Locus (Online/Offline map klient - Android OS)
Publikováno 14 leden 2013 - 21:13
Publikováno 14 leden 2013 - 21:51
Publikováno 14 leden 2013 - 21:56
SD karta je 32 GB class 10 a prenosy z/do pocitace tomu odpovidaji.
Ad 1) zas tak snadna pomoc neni. Samozrejme jsem dukladne hledal v nastaveni, ale krkolomny postup zapnout si v Nastaveni modul Spravce zalohovani, abych ho pak mohl nastavit a vypnout v menu funkce, me nenapadl. Mozna by stalo za uvahu vylepseni, ze kdyz je v Nastaveni -> Funkce & Moduly vypnuty, aby nic nedelal, kdyz uz nejde nastavit nekde tam. Je logicke, ze kdo to ma zde vypnute, tak to nechce.
K editaci souradnic. Drzim tuzku uz minutu a nic. Nejaky dvojity poklep na ni take ne. Pro jistotu jsem overil, ze mam posledni verzi. Ze souradnice nikomu nic nereknou? Souradnice potrebuje editovat kazdy kacer, ktery hleda multikes. Pokud nejake sekundove podrzeni zobrazi rovnou editaci souradnic, je to krok spravnym smerem, ale porad to ma do puvodniho efektivniho zpusobu daleko. Pritom drive to umelo tak krasne koexistovat vedle sebe - souradnice i tuzka.
Ad "Aktualizuji". Nemohu obvinovat sebe, kdyz z okenka, tedy napriklad z jeho nadpisu, nepoznam, ze to dela rozsireni Geocaching4Locus, resp. jeho nova verze. Dekuji za radu, jak se toho zbavit.
Hodnoceni posouvam na 4 hvezdy, ale dokud bude spousteni pomale a dokud nemam souradnice v hlavnim editacnim okne, na 5 hvezd to neni. Hlavne ze tam jsou 4 zcela zbytecne samostatne radky pro editaci adresy vcetne okresu. Tohle nejsou informace pro 90% lidi k nicemu? Kdo si k vlastnim waypointum v Locusu dava adresu? Nebo si ji v terenu edituje? Ja nikoho neznam. Ne, ze by to nekdo nemohl vyuzit, ale vidim zde naprosto brutalni nepomer ve zpusobu jejich zobrazeni a editace.
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 14 leden 2013 - 22:02
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 14 leden 2013 - 22:08
Publikováno 15 leden 2013 - 7:18
zpomalení s mapou by být rozhodně nemělo, na to jsem nešahal již nějaký pátek. Nicméně pokud se zpomalní vyskytuje hlavně v měřítku 17 a vyšším, pak by to v další verzi mohlo být výrazně lepší. Přesně to jsem si taky říkal "nicmene to me z pohledu uzivatele nezajima...", takže jsem se pustil do úprav kódu přímo MapsForge knihovny a celkem výrazně jsem některé části zrychlil (proto taky už skoro 3 týdny nebyl release, protože více jak týden jsem ležel v tomto)
ad editace souřadnic: myslím, že dlouhý stisk na tužku (fotriku pokud ti to nejde, tak je to jen u mé verze doma, takže počkej na konec týdne na release), nebo ještě možná jen stisk na políčko "souřadnice", který vyvolá vyskočení dialogu na editaci souřadnic, je naprosto dostačující
ad celý tene ditační dialog: já tam naopak potřebuju ještě neco dodat. Nad tímhle jsem už hodně přemýšlel a koncept už mám v hlavě, takže počítejte že ta obrazovka se ještě změní. Pravděpodobně jí rozdělím na tři záložky (základni, přílohy, speciální, nebo tak něco), takže z první záložky půjdou fotky a adresa pryč
fotrik
hmm za modul se omlouvám . Nicméně silně doporučuju si zálohování nechat zapnuté. V další verzi už bude ta notifikace vypnutá, takže o tom že v noci byla provedena záloha nebudeš vědět. Nicméně občas se stane že na kartě je nějaká porucha, nebo někdo s radostí použije nějaký task-killer a ta databáze s body a trasami se může poškodit. Šance je malá ale je tam, takže rozhodně doporučuju si nechat automatické zálohování zapnuté
Publikováno 15 leden 2013 - 9:50
Publikováno 15 leden 2013 - 12:21
Dobesh: Aktualne 1025 vylustenych a zatim neodlovenych mysterek, Nekolik PQ cele jizni a stredni Moravy od Znojma az po Zlin, Vsetin a Novy Jicin, cesta do Prahy a Praha samotna v sirsim okoli. Vim, ze 8000 je hodne. A to jsem nepocital dalsi oblasti jako Bratislava, Viden a Brusel a cesta do nich, jejichz zobrazeni mam vypnute. Stezuji si jen proto, ze to slo drive spustit mnohem rychleji, tak se mi nelibi, ze se to tak vyrazne zpomalilo.
Publikováno 15 leden 2013 - 12:31
Publikováno 15 leden 2013 - 12:31
Publikováno 15 leden 2013 - 13:19
Publikováno 15 leden 2013 - 13:22
Publikováno 15 leden 2013 - 13:27
Publikováno 16 leden 2013 - 11:11
Publikováno 17 leden 2013 - 20:50
Publikováno 17 leden 2013 - 21:07
Publikováno 17 leden 2013 - 21:11
Publikováno 17 leden 2013 - 21:39
Publikováno 17 leden 2013 - 21:46
Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka
Publikováno 17 leden 2013 - 21:51
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů