Přejít na obsah

Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3853 odpovědí na toto téma

#1601 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2013 - 21:55

no ideální je log bez filtru protože v případě že by to byl problém v androidu, tak to v tom logu nebude nicméně tentokrát tam něco je 02-24 21:26:50.289 E/Database(13543): Removing corrupt database: /mnt/sdcard/Locus/data/database/waypoints.db takže myslím že je něco pokaženého s databází bodů. Doporučil bych teda spíše zkusit obnovit zálohu o něco starší, jestli náhodou něco není v té aktuální záloze špatně. I když stát by se to nemělo, protože před zálohou dělám kontrolu jestli jsou ty databáze v pořádku. Taky je teda divný, že se ti databáze pokazí s ukončením locusu když předtíjm funguje. Občas jsou to docela záhady. Nicméně zkusil bych 1. formát karty, pak obnovu ze zálohy 2. pokud by nefungovalo, poprosil bych tě jestli by jsi mohl udělal CatLogem, nebo programem co používáš na log, celý zýznam, tzn od spuštění locucu, obnovy dat, ukončení a pak zase spuštění. Někde by tam mohla být řádka co ponese informaci proč se databáze poškodí @shaman: no ono si spousta lidí myslí, že rychlost fixu případně to že nějaké aplikace s fixne rychleji atd, ovlivní vývojář aplikace ale bohužel to tak není. Android sám si řídí tyhle věci a vývojář jako takový nemá v podstatě naprosto žádný nástroj jak to chování ovlivnit. Takže až se vám někomu někdy stane, že nějaká aplikace se nebude chtít fixnout a pak za chvilku s jinou to bude hned, tak vývojář ať jeden nebo druhý jsou v tom na 99% nevině.
  • 0

#1602 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2013 - 22:04

No já jenom, že mě překvapila ta rychlost, bylo to uvniř domu stejně rychlé jako venku, tedy okamžité. Ale třeba to je něčím jiným.
  • 0

#1603 mimaci

mimaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 207 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2013 - 22:04

všiml jsem si, že včerejší záloha mi nabídla obnovu nastavení i bodů (z té se to nahraje), ale dnešní mi nabídla jen nastavení. momentálně formátuju, zkusím zálohu a pak udělám ten log a pošlu ti ho. Holt budu chvíli používat zase garmina... :D než se to dá dohromady :) beru to sportovně, jen je nepříjemné, když se to stane v terénu, jako dnes...
  • 0
...na konci pouti najdeš tajnou schránku, která odpoví Ti na hádanku ...
Radek + Míša + Kuba = MIMÁCI

#1604 menion

menion

Menion

• Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2013 - 22:06

@shaman: jasné. Já zase jen upozorňuju, že i když bych rád slízl smetanu, jsem v tom nevině :) @mimaci: aha tak pokud ti nabídla jen nastavení, tak je nejspíše něco špatně v té záloze, tak bych opravdu zkusil obnovit nějakou starší
  • 0

#1605 bluetracer

bluetracer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 300 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2013 - 22:39

menion napsal/a:
Nicméně zkusil bych
1. formát karty, pak obnovu ze zálohy

Já teda nevím, školy nemám, ale nebylo by lepší
1. záloha karty
2. formát karty, pak obnovu ze zálohy
:)
  • 0
Vložený obrázek

#1606 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 25 únor 2013 - 14:22

Locus - addon Geocaching zmizel z google play?
  • 0

#1607 marram

marram

marram.cz

• Members
  • PipPipPip
  • 682 příspěvků(y)

Publikováno 25 únor 2013 - 14:24

DogVader_cz napsal/a:
Locus - addon Geocaching zmizel z google play?

viz. uvodni prohlaseni autora: http://geocaching4locus.eu
  • 0

#1608 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 25 únor 2013 - 14:40

Komerční GS zasáhl. :@

Addon Geocaching4Locus lze nainstalovat zatím jen manuálně.

http://files.arcao.c...cus-1.4.1.2.apk
https://www.dropbox....cus-1.5-rc1.apk

• 0

#1609 DogVader

DogVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 25 únor 2013 - 16:17

Aha, GS ma zas naky svoje dny...diky
  • 0

#1610 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 293 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2013 - 9:14

Tak nainstalovat G4L sice jde, ale už se nepodaří ani přihlásit se do GC. Budeme muset počkat, až se podaří vytvořit ta verze o které se píše v prohlášení.
  • 0

#1611 Dragouni

Dragouni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2013 - 18:44

Máme Geocaching4Locus ještě z Marketu a přihlásit se nám jde, ale nepamatuje si přihlášení, takže se musíme akorát pokaždé znovu přihlásit. Naštěstí to tedy můžeme používat :)
  • 0

#1612 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2013 - 20:34

Co tam máš za verzi? 1.4.2.5 ???
  • 0

#1613 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 293 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2013 - 21:13

Hm, já jsem udělal tu chybu, že jsem se pokusil nainstalovat výše zmiňovanou verzi 1.5-rc1, ta mi ale pokaždé spadla při pokusu o přihlášení, a potom mě už nezachránil ani downgrade na verzi 1.4.1.2. která mě vykopává taky :( Tak mi holt nezbývá než čekat na další vývojový stupeň. Leda by se někde podařilo stáhnout tu poslední funkční verzičku. ;)
  • 0

#1614 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2013 - 5:13

Já mám v mobilu tu verzi G4L 1.4.2.5, byla stažená přes Google Play, nevím ale, jestli je to poslední funkční, ale včera jsem přes ní stahoval 200 keší a fungovalo to, akorát byla potřeba autorizace aplikace na geocaching.com, ten mi pak poslal tento email:

Předmět: [GEO] Successful Authorization for Geocaching for Android by Groundspeak
Welcome! You've successfully authorized Geocaching for Android by Groundspeak.
Android phones use a combination of GPS, Wi-Fi positioning and cell towers to determine your approximate location. The Geocaching Application then queries the Geocaching.com database in real-time and provides a list of geocaches near you.
For more information, explore http://www.geocaching.com/live/
If you were not the one who authorized this application, and are concerned that your account may have been compromised, we recommend that you update your account password immediately.

Tak jestli má o ní někdo zájem, tak se mohu pokusit tu aplikaci z mobilu vypreparovat.
  • 0

#1615 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 293 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2013 - 7:32

shaman3 napsal/a:
Já mám v mobilu tu verzi G4L 1.4.2.5, byla stažená přes Google Play, nevím ale, jestli je to poslední funkční, ale včera jsem přes ní stahoval 200 keší a fungovalo to, akorát byla potřeba autorizace aplikace na geocaching.com, ten mi pak poslal tento email:

Tak jestli má o ní někdo zájem, tak se mohu pokusit tu aplikaci z mobilu vypreparovat.

no pokud by se ti to podařilo, tak bych se o kopii přihlásil :)
  • 0

#1616 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2013 - 8:29

OK, az prijdu vecer domu, tak to udelam.
  • 0

#1617 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2013 - 17:51

Tady to je: http://uloz.to/xkSST...cus-1-4-2-5-apk
  • 0

#1618 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 293 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2013 - 17:58

díky, hned jsem zkusil stáhnout i spustit, a přihlášení funguje. :) Tak alespoň první pomoc než bude úplně nová verze. dík
  • 0

#1619 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2013 - 19:04

No ta nova verze bude ale pro BM k nicemu, alespon jak jsem to pochopil, tak BM s ni stahne jen max 3 kese denne, kdezto PM bude moci stahnout 6000 kesi denne. :@
  • 0

#1620 jiaji

jiaji

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2013 - 9:06

no a pak že je to hra pro všechny...chjo... Zkoušel jsem novou verzi co je na Play, i tu starsi verzi na kterou je tu odkaz a vysledek je pokazde stejny. Prihlasim se, povolim pristup ale tim me to hodi na nejakou chybnou stranku s adresou x-g4l://oauth.callback/callback?oauth_verifier=yx5W1u0%3D&oauth_token=yh5WxQhM3Cb%2B6SbM1HYi076htWo%3D a tim koncim. Vim, ze uz se mi to drive stalo ale zase se to rozchodilo. Tentokrat to trva uz asi tyden a nestahnu ani ty tri kese pro BM... :( vlastne se hlavne neprihlasim....
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama