Locus (Online/Offline map klient - Android OS)
Publikováno 07 leden 2013 - 10:49
Publikováno 07 leden 2013 - 10:53
Publikováno 07 leden 2013 - 12:30
menion napsal/a:
HaLuMo, zkus jednoduše vzít celý adresář Locusu a přesuň ho na tu kartu ... mělo by pak vše fungovat
Diky, zabralo to. Locus pak nabehl, mapy vidi, ve starem umisteni si uz zadny soubor nevytvoril. Jen pri tom prvnim spusteni se choval, jako kdyby byl spusteny poprve, nicmene doposud nainstalovane pluginy videl.
Publikováno 09 leden 2013 - 14:16
Publikováno 09 leden 2013 - 19:07
Publikováno 11 leden 2013 - 0:12
Publikováno 11 leden 2013 - 1:21
Taky se mi to jednou za čas stane, mám free verzi a telefon ZTE Skate. Mně vždy pomohl restart aplikace.spinka napsal/a:
Prosím o radu, koupila jsem si Locus PRO a nastal problém s navigací (na tel. Xperia Active) - nemůže se zafixovat, pořád se jakoby vypíná a zapíná, přesnost 25m a horší, je problém někde v nastavení? Nevím si s tím rady, snad jedině se zkusit vrátit k free verzi... A ještě jedna věc ve free verzi byla funkce kategorie a bylo tam zaškrtávací políčko pro zobrazení nebo vypnutí celé kategorie kešek naráz, teď mi to tu chybí a musím do té dané složky vlézt a označit všechny body - anebo je opět problém v nastavení nebo je tato funkce schovaná jinde?
Stejně se to chová (tj. chytí signál a pak vypne GPS) když je (myslím) v Menu / Nastavení / Záznam stopy / Interval nastavena vysoká hodnota (třeba 300 sekund).
Ale když mi to zlobí, tak to tímhle nastavením není.
Publikováno 11 leden 2013 - 3:02
je možné, že máš zaškrtnuto v hlavní menu>nastavení>gps>vypnout,pokud je skrytá ?spinka napsal/a:
Prosím o radu, koupila jsem si Locus PRO a nastal problém s navigací (na tel. Xperia Active) - nemůže se zafixovat, pořád se jakoby vypíná a zapíná, přesnost 25m a horší, je problém někde v nastavení? Nevím si s tím rady, snad jedině se zkusit vrátit k free verzi...
asi jedině nastavit na pravý panel .. hlavní menu>funkce>nastavit pravý panel>přidat odkaz-funkce>viditelnost položekspinka napsal/a:
A ještě jedna věc ve free verzi byla funkce kategorie a bylo tam zaškrtávací políčko pro zobrazení nebo vypnutí celé kategorie kešek naráz, teď mi to tu chybí a musím do té dané složky vlézt a označit všechny body - anebo je opět problém v nastavení nebo je tato funkce schovaná jinde?
Publikováno 11 leden 2013 - 9:36
Publikováno 11 leden 2013 - 9:39
Publikováno 11 leden 2013 - 10:00
menion napsal/a:
no my na tom stylu teď celkem intenzivně už více jak týden pracujeme a budou tam nějaké změny, nicméně pokud máš turstický styl, pak to zobrazuje turistické trasy i ve městě. Takže doporučuju přepnout vzhled mapy třeba na "městský" a pak tam turistické trasy určitě nebudou otravovat
Coz o to , ono neni neni od veci mit je i ve meste (i kdyz zrovna v Kutna Hora ma v tomhle smeru mizerne pokryti), spis mi vadi, jak se prebarvuji v zavislosti na priblizeni - nez to cloveku docvakne ...
Publikováno 11 leden 2013 - 10:07
Publikováno 11 leden 2013 - 13:51
bbb carlos napsal/a:
Neslo by aby LOCUS vyuzival SAM a AUTOMATICKY informaci z "personal note" na gc.com a prevzal souradnice sam bez toho aby vytvarel dalsi bod ... ???
neco ve smyslu jak to umi NEONGEO.
dekuji
pokusim se to jeste jednou vlozit, zdali nekdo nevi ...
Publikováno 11 leden 2013 - 13:55
Publikováno 11 leden 2013 - 14:14
miki6 napsal/a:
je možné, že máš zaškrtnuto v hlavní menu>nastavení>gps>vypnout,pokud je skrytá ?spinka napsal/a:
Prosím o radu, koupila jsem si Locus PRO a nastal problém s navigací (na tel. Xperia Active) - nemůže se zafixovat, pořád se jakoby vypíná a zapíná, přesnost 25m a horší, je problém někde v nastavení? Nevím si s tím rady, snad jedině se zkusit vrátit k free verzi...
asi jedině nastavit na pravý panel .. hlavní menu>funkce>nastavit pravý panel>přidat odkaz-funkce>viditelnost položekspinka napsal/a:
A ještě jedna věc ve free verzi byla funkce kategorie a bylo tam zaškrtávací políčko pro zobrazení nebo vypnutí celé kategorie kešek naráz, teď mi to tu chybí a musím do té dané složky vlézt a označit všechny body - anebo je opět problém v nastavení nebo je tato funkce schovaná jinde?
díky moc, hned to venku zkusím
Publikováno 11 leden 2013 - 16:31
menion napsal/a:
nedělá už něco takového Geocaching4Locus add-on? http://geocaching4lo...eu/manual/other
mozna ze pri corrected coordinates to udela ... nevim
ale user waypoints from personal cache note mi to prave neposune na vypocitanou souradnici a neoznaci ani cache jinak ... jako vypocitanou. Byl bych rad kdyby mi nekdo poradil, eventuelne zdali by to autor addonu byl ochoten dodelat.
Diky za info
Publikováno 11 leden 2013 - 17:25
Problém vyřešen aktualizací na nejnovější verzi.Vláček napsal/a:
... přestalo fungovat online stahování kešek ...
Publikováno 14 leden 2013 - 9:51
Publikováno 14 leden 2013 - 20:57
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 14 leden 2013 - 21:02
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů