diskusi driv tu je ke stazeni verze 2.6.3 ... nebo nedal by tu menion link na nejakou verzi pred 2.7 od sebe ? za dva dny jedu keskovat na sever a to pres lokus only a potrebuju verzi ktera funguje a ne novou ktera ma pro me nevyzkousene zmeny a je pripadne pro muj mobil nestabilni ... diky
  • 0

#1315 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2012 - 17:04

xork: dva lidi se mi už taky ozvaly že se jim konverze vůbec nenabídla. Nevím stále jak je to možné ... má se objevit hned po spuštění nicméně pomohl jim restart telefonu případně pře-install locusu. Tak zkus, kdyžtak bez problému pošlu předešlou verzi radous: jaktože se vše ztratilo zatr? Testovlao to týden několik lidí a stejně to dělá neplechu. Ten import nezlobí, jen je tam problém že já ze zipu jednoduše a hlavně rychle nepoznám co vše v něm je. Takže potřebuju pro import i vybranou kategorii pro trasy. Na té obrazovce odscroluj trošku níže a uvidíš kde je problém. Změním to nějak do další verze
  • 0

#1316 drowned

drowned

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 321 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2012 - 18:09

Mně se konverze nabídla a databáze se skoro 2500 keší nezmizela a funguje bez problémů. Stejně tak trasy. Při dnešním krátkém kešování jsem zaznamenal, že zmizel problém při zapnutém kompasu, jenž jsem Menionovi hlásil a posílal výpis z Catlogu. Též se mi líbí nepatrná změna UI, vypadá to mnohem "čistěji". Za mě má autor pochvalu;)
  • 0

#1317 Bambulini

Bambulini

Bambulini

• Members
  • PipPipPip
  • 117 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2012 - 18:25

Drobný problém, který jsem zaznamenal při odlovu dnešní multiny je to, že pokud má keš uloženy waypointy, nelze je přímo z listingu keše editovat, jako to bylo možné ve starší verzi 2.6.3 (ukázáním na WP se zobrazila lokální nabídka WP). Nyní se WP dají editovat pouze z mapy. Testováno na verzi 2.7.1 free.
  • 0

#1318 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2012 - 18:52

drowned: diky :) Bambulini: hned na to kouknu, tohle není záměr doufám že na multiny využijete možnost editovat souřadnice hned na první záložce u keše ;)
  • 0

#1319 Xork42

Xork42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 361 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2012 - 20:07

menion napsal/a:
xork: dva lidi se mi už taky ozvaly že se jim konverze vůbec nenabídla. Nevím stále jak je to možné ... má se objevit hned po spuštění

nicméně pomohl jim restart telefonu případně pře-install locusu. Tak zkus, kdyžtak bez problému pošlu předešlou verzi

mobil vypnut zapnut ... nepomohlo

poprosila bych te o predchozi verzi, fungovala dobre a ja ted nemam jak otestovat novou, gpx sice uz jde nahrat, ale nemuzu si na severu - jedem na MegaSweden FAD event - dovolit aby jediny moje kesovadlo si stavelo hlavu ...
  • 0

#1320 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2012 - 20:13

oki není problém. Nicméně
1. o žádná data by jsi přijít neměla
2. zkusil bych přeci jen ještě přeinstalovat
3. můžu nabídnou své služby. Stačí mi zazipovat a někam nahrát všechny *.sqll soubory z Locus/data adresáře, obratem převedu a pošlu zpět
4. no a pokud nic z předchozích není dostatečně lákavé, pak Locus Free 2.6.3, Locus Pro 2.6.3, nevím kterou verzi potřebuješ
  • 0

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama