Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#1341 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1707 příspěvků(y)

Publikováno 04 November 2012 - 7:53

mě vše funguje, tak já radši updejtovat nebudu:D
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy

#1342 mgrkelly

mgrkelly

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 04 November 2012 - 20:01

Mám 14 field notes a chci je odeslat. Naštěstí jsem si nezatrhl smazání po odeslání. Odesílání skončí neočekávanou chybou (returncode=0). Na GC.com se mi objevila jen první z posílaných. Pokud odznačím všechny až na jedno, tak přenos je úspěšný. (locus pro 2.7.2)
  • 0

#1343 cztweety

cztweety

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 04 November 2012 - 21:32

ja blbec updatoval :-( mam pro verzi a nefunguje obnovení nastavení ze zálohy :-( a občas se to restartuje a pak musim znovu nastavovat pristupovou cestu pro mapy atd. ...
  • 0
Jára Cimrman - otec GPS aneb „Gde Proboha Sem ?“

GEOPERNIKARI

#1344 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2012 - 14:36

Mam stejny problem jako mgrkelly - mam 8 fields notes (found it) a nahraje se jen jedna a hodi to error (soubor s logem erroru jsem poslal locus@asamm.com). Zaloguje se jen jedna keska. Dale mam skupinu 1000 bodu (kesek) a kdyz dam zobrazit jen prvnich 100, tak se mi zobrazi sto, ale ne v miste, kde mam krizek na mape, ale v miste kde jsem ja. Drive to fungovalo na miste kde mam kriz. (locus pro 2.7.2) Tak ...tak problem s field notes je jiz pry vyreseny a v dalsi verzi to jiz ma byt ok
  • 0

#1345 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2012 - 21:11

cztweety co je za trable? Ve verzi 2.7.2 nemám hlášený žádný závažný problém kromě oněch field notes. Ty už jsou opraveny (díky za report DogVadere) kdo chce, může zkusit tuhle verzi https://getsatisfact...#reply_10486192 kde je již funkční komplet podpora pro Trackables (ve výsledku bude jen v Pro verzi protože je závislá na přístupu na GC Live)
  • 0

#1346 niximor

niximor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2012 - 21:51

menion: A to padani pri detailech kese neni zavazny problem? :) Hlaseny snad je :P
  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#1347 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 06 November 2012 - 6:48

a na to jsem pozapoměl, promiň. Můžeš-li, zkus též tuhle poslední test verzi. V ní je uděláno, že po pádu appky lze odeslat log na email tak to prosím zkus. Díky edit: nicméně jsi jediný kdo tohle hlásil ;)
  • 0

#1348 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1884 příspěvků(y)

Publikováno 06 November 2012 - 7:14

Padani pri pokusu o zobrazeni podrobnosti o kesi pozoruji taky (a vcera i v posledni verzi). Ale je to takove nahodile. Vetsinou se mi to deje jen u tradicek. Navic pozoruji to zejmena pri otvirani kese z Geoget pluginu (Live Mapy). A deje se to i pote co kes natvrdo importuju do Locusu. Pokud vsak kes stahnu nove pomoci Geocaching4Locus tak je vse v pohode. Priznam se, ze sem to daval trosku za vinu GG pluginu, protoze u vylustenych mysterek importovanych z GPX sem to zatim nepozoroval
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#1349 mgrkelly

mgrkelly

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 06 November 2012 - 10:33

Nevím, zda to mám zaklepat, ale já problémy s otevíráním keší nemám. A to 99,99% keší mám natáhlých z GG. Zkoušel jsem i tu testovací verzi, ale nějak mi nefungovalo přihlášení k GC a tak se mi nepodařilo vyzkoušet ani note field a ani trakovací předměty.
  • 0

#1350 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 06 November 2012 - 10:56

menion: Ahoj, hele prosimte mam skupinu 1000 bodu (kesek) a kdyz dam zobrazit jen prvnich 100, tak se mi zobrazi tech 100, ale ne v miste, kde mam krizek na mape, ale v miste kde jsem ja podle gps ci zamereni operatora. Drive to fungovalo v miste kde mam kriz. (ted mam locus pro 2.7.2) Neobjevilo se treba neco noveho v nastaveni? Jde mi o to, ze mam i skupinu s 4000 body a chci si dat zobrazit treba jen 1000 v miste, kde se se pohybuji. A vlastne se tim padem chci i zeptat - kdyz si zobrazim 5000 bodu najednou, ma to nejaky vetsi vliv na ramku? Asi nic znatelneho vid, jen se dele spousti locus. Diky.
  • 0

#1351 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1884 příspěvků(y)

Publikováno 06 November 2012 - 10:59

mgrkelly napsal/a:
Nevím, zda to mám zaklepat, ale já problémy s otevíráním keší nemám. A to 99,99% keší mám natáhlých z GG.
Zkoušel jsem i tu testovací verzi, ale nějak mi nefungovalo přihlášení k GC a tak se mi nepodařilo vyzkoušet ani note field a ani trakovací předměty.

To ja natazene z GG pres GPX taky problem nemam (nebo sem si ho nevsim), ale problem je pri pouziti Addon Databaze Geoget a to jeste u jedne z XY kesi - proste naprosto nahodile a ne vzdy ani u te same kese (treba vcera u prazske kese Petrovicky Hrbitov).
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#1352 mgrkelly

mgrkelly

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 06 November 2012 - 14:58

Nějak mi nedošlo, že je víc cest importu z GG. Kopíruju celou dbf a z ní přes plug-in importuju co potřebuju. Zaměřím kříž na oblast, která mě zajímá, nezávisle na skutečné poloze a importuju. Z deseti pokusů se dvakrát locus nestandardně ukončil a pokud import proběhl, tak se nahrálo, co mělo. Otvírat jsem zkoušel tyto keše mnohokrát a tady se žádné nepřístojnosti nekonaly.
  • 0

#1353 Martuli

Martuli

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 06 November 2012 - 23:51

Ahojte lidi, prosim kohokoli idealne z Brna detailne rozumicimu Locusu a mapam v nem o pomoc. Dnes se mi opet kvuli jeho nesmyslnym mapam a nepresnemu signalu nepodarilo odlovit trapne jednoduchou kes D1T1,5 protoze mi na mapach shortcartu gps signal ukazoval stovky metru jinam nez jsem stal a nebyl jsem schopny odhadnout, kde kes je. Existuje nejaka moznost, jak plynule prejit z offline mapy v turisticke mape Shortcastu kliknutim na"+" nebo "-" aniz bych musel do menu map a menil neco tam? vsechny offline jsou sqllite, nektere z ruznych zdroju postahovane na plus minus priblizeni oddaleni se adekvatne zmeni, nektere priblizenim se akorat rozpixeluji jako priblizena bitmapa - dokazal by mi nekdo s timto pomoci,popripade navest jak locus nastavit, aby pri nejblizsim zoomu (17?, 18?) vyuzil satelitni mapu online a pri zoomech 16, 15 si vystacil s offline mapou kterou mam na pametove karte aniz bych musel toto menit v menu?! Dekuju za odpoved, pomoc..
  • 0

#1354 lacop

lacop

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 07 November 2012 - 9:38

MartuliKristuli napsal/a: ... jak plynule prejit z offline mapy v turisticke mape Shortcastu kliknutim na"+" nebo "-" aniz bych musel do menu map a menil neco tam ...... jak locus nastavit, aby pri nejblizsim zoomu (17?, 18?) vyuzil satelitni mapu online a pri zoomech 16, 15 si vystacil s offline mapou kterou mam na pametove karte aniz bych musel toto menit v menu?!

To sa nedá, jedine že by aj tá satelitná bola off-line. Potom by sa to dalo urobiť programom MOBAC, kde by sa vyrobila jedna nová SQLITEDB mapa so zoomami 7-15 pre Shocart a 16-17 pre Google Sat.
  • 0
Samsung Galaxy S II + Locus Pro + iGO
Garmin Oregon 450 (Patched)
Magellan Mobile Mapper 6 + OziExplorerCE 2 + iGO
QSTARZ BT-Q1000Platinum (Datalogger)

#1355 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1884 příspěvků(y)

Publikováno 07 November 2012 - 10:02

MartuliKristuli napsal/a:
Ahojte lidi, prosim kohokoli idealne z Brna detailne rozumicimu Locusu a mapam v nem o pomoc. Dnes se mi opet kvuli jeho nesmyslnym mapam a ....

No ja se priznam ze problemy s meritkama a podobne sem vyresil Vektorovejma mapama - meritko nersim, velikost je minimalni a kdyz potrebuju nedej boze fotomapu (za 1,5 roku asi 3*) nebo Turistickou mapu (asi 5* v terenu na zkouknuti zda tam je ci neni znacka) tak to proste stahnu on-line. Tech par susnu objetuju. Ale jinak opravdu pokud nechces Ortomapy tak prejdi na Vektor
  • 0

#1356 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1884 příspěvků(y)

Publikováno 09 November 2012 - 22:20

Tak padajcii Locus pri nahledu listingu je v mem pripade asi zpusoben spatne nahranou databazi pomoci pluginu pro A:drake, Ktery na synchronizaci dat pouzivam. Proste se tam asi neco ulozi spatne (pri velikosti databaze 1,5GB neni cemu se divit). No kazdopadne pokud kliknu na bod (kes na mape) a pridam si ji do nejake kategorie a nasledne bez snahy zobrazit detaili dam rovnou Aktualizovat kes tak se vse chova jak ma (a to vcetne toho , ze mi zustal FINAL WAYPOINT (dnes se mi to stalo u od stolu vylusteny Multi). Takze na me zavada asi neni v Locusu, ale proste v chybe pri kopirovani databaze do telefonu
  • 0

#1357 Xork42

Xork42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 361 příspěvků(y)

Publikováno 09 November 2012 - 22:57

napred tedy dik, za odkaz na verzi 2.6.3 .. na severu by bez ni muj mobil byl nahranej ... a ted ... zas na mobilu - droid 2.3.4 skusim novej lokus prozmenu mam ted jako druhe zarizeni pro pokusy tablet iconia s droidem 3.2.1 s aktualnim lokusem 2.7.2 jo ten dotaz mam exportovany data, body GPX asi z verze 2.7.0 nebo 2.7.1 ... verze 2.6.3 je nenacetla ... jde je nejak ulozit v 2.7 aby to otevrela 2.6 ? na kompu nepouzivam ani gsak ani geoget ani mozigo
  • 0

#1358 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 10 November 2012 - 8:00

dobesch: pokud appka padá i kvůli špatným datům, i tak je to problém v apce, měla by si s tím poradit. Nicméně je dost možné že problém je podobný jako tady https://getsatisfact...e_of_a_geocache , tzn. ve vložených obrázcích přímo do listingu. S tím toho moc nesvedu. Padá vám to tedy asi na nedostatek paměti Xork42, jaktože nejde načíst? Mělo by. Pokud nejde tak je spíše problém v exportu než importu do starší verze. Můžeš mi prosím poslat nějaký malý vyexporotvaný soubor co ti na 2.6.3 nejde načíst? Obratem prozkoumám a opravím. Děkuji
  • 0

#1359 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1884 příspěvků(y)

Publikováno 10 November 2012 - 8:32

To Menion: tak sem na to koukal a jednou z padajicich je archivni GC2X17F. Tam bych to na nedostatek pameni t duvodu obrazku nevidel. Navic po pretazeni z " addonu databaze Geoget " natvrdo do Locusu a nasledne Aktualizaci kese pomoci Geocaching4Locus je vse OK
  • 0

#1360 Xork42

Xork42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 361 příspěvků(y)

Publikováno 10 November 2012 - 19:25

263 nenacte .. muzu poslat, napis kam, ale sou to my finalky odinstalovala sem 263 z marketu stahla 272 a ta ten soubor nacte jak se nacte/importuje ta zaloha before_conversion ? nejak to v menu nevidim EDIT tak mozna s casti problemu ma neco spolecnyho pokud nechate stare databaze, to kdyz se vas pri nove instalac pta jestli zachovat starou nebo ne ... davala sem vzdy zachovat stare, doufaje ze to nejak obnovim ... to pak nove zadane kategorie meli zahadne plusove pocty uz po zadani ale bez importu ... a padalo to pri pokusy ty kategorie editovat ted sem dala stare smazat a uz to nepada - verze 272
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama