Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#1541 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1884 příspěvků(y)

Publikováno 22 January 2013 - 20:33

Me dela sileny veci v telefonu software Google Play --- kdyz downgraduju na Android Market chova se telefon normalne, jakmile je ta Play tak to hasi i takovy veci jako Nedostatek volneho mista na Externi karte (volnych 20Gb z 32)
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#1542 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 25 January 2013 - 22:24

vypadá že Arcao se opět pustil do add-onu, tak je avízuju že určitě uvítá nějaké testery http://forum.locusma...tart=180#p18539
  • 0

#1543 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1884 příspěvků(y)

Publikováno 26 January 2013 - 21:58

To zkusim. No koukal sem na nove pridane hodnoty Locusu --abych jel testovat nekam do pohranici :-)
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#1544 vavros

vavros

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 01 February 2013 - 17:41

Chtěl bych se zeptat, jestli při nahrávání field notes z Locusu online přímo na stránku Geocaching.com jdou přidávat fotografie ?
  • 0

#1545 vavros

vavros

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 02 February 2013 - 11:10

vavros napsal/a:
Chtěl bych se zeptat, jestli při nahrávání field notes z Locusu online přímo na stránku Geocaching.com jdou přidávat fotografie ?

Nikdo nemá radu ?
  • 0

#1546 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 02 February 2013 - 15:41

Zdravím Vavrosi,
tohle bohužel nejde. Nikdo zatím takovou funkčnost nepžadoval a ani mě to samotného nenapadlo. Pokud myslíš že by o to byl zájem pak doporučuji dát nápad na https://getsatisfaction.com/locus
  • 0

#1547 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 02 February 2013 - 20:40

Repost odjinud: http://www.smartmaps...d TM25_2012.png Neslo by pro Brno udelat trosku feroveji nabidku?
  • 0
Android: Locus Map Pro | Waze navigation, traffic & gas prices
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#1548 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 02 February 2013 - 20:42

brno je vtipné to je pravda, nicméně tohle nemá s Locusem naprosto nic společného, bohužel. tohle je zcela v kompetenci firmy mapy.cz a já do toho nemůžu nijak zasahovat
  • 0

#1549 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4316 příspěvků(y)

Publikováno 02 February 2013 - 20:43

vavros napsal/a:

vavros napsal/a:

Nikdo nemá radu ?

Mam pocit, ze fotku k logu stejne nahrajes az ve chvili, kdy ten log odesles (tudi fyzicky existuje v databazi gc.com). Takze se obavam, ze neco takovyho asi nepujde. Nebo aspon ne jednoduse/koser cestou. Ale muzu se i mylit.
  • 0

#1550 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 02 February 2013 - 20:47

menion napsal/a:
brno je vtipné to je pravda, nicméně tohle nemá s Locusem naprosto nic společného, bohužel. tohle je zcela v kompetenci firmy mapy.cz a já do toho nemůžu nijak zasahovat

Aha, diky. Nebyl jsem si jisty, jake mate vztahy.
  • 0
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#1551 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 02 February 2013 - 20:52

no znám se osobně s lidmi z planstudia (tzn firma ještě cca před rokem než je koupili mapy.cz), tzn s lidmi kteří za SmartMaps stojí. Nicméně teď je to už velká firma a nevím nakolik si "dělají co chtějí" atd ... podle přehledky brno opravdu trpí, takže pokud máš o jejich mapy zájem, tak bych zkusil napsat na jejich support, za to nic nedáš
  • 0

#1552 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 02 February 2013 - 20:54

Jak jsem psal, je to report odjinud, ja si vystacim s Googlem a OSM. Ale tuhle radu dostane.
  • 0

#1553 Stan_Da

Stan_Da

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 07 February 2013 - 9:21

Ahoj. Včera jsem zjistil pro mě docela nepříjemnou změnu ve stylu naváděcí čáry k WP. Jsem trochu vetchozraký :o) a již dříve, když měla modrou barvu dělalo mi problémy ji na mapě rozlišit - obzvlášť když se ve vzdálenosti >15km od cíle změnily ty trojúhelníky na tenkou vlasovou linku.
Nyní je to ovšem o mnoho horší, čára má modrozelenou barvu, kterou již nejsem schopen vnímat skoro vůbec - oproti mapě má téměř dokonalé mimikry.
Pokud mohu, přimlouval bych se za tmavomodrou, nebo lépe černou barvu, anebo nejlépe možnost barvu a tlouštku si zvolit (ale to bych si asi moc vymýšlel, což?)

Verze LocusPro 2.8.7 - 4.2.2013 - Motorola Defy+ s Androidem 2.3.6

Díky za Locus a za všechnu tu péči...
  • 0

#1554 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 07 February 2013 - 9:30

Stando nevymýšlel :)

Zrovna naváděcí čára je upravitelná přímo v nastavení Locusu > Navádění

Jinak lze ještě využít specilní konfigurační soubor - v hlavním adresáři locusu config.cfg
Tady je celý popis - zde

• 0

#1555 Stan_Da

Stan_Da

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 07 February 2013 - 9:46

menion napsal/a:
Stando nevymýšlel :)

Zrovna naváděcí čára je upravitelná přímo v nastavení Locusu > Navádění

Jinak lze ještě využít specilní konfigurační soubor - v hlavním adresáři locusu config.cfg
Tady je celý popis - zde

Jááj, díky! To jsem nějak přehlédl - jak říkám jsem vetchozraký - ta volba tam byla vždycky ??? :o)
  • 0

#1556 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 07 February 2013 - 9:46

hmm tak +- dva roky :)
  • 0

#1557 Speirs

Speirs

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 370 příspěvků(y)

Publikováno 12 February 2013 - 10:29

Zdravím, prozradíte, jaké tagy mám přidat do vektorové mapy, aby se zobrazily turistické značky ve vašem turistickém vzhledu?
  • 0

#1558 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 12 February 2013 - 10:45

Zdravím,
turistické značky jako takové tam ještě nejsou. Tedy respektive jsou v datech, ale ne ve skinech. myslíš asi turistické trasy (barevné čáry), že? Já už jsem začal připravovat seznam atributů které lze v tématech využít a zároveň jsme ti teď zveřejnili seznam mapovacích tagů

vše tedy tady
http://docs.locusmap...ps_theme_config
http://docs.locusmap...or_maps_content
  • 0

#1559 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 12 February 2013 - 12:54

Speirs: Tady s tím témem by měly být prý na tvé mapě zobrazeny i turistické trasy KČT.

http://androidforum....70.html#p524856
  • 0

#1560 Speirs

Speirs

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 370 příspěvků(y)

Publikováno 12 February 2013 - 13:35

Díky, seznam je zdá se to, co jsem potřeboval, ale abych to správně pochopil: "nejsou ve skinech" znamená, že se ještě nemám snažit? Sestavuji si vlastní mapu a mám tam i cyklotrasy, které ve vašem cyklovzhledu vidět jsou. Turistické trasy ale v turistickém nejsou vidět, proto jsem poslal původní dotaz. Díky i za odkaz na android forum, ale zdá se mi, že je to jen kopie mého vzhledu. Já jsem potřeboval vědět co potřebuje vzhled v Locus.
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama